HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 jul 2016, 11:20

Biće teško u nedjelju na Koševu kao i uvijek kad igramo protiv Sarajeva...
Na njihovom stadionu imamo dvije pobjede otkako se igra zajednička PL, 2005 i 2015 god.Između te dvije pobjede imamo katastrofalan niz od deset utakmica u kojima nismo uspjeli zabiti gol :crazy:
Oni su dobra momčad, imaju par vrhunskih igrača kao što su Duljević i Benko ali isto tako na klupi imaju čovjeka koji nema PRO trenersku licencu :crazy:
Sarajevo sigurno ima ulogu favorita u ovom meču ali istovremeno smo u ovom trenutku sigurno spremnija i uigranija momčad a na klupi imamo trenera koji obožava ovakve utakmice...
Imena deset igrača koji će vjerojatno istrčati na Koševu su svima, manje-više, poznata, jedina nepoznanica je u obrani, Graovac ili Radeljić...Vjerujem da će i Pero, nakon odrađene kazne, zauzeti mjesto na lijevom beku...
Kao i svaki navijač vjerujem u pobjedu ali ne bi suze ronio ni kada bi odigrali neriješeno, imali bi iz dvije teške utakmice 4 boda i čekali bi Olimpic doma...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 29 jul 2016, 11:27

Bojim se sudija poznavajući kvalitet suđenj na štetu obje ekipe :o

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 jul 2016, 11:38

ZrinjskiMostar je napisao/la:Bojim se sudija poznavajući kvalitet suđenj na štetu obje ekipe :o
A suci k'o suci...Oni izgleda igraju neku svoju zasebnu ligu, uzmu ti na mostu i vrate na ćupriji i tako u krug, godinama...
Mislim da im ne treba ni pridavati neki značaj, igraju dvije odlične momčadi, biće sigurno kvalitetna utakmica i nadam se da se sudac u nedjelju neće ni vidjeti, tj da nećemo imati prigodu nakon utakmice razglabati o njihovim odlukama...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 jul 2016, 12:44

Vinko Marinović:"Sigurno je da ćemo igrati ofenzivno, nadam se da ćemo nametnuti igru i ostvariti posjed lopte, ali ovisiti će dosta i o protivniku. Pobjeda u derbiju bi nam puno značila".
"Daniel Graovac već duže vrijeme trenira s ekipom i u kombinaciji je za ovu utakmicu zajedno s Radeljićem. Graovac se vratio u momčad brže nego što smo to planirali, s obzirom da je dugo bio van stroja. U posljednja dva treninga donijet ćemo odluku hoće li od prve minute zaigrati protiv Sarajeva".
Nemanja Bilbija:"Očekuje nas teška utakmica, Sarajevo je dobro, Zrinjski je dobar, vjerujem da će biti kvalitetan derbi. U Sarajevu sam proveo dvije uspješne godine, radujem se povratku na Koševo ali profesionalac sam. Taj je period iza mene. Svi smo spremni i jedva čekamo nedjelju".
Volim te bola'!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 jul 2016, 16:16

Dobar posao, čestitke

slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 jul 2016, 16:20

wobly92 je napisao/la:Dobar posao, čestitke

slika
Samo mi je nešto tužan...
Možda je umoran od puta... :D
Volim te bola'!

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 29 jul 2016, 16:22

PiazzaGrande je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Dobar posao, čestitke

slika
Samo mi je nešto tužan...
Možda je umoran od puta... :D
Iz istočnog Mostara sto posto :P
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 29 jul 2016, 16:24

Umoran?? Tri puta ga talijani spasavali iz mora :D Pa otišao na drugu granicu umalo isil da ga zarobi. I zadnji put probao preko turske u vrijeme vojnog puča. Umalo osto..I nije čudo da je umoran.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 29 jul 2016, 16:27

Eno ga u kartinu ispod plastenika onde pod tendom jede mješano, prekinuć ga kako je vruće

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 29 jul 2016, 16:56

Jel vruce mjesano ili je njemu vruce.Ta ce njemu bit vruce , kad nije ni meni.Jos se asfalt ne topi znaci jos nije ugrijalo
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 29 jul 2016, 20:58

_________________________________Kozić (Bandić, Vasilj)_____________________________
Barić (Čolić)____Graovac (Jakovljević)_____Katanec (Radeljić)_____Stojkić (Stojanović/Lučić)
____________________Petrak (Pehar)_______Tomić (Žeravica)__________________________
Peko (Jović)_______________________Bilbija (Arežina)_________________Todorović (Kouadio)
_________________________________Mešanović (Mrkaić)_______________________________

mislim da bi se i sa drugom postavom borili za titulu.. :crazy: ovakvu dubinu nismo nikad imali... :tokralju:
po meni u klubu više nema mjesta za Milu Pehara i Miloša Filipovića i mislim da bi njih dvojica mogli na posudbe... također ni Sivrić se neće naigrati pa neznam zašto su ga potpisali (novi Vukomanović?)..
#SuningOUT

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 29 jul 2016, 23:43

Stjepane, počivaj u miru... :cry:

Momak koji je bio veliki navijač Cibalije, i koji je čak nekoliko puta bio na utakmici Zrinjskog.Pokoj ti duši, neka ti je laka zemlja... :salut:

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 30 jul 2016, 08:08

Kouadio će probati kao špica ili malo iza imamo dovoljno krila a tu smo najtanji obzirom da Meša dadne gol svaku 10 utakmicu ali radi li radi na terenu.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 30 jul 2016, 13:48

Neka ti je laka zemlja Stjepane...
Počivao u miru Božijem...

Jednoga dana kada prođe sve,
Sa neba bodriću te...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 jul 2016, 10:04

Jučer su naši kadeti i juniori pobjedili svoje vršnjake iz FK Sarajevo sa po 1:0...
Nadadati se da će danas i seniori Zrinjskog nastaviti ovaj niz, tako da protiv Sarajeva za ovaj vikend imamo 3/3... :piva: :cool:
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 jul 2016, 11:12

U službenom zapisniku za današnju utakmicu protiv FK Sarajevo bit će sljedećih 18 igrača: Nikola Vasilj, Ivan Peko, Daniel Graovac, Anto Radeljić, Tomislav Tomić, Mario Barić, Miloš Žeravica, Luka Lučić, Pero Stojkić, Ognjen Todorović, Miloš Aćimović, Danijel Stojanović, Jasmin Mešanović, Oliver Petrak, Slobodan Jakovljević, Dalibor Kozić, Miloš Filipović i Nemanja Bilbija...

Dvica na Zrinju u Premier kladionici je 3.20 :) ...sljedbenik sam te kvote... to se ne propušta odigrati... :zviz: Pa šta dragi Bog da'... :pray:
Volim te bola'!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 31 jul 2016, 19:50

Jel neko zna zasto Colica nema?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 31 jul 2016, 21:44

Kazem ja piazzi par golova cete primiti :)

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 31 jul 2016, 22:02

Šta je ovo bilo večeras???
Totalno bezvoljna utakmica sa naše strane,
toliko netočnih dodavanja i jalovih šuteva,
Todorović, Mešanović, Radeljić, Bilbija očajni...
na klupi nema kvalitete da se promjeni igra,
nemamo pravoga centafora niti razigrivača bez Arežine,
nadam se da će Kouadio i Pehar osvježiti ekipu već protiv Olimpica...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 jul 2016, 23:49

Katastrofa!!!
Zrinjski loš, nikakav...
Treba registrirati utakmicu 3:0 za domaćina jer se naši nisu ni pojavili na terenu...
Čestitke Sarajevu na pobjedi.
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.