1. HNL

Signore
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Signore » 24 jul 2016, 09:19

jopaa7 je napisao/la:Boban ce biti veliko pojacanje. Duga je sezona i ne treba zuriti s nekim pretpostavkama, ali ocekujem top 4-5 ove sezone.
Bit ce ovo dobra sezona za Osijek, pogotovo ako pogledamo kako su igrali zadnjih sezona. Od kad je liga 10 stalno se bore za opstanak, pa i onda u ligi 12, cak i sezonu-dvije u ligi 16. Zadnji put su 'mirno spavali' u sezoni 09/10 kada su zavrsili peti. Mislim da i sad imaju potencijal za to neko peto mjesto, da im borba za opstanak nece biti briga i da ce gledati jel postoji neka sansa da se domognu Europe.

Nova uprava radi odlican posao za sad, a i ekipa koja je odnijela sest bodova s dva gostovanja kod ekipa od kojih se ocekuje borba za opstanak pa je i to jedan od pokazatelja da Osijek nije za donji dio tablice.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 24 jul 2016, 10:26

UltrasNotRed je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Mrsicu se njegova omiljena taktika obila o glavu :puke:
Mrsic nema izbora. To su igraci vrlo upitne kvalitete. Taj Mrsic je odlican trener, iskljucivo rezultat temelji na disciplini. Cibalia nema prvoligaskih igraca. Cigo Rugasevic im jr tamo, al'ga nemaju placati. Ku rac bi Ivanovski zabio ono za 2:2 da je Rugasevic bii lijevo. Zderic im kod treceg gola stane u pol frke. Matkovic vrlo los, ocajan.
Po meni je preobrambeno postavio momcad vec pocetkom 2.poluvremena a nesto kasnije vadi Basu koji je mozda i najbolji igrac u klubu.Zatim vadi jedinog napadaca Ugrinu i ubacuje Crncevica koji je po vokaciji bek.Ne znam jesi gledao tekmu ali Cibalia je bila puno bolja prvo poluvrijeme.Ostalo se manje-vise slazem.

slika
slika
:rol:
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 24 jul 2016, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 24 jul 2016, 12:22

gerdmuller je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Mrsicu se njegova omiljena taktika obila o glavu :puke:
Mrsic nema izbora. To su igraci vrlo upitne kvalitete. Taj Mrsic je odlican trener, iskljucivo rezultat temelji na disciplini. Cibalia nema prvoligaskih igraca. Cigo Rugasevic im jr tamo, al'ga nemaju placati. Ku rac bi Ivanovski zabio ono za 2:2 da je Rugasevic bii lijevo. Zderic im kod treceg gola stane u pol frke. Matkovic vrlo los, ocajan.
Po meni je preobrambeno postavio momcad vec pocetkom 2.poluvremena a nesto kasnije vadi Basu koji je mozda i najbolji igrac u klubu i ubacuje Crncevica koji je po vokaciji bek.Ne znam jesi gledao tekmu ali Cibalia je bila puno bolja prvo poluvrijeme.Ostalo se manje-vise slazem.

slika
slika
:rol:
Ti ides na Cibaliju? Nisam znao sa je Gogi fizioterapeut, kakav je to Ultras. Po meni daleko najbolja ekipa, hebote, s njima sam na Repku i prije Ban tours, ak'razmes? Volio bi da ostanu. Najvaznije je zadrzati Mrsica, to je covjek za opstanak. Tu ako poremete odnose, bude jako tesko. Cane me jucer razocarao.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 24 jul 2016, 12:33

UltrasNotRed je napisao/la: Ti ides na Cibaliju? Nisam znao sa je Gogi fizioterapeut, kakav je to Ultras. Po meni daleko najbolja ekipa, hebote, s njima sam na Repku i prije Ban tours, ak'razmes? Volio bi da ostanu. Najvaznije je zadrzati Mrsica, to je covjek za opstanak. Tu ako poremete odnose, bude jako tesko. Cane me jucer razocarao.
Ma to mi frend jutros poslao.Ja na Cibaliju idem kad ne igra Bayern.Ipak je on über alles :mrgreen:

slika
Cudno ga je vidjeti u novoj ulozi? :D
Odnedavno radi u klubu,ne bih znao kad je tocno poceo ali znam da je prosle sezone radio.Pretpostavljam da si ga vidio u spotu.Ta starija ekipa je bila za svaki respekt :thumbup:

Ne brinem ja za ostanak u ligi.Cim se sjetim one izjave predsjednika Gagre :puke:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 24 jul 2016, 13:45

Znali neko imali gdje na netu da se pogledaju izvjestaji sa utakmica u ovoj sezoni HNL-a, znam da je prije bilo na tportalu.hr ili tako nesto, ali ne mogu naci za ovu sezonu nikako?

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 24 jul 2016, 15:00

bosnacazin je napisao/la:Znali neko imali gdje na netu da se pogledaju izvjestaji sa utakmica u ovoj sezoni HNL-a, znam da je prije bilo na tportalu.hr ili tako nesto, ali ne mogu naci za ovu sezonu nikako?
Youtube kanal "Hrvatska nogometna televizija"

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 24 jul 2016, 15:11

virtuoz je napisao/la:
bosnacazin je napisao/la:Znali neko imali gdje na netu da se pogledaju izvjestaji sa utakmica u ovoj sezoni HNL-a, znam da je prije bilo na tportalu.hr ili tako nesto, ali ne mogu naci za ovu sezonu nikako?
Youtube kanal "Hrvatska nogometna televizija"
To se trazi, zahvaljujem puno :)

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 24 jul 2016, 16:05

jel danas igraju hajduk i dinamo il sam ja nesto pobrko? ako je danas zna li neko u koliko je i prenosi li iko
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Lex
Kontakt:

Post Postao/la Lex » 24 jul 2016, 16:32

Odgodjeno je zato sto Dinamo igra Ligu Prvaka u utorak.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 jul 2016, 10:06

Hajdukov protivnik u trecem pretkolu EL, Oleksandriya je porazena s 5-1 kod Dynama u Kievu. Nakon 5-0 pred sami kraj su zabili pocasni pogodak.

Vorlska je na svom terenu prema statistici u potpunosti nadigrala Chernomorets i slavila s 1-0. Oni ce igrati s Lokomotivom.

U Turskoj prvenstvo jos nije pocelo, ali Istanbul je slavio protiv Njemackog drugoligasa Heidenheim s 1-0 u prijateljskom okrsaju. Prije tog su porazeni od takodjer Njemackog drugoliasa Karlsruhera s 1-0. Poraze od Jihlave i Plzena sam vec prije spominjao. Jesu to pripremne utakmice, ali Turci mi djeluju vrlo blijedo i lose po ovim rezultatima. Igrali su tri utakmice protiv protivnika koji su losiji od Rijeke i porazeni su dva puta. Jos su jednom od Plzena koji je ipak jaci od HR predstavnika u Europi. Uz onu igru Rijeke u prva dva kola sve vise vjerujem da mogu proci.

Dinamo Tbilisi nakon utakmica u drugom pretkolu nije igrao ni sa kim nista. Imali su jakih prijateljskih. Dobili su Maccabi Haifu i odigrali 1-1 s Legijom uz poraze od Ludogoretsa, LASK-a i Dynamo Kieva.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 jul 2016, 16:57

Danas na rasporedu i trece pretkolo EL:

18:30 Oleksandriya - Hajduk (HRT 2)
19:00 Lokomotiva - Vorskla (HNTV)
19:30 Istanbul - Rijeka (Arena Sport 1)

Sve tri utakmice bit ce na prijenosu pa tko sta zeli moze pogledati. Steta sto se poklapaju termini, ali pogledat ce se Hajduk i kasnije Rijeka. Mislim da Hajduk u Ukrajini moze do remija uz postignuti pogodak, mozda cak i pobjede ako budu na razini. Od Lokomotive se nadam prolazu, ali 0-0 kuci ne bi bilo lose pa vani cuvati nulu i ici na kontre. Rijeci bi bio dobar i minimalni poraz, ali sve vise vjerujem da i oni mogu izvuci neki remi ili cak pobjedu. Imamo primjere gdje Birkirkara prodje Heartsa ili sinoc Zvezda odigra 2-2 u Razgradu. Nista nije nemoguce.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 28 jul 2016, 18:27

ja najviše vjerujem u Rijeku, vjerujem da će slaviti večeras
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 28 jul 2016, 19:57

Kale doktor :tokralju:

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 28 jul 2016, 20:17

hahaha sa kakvom igrom vode 2:0

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 28 jul 2016, 20:24

Zasto je Ohandza zakovan za klupu lik svaku utakmicu dadne gol u 15min.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 28 jul 2016, 20:25

zato sto fizicki nije jos na 100 %

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 28 jul 2016, 21:37

Marine, crni Marine.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 jul 2016, 22:10

18:30 Oleksandriya - Hajduk 0-3
19:00 Lokomotiva - Vorskla 0-0
19:30 Istanbul - Rijeka 0-0

Vrlo dobar ucinak veceras. Rekao bih odlican da je Lokomotiva uspjela slaviti. Hajduk je odigrao lose, ali Ukrajinci su bili jos losiji. Realan je rezultat 0-1, ali mi je neizmjerno drago da su utrpali tri komada i da se na Poljudu ne strepi. Sad i poraz vodi dalje, ne vjerujem da mogu primiti tri gola bez daju barem jedan. U svakom slucaju bravo.

Lokose nisam gledao, ali prema pisanjima su bili bolji. Grezdi su skinuli loptu s gol-linije, a moglo je biti cak i 2-0. Gosti su imali tek jednu priliku. Ocekujem da se Lokomotiva u uzvratu postavi cvrsto i izbori barem 0-0 i produzetke ako vec ne zabiju u 90 minuta.

Rijeku odgledah drugih 45 minuta i prema vidjenome sam zadovoljan. Imali su cak i mrtvu priliku, ali Tomasov nije dobro gadjao, obranio mu je Volkan, a imao je na drugoj slobodnog suigraca. Prema vidjenome, Rijeka ima dosta sanse i vjerujem da ce proci.

I jos dvije odlicne vijesti:
Pandurii - MTA 1-3
Gent - Viitoril 5-0 (80. minuta)

Rumunji lagano otpadaju i sad je Hrvatska 22.625 - Rumunjska 21.350.

Borba ce se voditi i s Austrijom, a rezultati su mi bolji od ocekivanih:
Austria - Trnava 0-1
Zhodino - Rapid 0-0
Admira - Liberec 1-1 (47. minuta)

Za njih sam mislio da ce upisati tri pobjede, a za sad remi i poraz uz to da Liberec drzi X kod Admire, mada sam tu u ukupnom rezultatu jedino ocekivao da ce predstavnik Austrije ispasti, a sad je i Austria pred ispadanjem.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 29 jul 2016, 00:09

Kao prvo svaka čast za naše predstavnike, ovaj tjedan 4 nastupa i prazna mreža, to je za pohvalu. Sva 4 kluba mogu u idući klub, vjerujem u prolaz barem 3, nadam se sva 4 da idu dalje. Bit će svega, Rijeka i Lokomotiva su pola-pola, sve je moguće.

Sreća što su svi Austrijanci kiksali, Admira je s ovih 1-2 po meni ispala, Rapid doma mora slaviti, Austria mora u Trnavi okrenuti 0-1 s domaćeg terena. Moglo bi vrlo lako biti da imaju samo Red Bull u idućem krugu, ali o tome po tom, Rapid je ipak veliki favorit za uzvrat, Austria također ima nade, bilo koja pobjeda joj igra.

Rumunji su definitivno out, ne mogu nas preći, ostat će samo na Steaui i Astri
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 29 jul 2016, 16:06

slika
Pocivao u miru :(

[youtube][/youtube]
- Karl-Heinz Rummenigge

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.