FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 29 jul 2016, 13:41

SiouxLukavac je napisao/la:Prisjetimo se šta im je Said tad radio :zviz:
[youtube][/youtube]

Ovo je mozda pored Levskog i najbolja partija njegova iako je tu bilo sjajnih utakmica:Rudar Prijedor na Kosevu,gol Listici u debiju,gol na derbiju itd.Ali u ovoj je bas razvalio
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 29 jul 2016, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 29 jul 2016, 13:46

jurisicduska je napisao/la:Tan je otplatio dug, finansirao izgradnju kampa (ove prve faze) , finansirat će i druge dvije faze, on neće davati pare za pojačanja i tako dalje, to će se morati namaći prodajom, dobrim poslovanjem, sponzorima koje itekako imamo (najbolje u državi, najviše prihoda) , upumpati će sa vremena na vrijeme par miliona u cilju rasta kluba i to je to. Klub je prošle godine bio samoodrživ. Ukoliko klub upadne u finansijske probleme on će ih pokriti. To je otprilike njegova funkcija.

Budžetski je sve uredu ali niko ne garantuje da igrač ne dobije manje nego prijavljeno i tako dalje, da građevinski radovi koštaju manje nego prijavljeno i tako dalje. Postoje jasne indicije da su dvije stvari u pitanju ili se tale i peru pare na taj način ili su haos nesposobni. Sve u svemu nije im mjesto u fk Sarajevo.

Posljednji transferi:

Tomislav Barbarić 350.000 eura
Gojko Cimirot 1.300.000 eura
Miloš Stojčev 200.000 eura
Krste Velkoski 175.000 eura
Amer Dupovac 200.000 eura
Asmir Suljić 120.00 eura

Transferi: cca 2.795.000 otprilike 5,5 miliona km

Ušli smo u neki trend prodaje igrača, za razliku od klubova drugih iz bh imamo i sad igrače u izlogu, sigurno u trenutnih prvih 11 ima preko 2 miliona eura potencijalnih
Transfera ove godine (sezone ne kalendarske) a slijedeće ko zna.
Hvala, lijepo receno.
Znas kako kaze Edin Dervišhalidovic "ostat ce istine dvije" :D .
A sto se tice nedelje Mersudin je covjek odluke, on i sveti istok u te dvije stvari ne treba sumnjati
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 29 jul 2016, 14:02

Ma ljudi ne igra im Graovac i Katanec stoperski par, moramo ovo dobiti.

Poslano sa mog Lenovo P1ma40 koristeći Tapatalk

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 jul 2016, 14:11

Graovca je teško očekivati u startnoj postavi, prema rijećima Marinkovića možda i Radeljić zaigra.
Možda bi bilo bolje kada bi Graovac počeo, ipak je još uvijek frišak, možda to Benko ili Sejfo iskoriste.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 29 jul 2016, 14:54

hilmo je napisao/la:Graovca je teško očekivati u startnoj postavi, prema rijećima Marinkovića možda i Radeljić zaigra.
Možda bi bilo bolje kada bi Graovac počeo, ipak je još uvijek frišak, možda to Benko ili Sejfo iskoriste.
Trebali bi poceti i Benko i Sejfo.Zasto Graovac nece poceti?
ŠTA SE OVO DEŠAVA

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 29 jul 2016, 14:55

Protiv Zrinjskog odma krenut ofanzivno i igrati na gol više jer s obzirom na odbranu primit ćemo ga kad tad, zato treba krenut ofanzivno i probat dat jedan više nego što primimo, jedino tako možemo do pobjede.
Kako Marinović kaže igrat će i oni ofanzivno, što je i logično jer su u odbrani dosta oslabljeni.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2016, 15:03

jurisicduska je napisao/la:A kakvih ti imaš argumenata osim te konstrukcije (klimava pravo, ko u diznilendu pare lete) ? Čisto me zanima, ne zauzimam stranu ali eto koji su argumenti za tu tvoju priču?

Mislim ovaj Majkl nije dobar sekunde. Nećemo to dovoditi u pitanje, ali kakvi su argumenti za taljenje to u tom obimu u ovom slučaju?

Ovo za plate i kamp, to je već smislene priča. Al ovo za stolice niđe veze.
Kako je klimava? Pa da imam argumente tj. Dokaze vec bi preduzeo korake da zastitim klub od takvih...
Prica nije gotova o stolicama, a da je moguca jeste sigurno, bar ako cemo poci od toga kakve racune ima zeljo kao klub...
A evo opet objasnite mi kako nije moguce pa cu sutit...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 29 jul 2016, 15:08

hilmo je napisao/la:Graovca je teško očekivati u startnoj postavi, prema rijećima Marinkovića možda i Radeljić zaigra.
Brate Graovac je među najboljim stoperima lige. Činjenica jest da je isti rovit trenutno, ali i takav je izmislio fudbal za Radeljića. Ja nekako priželjkujem da Radeljić počne jer je spor i sklon kiksevima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 29 jul 2016, 15:35

SiouxLukavac je napisao/la:Protiv Zrinjskog odma krenut ofanzivno i igrati na gol više jer s obzirom na odbranu primit ćemo ga kad tad, zato treba krenut ofanzivno i probat dat jedan više nego što primimo, jedino tako možemo do pobjede.
Kako Marinović kaže igrat će i oni ofanzivno, što je i logično jer su u odbrani dosta oslabljeni.

Nikad ti Zrinjski nece igrat ofanzivno na Kosevu,a pitanje je da li oni uopste znaju igrati ofanzivno.Gledo sam dosta utakmica njihovih na domacwm terenu veliki su tu problemi bili kad dodju ekipe i kad se zatvore ,kad se ocekuje da diktrijau tempo i kad treba da dominiraju i da pobjede.Puno su lakse rjesavali utakmice protiv velikih kad niau bili favoriti i kad su se zatvorili,mozda jedino utakmica u Listici kad su pobjedili ali to je bila cudna utakmica koja je isla skroz drugim tokom.Pokusali su protiv nas na proljece pa umalo da izgube i ko god je pikusao da igra i malo se otvorio mogo je uzeti bodove u Mostaru.Oni ce igrati u nedjelju ko u prvij utakmici prosle sezone kad su nas dobili.Mi ako povedemo na pocetku bice nam lakse igrati i oni ce biti u problemu ako ne daj Bozw oni povedu bicemo u problemima da se vratimo.To je tvrda ekipa koja igra defanzivno i ceka priliku iz kontri preko Tomica,Bilbije i krila Todorovica i Peke .Na Kosevu ni jedna ekipa nece doci da igra ofanzivno ,jedino ako je kakva nebitna utakmica,to je tako.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

PiazzaGrande

Re: FK Sarajevo ( opšte diskusije )

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 jul 2016, 15:49

Majkl je napisao/la:

Nikad ti Zrinjski nece igrat ofanzivno na Kosevu,a pitanje je da li oni uopste znaju igrati ofanzivno.Gledo sam dosta utakmica njihovih na domacwm terenu veliki su tu problemi bili kad dodju ekipe i kad se zatvore ,kad se ocekuje da diktrijau tempo i kad treba da dominiraju i da pobjede.Puno su lakse rjesavali utakmice protiv velikih kad niau bili favoriti i kad su se zatvorili,mozda jedino utakmica u Listici kad su pobjedili ali to je bila cudna utakmica koja je isla skroz drugim tokom.Pokusali su protiv nas na proljece pa umalo da izgube i ko god je pikusao da igra i malo se otvorio mogo je uzeti bodove u Mostaru.Oni ce igrati u nedjelju ko u prvij utakmici prosle sezone kad su nas dobili.Mi ako povedemo na pocetku bice nam lakse igrati i oni ce biti u problemu ako ne daj Bozw oni povedu bicemo u problemima da se vratimo.To je tvrda ekipa koja igra defanzivno i ceka priliku iz kontri preko Tomica,Bilbije i krila Todorovica i Peke .Na Kosevu ni jedna ekipa nece doci da igra ofanzivno ,jedino ako je kakva nebitna utakmica,to je tako.
Sorry na upadu, morao sam...

Zadnji put Mostarci su pod Bijelim brijegom poraženi u okviru Premijer lige prije više od tri godine. Tačnije, bilo je to 28. aprila 2013. godine kada je Čelik golovima Jasmina Mešanovića, koji sada igra za Zrinjski, te Saše Kajkuta slavio sa 2:0... :zviz:
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 29 jul 2016, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jul 2016, 15:51

Zorica strikes again...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 jul 2016, 15:54

@pizzagrande
Pisanje nastavi na temi za nenavijače Sarajeva.

A ostali međusobne razmirice sa forumašima riješavajte preko poruka.
Posljednje upozorenje

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 jul 2016, 16:09

U nedelju abd uz odlicnu podrsku sa trbina do pobjede !! :cool: Aleee Aleee **** ultrase !! :mrgreen:
04.10.2009 !!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jul 2016, 16:16

Prvak drzave je favorit i tako treba da gledamo utakmicu u nedjelju.

Imamo odlicnu ekipu koja sigurno moze dobit svakog u ovoj ligi, nadam se da ce igraci bit raspolozeni pa da slavimo pobjedu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2016, 16:19

Gledam ovo druzenje legendi kluba i nikako mi se ne slaze s ovom pricom na forumu, dino i edis lopovi a fino misljenje o njima imaju Musemic,Janjos,Saran,Muzurovic,Uscuplic,Alaim ,Obuca itd :crazy: :crazy: :?:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 29 jul 2016, 16:21

Niko nije favorit na Kosevu ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 29 jul 2016, 16:24

Za ovog koji se javlja nisam rekao da ih je neko pobjedio ,nego govorim da je Zrinjski imao velikih problema sa ekipama gdje su trebali da dominiraju i pobjede,evo zadnja polusezona kuci,Rudar P 2 1,Borac 2 1,vitez 1 0,velez 1 0,sloboda 2 1 i ove sezone radnik 2 1.I plus sa nama su krenuli da se nadigravaju i umalo da fasuju.Da su pored Sarajeva gostovale ekipe koje su ozbiljnije pitanje je kako bi bilo jer u prvom djelu prosle sezone kuci nisu mogli da pobjede ni Listicu ni Celik ni Radnik ,a zelju su jedva dobil u 95 munuti i zeljo od 8 min. igro sa igracem manje.Tako da ovaj zna dobro sta ja govorim i da ne spinuje i ne okrece stvari na svoj mlin.Tvrda ekipa koja dobro igra u gostima i koja igra na kontre i ceka svoju priliku a kuci kad je favorit tesko dobija i ozbiljne ekipe ne mogu dobiti,Legiu nisam racuno i nju naravno nisu mogli.
I procitaj ponovo sta sam napisao,nigdje nisam reko da ste bezveze .
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 29 jul 2016, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jul 2016, 16:24

Mokes je napisao/la:Niko nije favorit na Kosevu ;)
Zrinjski jest i ne znam sto je to problem. Puno je pametnije skinut se s vrata nasim igracima i smanjit pritisak... Taj pritisak nas i yebe vec dcadeset godina.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 29 jul 2016, 16:29

FrancescoTotti je napisao/la:
Zrinjski jest i ne znam sto je to problem. Puno je pametnije skinut se s vrata nasim igracima i smanjit pritisak... Taj pritisak nas i yebe vec dcadeset godina.
Da dode Barca, nije favorit :)
Prije proslogodisnje pobjede, Zrinjski na Kosevu nije slavio desetak godina.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jul 2016, 16:31

Mokes je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
Da dode Barca, nije favorit :)
Prije proslogodisnje pobjede, Zrinjski na Kosevu nije slavio desetak godina.
Ma tradicije su tu da se ruse, to nam je Hurtic najbolje demonstrirao. Potpuno nebitno i ne potenciram na to, vec govorim da bi trebali smanjit pritisak sa tribina i pustit igrace da igraju fudbal .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bordobijelisampion, Fouzi1, jurisicduska, MaroonBjelave, NazorUso, Venom i 90 gostiju.