Dakle, Ivan Kos je novi predsjednik Hajduka, danas je i sluzbeno predstavljen novi trener Marijan Pusnik, sportski direktor Mario Branco i zamjenik SD Sasa Bjelanovic
I jedna lijepa vijest, Senijad Ibricic se vraca na Poljud

Smijesan lik. Prava varalica.Kako javlja Dalmatinski portal češki stručnjak Jiří Plíšek mogao bi postati novi voditelj omladinske škole Hajduka. 43-godišnji Plíšek je od listopada prošle godine šef omladinske škole Slavije Prag. U proteklom periodu je dijelom i njegovom zaslugom potpisan ugovor o suradnji između Hajduka i Slavije, a kao plod suradnje u ožujku ove godine su početnici i mlađi pioniri Hajduka sudjelovali na Slavia International Cupu u Pragu gdje su ukupno gledajući bili najuspješniji klub. Plíšek je u proteklom razdoblju što zbog posla što zbog privatnih razloga često boravio u Splitu pa ga se primjerice moglo vidjeti u društvu Vika Lalića, Saše Bjelanovića i Damira Burića na nedavnom kadetskom derbiju između Hajduka i Dinama kojeg je zgoditkom odlučio talentirani Josip Maganjić.
Ultra je na Poljudu bila...Slobodas je napisao/la:Joj travnjaka na poljudu ko da su liniju na njemu branili a ne igrali fudbal , stvarno je stadion zapusten.
Ma ne znam sta da je bilo ovo je katastrofa , ne govorim samo za dns realno travnjak je u ocajnom stanju evo godinama, kad god sam gledao Hajduk na Poljudu travnjak je ko oranicaZed98 je napisao/la:Ultra je na Poljudu bila...Slobodas je napisao/la:Joj travnjaka na poljudu ko da su liniju na njemu branili a ne igrali fudbal , stvarno je stadion zapusten.
Agresivniji trener je Pusnik. Drugi dio u Rumuniji i prvo poluvrijeme u Vinkovcima su igrali jako dobro. Moras uzeti u obzir da nisu jos ni u optimalnoj formi, traze se, a i rezultat im ide, za sada.SiamoNoi je napisao/la:Mjesec dana nakon dolaska cini mi se ipak da je ovaj Pusnik sarlatan.Buric je bio pravi covjek za Hajduk,a mozda je prerano,ali mi sve ide na to da su se zestoko za*ebali sa promjenom.
Nije lose aaSiamoNoi je napisao/la:Impresivno
Ne slazem se care ali bas nimalo sa ovim sto pises za Pusnika.Trebalo mi je malo vremena da pohvatam sve sto se u vezi ove cijele smjene uprave i trenera dogodilo ali nakon jucerasnje utakmice stekao sam dojam da Hajduk napokon ima studioznog trenera koji je sposoban shvatiti sto ima u rukama. Pod ovim mislim da je na Poljud dosao trener koji napokon ne igra Hajducki i broji mrtve na kraju svake utakmice. Cini mi se da je sposoban na teren poslati tim koji ce u skladu sa mogucnostima u momentu dati najvise sto je moguce. Trebalo bi na zalost pojacati obranu a da li ce se to dogoditi veliko je pitanje. Uz ovo postoji jos jedan veliki problem. Eventualna prodaja Kalinica i Susica ce unazaditi Hajduka a ne vjerujem da ce se izbjeci prodati ova 2 igraca ljetos. Svakako da nadodam i da me Buricev kukavicluk puno puta razbjesnio iako sve u svemu i nije bio totalna truba,SiamoNoi je napisao/la:Mjesec dana nakon dolaska cini mi se ipak da je ovaj Pusnik sarlatan.Buric je bio pravi covjek za Hajduk,a mozda je prerano,ali mi sve ide na to da su se zestoko za*ebali sa promjenom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.