FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 01 jul 2010, 14:22

Ponovo dva uzastopna gostovanja, odlično za proljeće, kada smo oni pravi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 01 jul 2010, 14:25

Stole iz Bora je napisao/la:Hvala covjeku sa orga, to bi trebalo biti to:

1. Olimpik - ŽELJEZNIČAR
2. ŽELJEZNIČAR - Zvijezda
3. Travnik - ŽELJEZNIČAR
4. Sloboda - ŽELJEZNIČAR
5. ŽELJEZNIČAR - Leotar
6. Široki Brijeg - ŽELJEZNIČAR
7. ŽELJEZNIČAR - Drina
8. Velež - ŽELJEZNIČAR
9. ŽELJEZNIČAR - Čelik
10. Slavija - ŽELJEZNIČAR
11. ŽELJEZNIČAR - Sarajevo
12. Zrinjski - ŽELJEZNIČAR
13. ŽELJEZNIČAR - Budućnost
14. Borac - ŽELJEZNIČAR
15. ŽELJEZNIČAR - Rudar Prijedor
Po meni dobar raspored. Ono što mi je prvo upalo u oči jeste da već 3 i 4 kolo idemo u goste hebenim protivnicima, koji u drugoj polusezoni kući ne gube bodove, pa zbog toga je to dobro i tu se možemo nadati bodovima. Još jedan stvar je dobra, a to je da nema nigdje da ćemo dva kola uzastopno igrati dvije jake utakmice. Većinom je to fino raspoređeno jedna jaka tekma, pa poslije jedna lagana gdje ne bih trebalo biti problema i gdje se neki važni igrači mogu i odmarati. Ja sam zadovoljan....

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 jul 2010, 14:25

Virtu4l je napisao/la:Ponovo dva uzastopna gostovanja, odlično za proljeće, kada smo oni pravi...
Hahahha ma sad cemo mi biti pravi ako BOG da :) Otisla su nam ta 4 igraca, njihov izostanak smo nadomjestili odlicnim igracima koji su sada u Zelji... Zeba, Savic, Karic, Gancev, tako da se uopste ne sekiram i ne sumnjam za buran i paklen ZELJIN start i u jesenjem dijelu prvenstva, a onda na proljece hladno sve lijepo privesti kraju i zadnja tekma protiv Rudara iz Prijedora na Grbavici mmmmmmmmm :D

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 01 jul 2010, 14:26

1. Olimpik - ŽELJEZNIČAR
3. Travnik - ŽELJEZNIČAR
4. Sloboda - ŽELJEZNIČAR
5. ŽELJEZNIČAR - Leotar
7. ŽELJEZNIČAR - Drina
8. Velež - ŽELJEZNIČAR
9. ŽELJEZNIČAR - Čelik
14. Borac - ŽELJEZNIČAR

1. Olimpik - ŽELJEZNIČAR 2 ( trebo sam napisati 1 ionako igramo na Grbavici al et "gosti" smo)
2. ŽELJEZNIČAR - Zvijezda 1 (sto bi Brko reko Rutinski)
3. Travnik - ŽELJEZNIČAR x2 (ovdje pokusat doci do punog plijena)
4. Sloboda - ŽELJEZNIČAR 1 (jbg od njih nikad nista)
5. ŽELJEZNIČAR - Leotar 1 (1 ko kuca)
6. Široki Brijeg - ŽELJEZNIČAR 1x ( nevjerujem da mozemo opet iznenadit kod njih kao prosli put sto smo prekinuli onaj crni niz)
7. ŽELJEZNIČAR - Drina 1 (ko kuca)
8. Velež - ŽELJEZNIČAR x2 ( drag mi je Velež al su slabi i ovdje ocekujem puni plijen ako ne to barem bod)
9. ŽELJEZNIČAR - Čelik 1 ( ovo ubit nogama )
10. Slavija - ŽELJEZNIČAR 2 ( ovdje isto trazit bodove u gostima
11. ŽELJEZNIČAR - Sarajevo 1x2 (derbi je nista se nezna)
12. Zrinjski - ŽELJEZNIČAR 1x ( mozemo iznenaditi ali tesko jak je Zrinjski)
13. ŽELJEZNIČAR - Budućnost 1 ( ovo je isto rutinski)
14. Borac - ŽELJEZNIČAR 2 (oni su 3 puta slabiji nego u pocetku prosle sezone tako da se moze uzeti lagano bodovi)
15. ŽELJEZNIČAR - Rudar 1(rutinski)
G A Z I
Željo sve do pobjede

drug

Post Postao/la drug » 01 jul 2010, 14:27

Pirke_TM87 je napisao/la:
drug je napisao/la:malo je zajeban raspored. Od 4 kola svaka druga tekma sa konkurentom za evropu ili titulu. Ali ako ih brko uvede u neku zajebanu seriju ima da nam opet svi skinu gace cim udjemo u njihov grad :mrgreen:
Ma haveru na proljece ti 90 % tih ekipa koje ti mislis da ce se boriti sa nama za vrh, da ne kazem titulu dolazi nama na GRBAVICU ;)
dobro si, to i ja sad gledam. Svi osim pitara, a to i onako skoro pa nista ne znaci (osim sto ih yebemo u Dolini, stisnemo ih sa obje strane). Nama pripreme fakat puuuno znace. Ekipa nije puna nekih znalaca ali ako dobro odrade pripreme (sjetite se onih preko zime) uci cemo 110% fizicki i psihicki spremni. Sad smo jos i tehnicki potkovaniji (na godinu dana iskusnije Viscu, zlata vrijednog Besliju treba dodati i Zebu koji ce uz trkace lomiti protivnicke odbrane)

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 01 jul 2010, 14:30

Opet nam se stima titula (hejteri) 8-) :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 01 jul 2010, 14:30

Eh jos kad bi samo liga sutra pocela bilo bi extra, pozelio sam utakmice
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 01 jul 2010, 14:30

moj plava_pruga grijesis,teze ce biti igrati te rutinske utakmice nego neke jace ;) a ovo da je Borac dosta slabiji u odnosu na proslu sezonu,grdno se varas,oni nikad jaci nisu bili vjeruj sta ti kazem,oni su prvi kandidati za titulu(ja to gledam nekako po nacionalnom kljucu,mada ne mora znaciti)

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 01 jul 2010, 14:34

1. Olimpik - ŽELJEZNIČAR
3. Travnik - ŽELJEZNIČAR
4. Sloboda - ŽELJEZNIČAR
5. ŽELJEZNIČAR - Leotar
7. ŽELJEZNIČAR - Drina
8. Velež - ŽELJEZNIČAR
9. ŽELJEZNIČAR - Čelik
14. Borac - ŽELJEZNIČAR
jako dobar raspored i vise nego zadovoljan
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 jul 2010, 14:35

Za one kojima je orijentacija u vremenu slabija strana, kao meni na primjer :mrgreen: , 31/07.-01.08.2010 pocinje sezona ilivamga za mjesec dana i pocnite skupljati pare za godisnje (naravno ovi mladji nek pocnu), jer ce se uskoro poceti prodavati...

al vrijeme leti :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 01 jul 2010, 14:36

Fin raspored samo bit ce šta bude nadamo se najboljem. Željo prvi, a ostali neka se redaju iza nas kako hoće.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 jul 2010, 14:41

Od ovih ekipa kojima gostujemo prvi dio Travnik, Velez, Sloboda i Slavija su dosta slabiji u odnosu na proslu sezonu i tu bi se mogli traziti bodovi. Sa Olimpikom igramo gostujucu na Grbavici pa bi i tu mogli cvaknuti 3 boda. Znaci tu se nekako racuna pet ne toliko teskih gostovanja.
Sto se tice gostovanja Borcu, Zrinjskom i Sirokom tu su nam sanse za bodove dosta manje nego u gore nabrojanim utakmicama.
Kad gledam domace utakmice jedino je derbi neizvjestan, kao i uvijek a u ostalim utakmicama samo po 3 boda.

7 domacih utakmica x 3 boda = 21 bod
Travnik (3), Velez (3), Olimpik (3), Slavija (1-3), Sloboda (0-1) = od 10 do 13 bodova
Borac, Siroki, Zrinjski = 0 bodova

Cca nekih 31-34 bod u proljetnom dijelu bi bio odlican skor ... 8-)
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 01 jul 2010, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 jul 2010, 14:41

Jos 12 dana 5 sati i 48 minuta

:mrgreen:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 01 jul 2010, 14:43

Stole iz Bora je napisao/la:Od ovih ekipa kojima gostujemo prvi dio Travnik, Velez, Sloboda i Slavija su dosta slabiji u odnosu na proslu sezonu i tu bi se mogli traziti bodovi. Sa Olimpikom igramo gostujucu na Grbavici pa bi i tu mogli cvaknuti 3 boda. Znaci tu se nekako racuna pet ne toliko teskih gostovanja.
Sto se tice gostovanja Borcu, Zrinjskom i Sirokom tu su nam sanse za bodove dosta manje nego u gore nabrojanim utakmicama.
Kad gledam domace utakmice jedino je derbi neizvjestan, kao i uvijek a u ostalim utakmicama samo po 3 boda.

6 domacih utakmica x 3 boda = 18 bodova
Travnik (3), Velez (3), Olimpik (3), Slavija (1-3), Sloboda (0-1) = od 10 do 13 bodova
Ostaje jos derbi a tu utakmicu je uvijek nezahvalno prognozirati, barem kad covjek hoce da bude objektivan.

Cca nekih 28-31 bod u proljetnom dijelu bi bio odlican skor ... 8-)
Znaš kolike su šanse da neko odnese bodove s Tušnja :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 jul 2010, 14:44

Stole iz Bora je napisao/la:Od ovih ekipa kojima gostujemo prvi dio Travnik, Velez, Sloboda i Slavija su dosta slabiji u odnosu na proslu sezonu i tu bi se mogli traziti bodovi. Sa Olimpikom igramo gostujucu na Grbavici pa bi i tu mogli cvaknuti 3 boda. Znaci tu se nekako racuna pet ne toliko teskih gostovanja.

Ostaje jos derbi a tu utakmicu je uvijek nezahvalno prognozirati, barem kad covjek hoce da bude objektivan.

mislis u jesenjem :D
u proljetnom bi mozda mogli imati vise bodova imati i to bi znacilo da smo veliki konkurenti za titulu :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 jul 2010, 14:46

Frutek je napisao/la:Znaš kolike su šanse da neko odnese bodove s Tušnja :twisted:
Vidi, ja sam napisao max. 1 bod i to racunam u nekom najboljem slucaju, onako navijacki. Do sada se jos nesto niste pojacali a igra se u prvom dijelu sezone kad niko jos nije ugrozen i nije toliko velik pritisak. I prosle sezone ste slabo igrali prvi dio a onda ste u drugom spasili sezonu ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 01 jul 2010, 14:48

Stole iz Bora je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Znaš kolike su šanse da neko odnese bodove s Tušnja :twisted:
Vidi, ja sam napisao max. 1 bod i to racunam u nekom najboljem slucaju, onako navijacki. Do sada se jos nesto niste pojacali a igra se u prvom dijelu sezone kad niko jos nije ugrozen i nije toliko velik pritisak. I prosle sezone ste slabo igrali prvi dio a onda ste u drugom spasili sezonu ..

Ali nama ce da zaigra Spala penal tako da bice jedan penal za nas garant kada on upadne :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 01 jul 2010, 14:49

Frutek je napisao/la:

Znaš kolike su šanse da neko odnese bodove s Tušnja :twisted:
mnogo vece nego u zadnjoj tekmi na Tusnju u proljetnom dijelu gdje smo izgubili 1-0...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 jul 2010, 14:51

@Stole iz Bora

Na bodove iz Mostara (Velez) ne racunaj ma koliko vi bili dobri a mi losi,zaduzili smo vas proslo prvenstvo !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 01 jul 2010, 14:52

nedaTM87 je napisao/la: mnogo vece nego u zadnjoj tekmi na Tusnju u proljetnom dijelu gdje smo izgubili 1-0...
Komšije su vam dvaput pokušale prošle sezone :twisted:, haj sa srećom i da završite drugi :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.