Neće on nikad više biti isti, ta bolest je prilično teška i postoji mogućnost da se vrati, recimo kao kod Chrisa Bosha.NYKnicks Fan je napisao/la:kad nadodje, ima da ore momakklasik je napisao/la:Protiv Sloge se vidjelo, il sam bar ja vidio da Skahic nema snage ni za 15 minuta da udje, cim ode u napad nema snage da se vrati i seta nazad.NYKnicks Fan je napisao/la:Skahic umjesto Todorovica
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- JohnCleese
- Kontakt:
Da li je Krpic bio u zelenom markeru ili Grahovac ?NKMramor je napisao/la:Mislim da će prije biti Bobic-Efendic,Dzidic,Kostic,Subic-Merzic,Stjepanovic-Ordagic,Karić,Veseli-Krpićguillermo je napisao/la:Da li je neko bio na treningu(Mramor garant) da potvrdi ev. sastav za Siroki.
Prema slikama izgleda opako:Bobic-Efendic,Dzidic,Kostic,Subic-Merzic,Stjepanovic-Ordagic,Grahovac,Veseli-Karic
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
0-2 hladno dole.
-
- Kontakt:
joksimovic na aparatima.
Bobica na gol, Mehidica na klupu i imamo 3 bobe.
Bobica na gol, Mehidica na klupu i imamo 3 bobe.
GrahovacJohnCleese je napisao/la:Da li je Krpic bio u zelenom markeru ili Grahovac ?NKMramor je napisao/la:Mislim da će prije biti Bobic-Efendic,Dzidic,Kostic,Subic-Merzic,Stjepanovic-Ordagic,Karić,Veseli-Krpićguillermo je napisao/la:Da li je neko bio na treningu(Mramor garant) da potvrdi ev. sastav za Siroki.
Prema slikama izgleda opako:Bobic-Efendic,Dzidic,Kostic,Subic-Merzic,Stjepanovic-Ordagic,Grahovac,Veseli-Karic
FK Sloboda
"Ljudi kažu sve će stati kad, tad. Govore tako i za Leicester u Engleskoj, a mi podsjećamo na njih.''
Chelsea FC
''Chelsea’s play is intensely aggravating, by turns appallingly bad and supremely skilful.''
"Ljudi kažu sve će stati kad, tad. Govore tako i za Leicester u Engleskoj, a mi podsjećamo na njih.''
Chelsea FC
''Chelsea’s play is intensely aggravating, by turns appallingly bad and supremely skilful.''
ti si najveci licemjer i klosar na ovom forumu, definitivno !!!katarakta je napisao/la:Prses u Olimpicu. Dijete naše :pray: :pray: :pray:
gdje si bio prvo kolo sa prognozom?NYKnicks Fan je napisao/la:0-2 hladno dole.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
A ti mora da si PršešChinaglia je napisao/la:ti si najveci licemjer i klosar na ovom forumu, definitivno !!!katarakta je napisao/la:Prses u Olimpicu. Dijete naše![]()
![]()

Niko, niko, samo Sloboda
Nevezano za današnji trening, mislim da će Grahovac ipak sa klupe početi meč. mada bih ga ja volio vidjeti u prvih 11, nek pokaže momak šta zna.JohnCleese je napisao/la:Da li je Krpic bio u zelenom markeru ili Grahovac ?NKMramor je napisao/la:Mislim da će prije biti Bobic-Efendic,Dzidic,Kostic,Subic-Merzic,Stjepanovic-Ordagic,Karić,Veseli-Krpićguillermo je napisao/la:Da li je neko bio na treningu(Mramor garant) da potvrdi ev. sastav za Siroki.
Po ovim slikama s treninga Subić bi trebao počet od prve. Ja bi radije da Lazevski počne...Dobar sastav ovaj što Mramor napisa, a ogromno pojačanje je što Mehidića nema.
(joksime ne napadaj me)
Kolika je klupa sad a samo 7 mjesta, plus što u tih 18 moraš imat tri U21 igrača, neko dobar neće biti ni na klupi čak...

Kolika je klupa sad a samo 7 mjesta, plus što u tih 18 moraš imat tri U21 igrača, neko dobar neće biti ni na klupi čak...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nismo jacu ekipu imali od rata na ovamo,kako na zelenom terenu,tako i sto se tice uprave.
S obzirom da je pocetak sezone,i da govorimo o Sirokom,i da dozive poraz necu se razocarat,ima vremena za popravni,ali ljudi su zreli da ih otresemo ko vrucu pogacu i grah bosanac.
Dzidic,Kostic,Lazevski,Fatic,Bobic,Zeba,Ordagic,Karic,Subic,Mehmedagic,Stjepanovic.......na celu sa Husrefom...
Husrefe,vrijeme je
S obzirom da je pocetak sezone,i da govorimo o Sirokom,i da dozive poraz necu se razocarat,ima vremena za popravni,ali ljudi su zreli da ih otresemo ko vrucu pogacu i grah bosanac.

Dzidic,Kostic,Lazevski,Fatic,Bobic,Zeba,Ordagic,Karic,Subic,Mehmedagic,Stjepanovic.......na celu sa Husrefom...

Husrefe,vrijeme je

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
@NKMramor
Mozes li napisati kakvi su bili ostali, pojedinacno o njima
?
Mozes li napisati kakvi su bili ostali, pojedinacno o njima

Treba bit oprezan. Doduse Listica nikad slabija nije bila. Ali ponovo imaju dobrih igracaAgamemnon je napisao/la:Nismo jacu ekipu imali od rata na ovamo,kako na zelenom terenu,tako i sto se tice uprave.
S obzirom da je pocetak sezone,i da govorimo o Sirokom,i da dozive poraz necu se razocarat,ima vremena za popravni,ali ljudi su zreli da ih otresemo ko vrucu pogacu i grah bosanac.![]()
Dzidic,Kostic,Lazevski,Fatic,Bobic,Zeba,Ordagic,Karic,Subic,Mehmedagic,Stjepanovic.......na celu sa Husrefom...![]()
Husrefe,vrijeme je
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nece Prso u Federalnu konta previse dobar za toga 

Jest ti svanulo, još da je Chima došao...tuzlak1987 je napisao/la:Nece Prso u Federalnu konta previse dobar za toga
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Da hoce jos Mehidica kome barem na zimu tusnut okrenuo bi janje za cijeli podforumtuzlak1987 je napisao/la:Nece Prso u Federalnu konta previse dobar za toga

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Po markerima vidim Djidic, Subic, Kostic, Veselinovic.wobly92 je napisao/la:Po ovim slikama s treninga Subić bi trebao počet od prve. Ja bi radije da Lazevski počne...Dobar sastav ovaj što Mramor napisa, a ogromno pojačanje je što Mehidića nema.(joksime ne napadaj me)
Mehidic klupa
samo Sloboda
Ako bude ovakav sastav znači nešto defanzivnije, ali ipak poprilično jak...NKMramor je napisao/la:Mislim da će prije biti Bobic-Efendic,Dzidic,Kostic,Subic-Merzic,Stjepanovic-Ordagic,Karić,Veseli-Krpićguillermo je napisao/la:Da li je neko bio na treningu(Mramor garant) da potvrdi ev. sastav za Siroki.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- JohnCleese
- Kontakt:

Idemo tvrdo, Husrefosvki, na bod, a kada se tako igra onda ni 3b nece biti tako daleko (po uzoru na proslogodisnje meceve protiv sarajevskih timova

Ne zanosite se i ne letite visoko. Nama je Olimpic kuci pravio opasne kontre poslije naseg pritiska u toku kojeg ne postignemo gol, kako bi to tek izgledalo na Pecari, gdje kontre trce igraci znatno kvalitetniji od Kobiljara i Rastoke, igraci tipa Krstanovica, Barabana, Menala, Crnova,

Ne smijemo iz vida izgubiti ni proslogodisnjih 0:3 koji su bili upravo plod isuvise ofanzivne, za nas atipicne i neoprezne igre.
U utakmicu smo usli dobit cemo ih, moramo i bolji smo

Zato oprezno i tvrdo, jer kad tako igramo najbolje rezultate pravimo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.