Već mi neka rješenja plutaju kroz glavu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
fb komentatori na onim stranicama o Arsenalu a i drugim klubovima su uglavnom skupina mentalno zaostalih likova uglavnom africkog ili arapskog porijekla gdje nije rijetka pojava da svrsavaju na Walnuta, Oxa i ostale poluproizvode stoga ne treba cuditi odusebvljenje siptarskim skartom iz Njemacke.Marsal je napisao/la:Čitam malo šta raja koja navija za Arsenal piše, što po FB što po Twitteru i svi su oduševljeni mogućim transferom Mustafija samo smo ga mi ovdje popljuvali da valjaVođa je rekao da će dovest "only one attacking option" tako da ako to bude Mahrez spremite se spremite četnici, vojvoda Žirud će i dalje biti glavni komandant u napadu.
Alzirci tako prenose...topnik1 je napisao/la:Gdje to nadje,ni jedan ozbiljniji portal ne pise nista o tometiti14oldschool je napisao/la:Navodno Mahrez potpisuje u narednih 48 sati,visina transfera 37 m funti...
Slazem se potpuno. Sto je Walkloc blizi klupi, to smo mi blizi pobjedi. Juce se izblamiro "za sve pare" .Gunner4 je napisao/la:Ako se uzme sa kime se povezujemo zadnjih dana od napadaca bolje dovesti Mahreza kao krilo. Theo bi dobio klupicu a mi opasnu desnu stranu prema napred! Giroud i Chubica bi mogli da se istrpe u samom napadu.
Šta si mi za rođendan sutrašnji kupio ?QUARTERBACK je napisao/la:jbt ledara ja stariji od akpoma mjesec samomogao sam i ja u ove talente hahahah
A ja 12. Mogu ga slati po cigare, sreća njegova pa ne pušim.rambo16 je napisao/la:Ja stariji 4 godine od Akpoma, dakle ja sam wc karton od talenta
Pa ti si Artetino godište jbteArtetitis je napisao/la:A ja 12. Mogu ga slati po cigare, sreća njegova pa ne pušim.rambo16 je napisao/la:Ja stariji 4 godine od Akpoma, dakle ja sam wc karton od talenta
hahahah bice to iznenadjenje za tebe specijalno brudagaston je napisao/la:Šta si mi za rođendan sutrašnji kupio ?QUARTERBACK je napisao/la:jbt ledara ja stariji od akpoma mjesec samomogao sam i ja u ove talente hahahah
Polizat ces mu....sta? -Sladoled.QUARTERBACK je napisao/la:hahahah bice to iznenadjenje za tebe specijalno brudagaston je napisao/la:Šta si mi za rođendan sutrašnji kupio ?QUARTERBACK je napisao/la:jbt ledara ja stariji od akpoma mjesec samomogao sam i ja u ove talente hahahah
sa 21. godinom se u mrtvom Arsenalu dosad trebao izboriti makar jednu sezonu da ulazi sa klupe u ligi, pa iz te generacije mnogo bolji Gnabry koji je sa 18 ili 19 vec bio starter u premiershipu je propao, Bellerin ima vec dvije sezone konstantnog igranja, ovaj talenat skupio par nastupa i sad treba biti drugi napadactopnik1 je napisao/la:Chuba Amechi Akpom (born 9 October 1995)
Vječiti talenat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.