FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

admirr
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la admirr » 28 jul 2016, 21:27

momak je rekao iskreno ono sto misli i zeli. nema tu nista lose, osim sto nama malo para usi kad kaze da mu je usputna stanica. ali nazalost to je tako i tako ce biti jos dugo vremena. samo nek on pruza dobre partije na terenu a to sto zeli u inostranstvo to je nazalost sasvim normalna stvar.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jul 2016, 21:36

admirr je napisao/la:momak je rekao iskreno ono sto misli i zeli. nema tu nista lose, osim sto nama malo para usi kad kaze da mu je usputna stanica. ali nazalost to je tako i tako ce biti jos dugo vremena. samo nek on pruza dobre partije na terenu a to sto zeli u inostranstvo to je nazalost sasvim normalna stvar.
Ma nema on pojma sta je rekao , trema ga ubila . nista on nije dobro rekao rekao je da smo usputna stanica, pa je i prema radniku pakas ispao rekao je da se ovdje bolje radi. Hurta bolji od cele hahaha

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 28 jul 2016, 21:43

ma samo da njega nas tzv trener stavi u od prve minute i da odigra svaku utakmicu ko sto je igrao protiv gurbeta, pa nek prica sta hoce. :bih:
joj sto imam osjecaj da ce novakovic zabiti laznim mostarcima. :D
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 28 jul 2016, 22:10

DenchiNL je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Prvo morate znati da se kod nas nijedan dinar nece potrositi ni dati olako.Sve se mora dobro opravdati jer postoje ljudi koji to sve prate za Tana.
Dinar? pa neće dinar

marke npr hoće, euri , dolari, itd...

Ja ne znam kako vi to zamisljate da neko trosi i razbacuje se sa parama ,pa to je smijesno,to su najvece gluposti koje se pricaju.Pa je li vi stvarno mislite da bi jedan milijarder pustio da ga neko krade i i da njegove pare rasipa.Dajte molim vas nemojte biti smijesni,ne mislim se ni s kim radsravljati i nekoga braniti ,boli me cuna i za Dinu i za bilo koga ,Sarajevo mi je najbitnije ,ali mi je fakat smijwsno to sto vidim da vlada medju pojedincima,ono kao SarajevO rupa bez dna pa svako zagrabi koliko mu treba i niko te ne pita .E stvarno ovi mitovi su najjaci,
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 28 jul 2016, 22:12

slika

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 jul 2016, 22:14

Al idalje mi je sega i tacno bih volio vidjeti kako u Kurtica gledaju ovi igraci sto su imali prave trenere dok im ovaj objasnjava kao neku taktiku.

Ej da Kurtic nesto objasni Benki :rol: itd
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 jul 2016, 22:25

Majkl je napisao/la:

Ja ne znam kako vi to zamisljate da neko trosi i razbacuje se sa parama ,pa to je smijesno,to su najvece gluposti koje se pricaju.Pa je li vi stvarno mislite da bi jedan milijarder pustio da ga neko krade i i da njegove pare rasipa.Dajte molim vas nemojte biti smijesni,ne mislim se ni s kim radsravljati i nekoga braniti ,boli me cuna i za Dinu i za bilo koga ,Sarajevo mi je najbitnije ,ali mi je fakat smijwsno to sto vidim da vlada medju pojedincima,ono kao SarajevO rupa bez dna pa svako zagrabi koliko mu treba i niko te ne pita .E stvarno ovi mitovi su najjaci,
jel nemoguća trenutna konstrukcija sa stolicama??? mi se ponudimo da platimo štetu, procijeni se šteta na više, mi pristanemo , novac se uplati na jedan od magičnih željinih računa, novac se rastali? kako je to nemoguće?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 jul 2016, 22:39

Je li moguce potpisati 100 igraca u tri godine, ugraditi se u njihove plate, u njihove odstete za raskid ugovora?
Ko ista zna o ekonommiji, zna da je pare najlakse oprati kroz gradjevinske radove. Govori li ti to sta vezano za kamp?

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 28 jul 2016, 22:41

DenchiNL je napisao/la:
Majkl je napisao/la:

jel nemoguća trenutna konstrukcija sa stolicama??? mi se ponudimo da platimo štetu, procijeni se šteta na više, mi pristanemo , novac se uplati na jedan od magičnih željinih računa, novac se rastali? kako je to nemoguće?

Provalio si ih ,odustajem ,svaka cast.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 jul 2016, 23:00

Majkl je napisao/la:

Provalio si ih ,odustajem ,svaka cast.
brzo odustaješ, možda i prebrzo za takvu platu ;) :D nemoguće da nemaš argumenata
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2016, 23:27

A kakvih ti imaš argumenata osim te konstrukcije (klimava pravo, ko u diznilendu pare lete) ? Čisto me zanima, ne zauzimam stranu ali eto koji su argumenti za tu tvoju priču?

Mislim ovaj Majkl nije dobar sekunde. Nećemo to dovoditi u pitanje, ali kakvi su argumenti za taljenje to u tom obimu u ovom slučaju?

Ovo za plate i kamp, to je već smislene priča. Al ovo za stolice niđe veze.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 jul 2016, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jul 2016, 23:29

:mrgreen:
Evander je napisao/la:Je li moguce potpisati 100 igraca u tri godine, ugraditi se u njihove plate, u njihove odstete za raskid ugovora?
Ko ista zna o ekonommiji, zna da je pare najlakse oprati kroz gradjevinske radove. Govori li ti to sta vezano za kamp?
Stvarno mislis da bi Tan dopustio da ga kradu , nije niko budala . to sto ti govoris su insinuacije ,nemamo pojma ni ko ni koliko je ulozeno u kamp.

High

Post Postao/la High » 28 jul 2016, 23:30

Memara je napisao/la:slika
Ima li na Instagramu? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jul 2016, 23:33

DA TE VOLIM
ODUVIJEK SAM ZNAO!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 jul 2016, 23:44

Evander je napisao/la:Je li moguce potpisati 100 igraca u tri godine, ugraditi se u njihove plate, u njihove odstete za raskid ugovora?

Imas li ti kakve dokaze za ovo sto govoris, da su se ugradjivali?
Ako da, postavi te dokaze ovde... I ko je koliko uzimao, ko se u koji transfer ugradio, itd...
Pusti vise price rekla kazala, to si diplomirao na ovom pdf-u..

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 28 jul 2016, 23:48

Ne mogu da vjerujem da je samo u nasem klubu prelazni rok zavrsen. Pa zar su ovi nasi stvarno umislili da imamo najjaci tim u ligi?!
Narocito ako odu Duljevic i Benko!
IDEMO PONOVO!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 jul 2016, 23:55

bordobijeli je napisao/la::mrgreen:
Stvarno mislis da bi Tan dopustio da ga kradu , nije niko budala . to sto ti govoris su insinuacije ,nemamo pojma ni ko ni koliko je ulozeno u kamp.
Ma jok ba. Tek tako je poslao svoje ljude da izvrse reviziju i da uspostave kontrolu na finansijama.
Ali ne bi volio da na ovom javnon forumu puno ulazimo u tu temu. Utakmica je za dva dana,ajmo malo u tom pravcu usmjeriti razgovore.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 jul 2016, 23:57

Kad će se nastaviti gradnja kampa? Da li se planira, kada? Nećemo valjda na ovome ostati?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jul 2016, 00:02

zagorski je napisao/la: Ma jok ba. Tek tako je poslao svoje ljude da izvrse reviziju i da uspostave kontrolu na finansijama.
Ali ne bi volio da na ovom javnon forumu puno ulazimo u tu temu. Utakmica je za dva dana,ajmo malo u tom pravcu usmjeriti razgovore.
:thumbup:
u meni gori zelja sva...
:lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 29 jul 2016, 00:05

Zip je napisao/la:

Imas li ti kakve dokaze za ovo sto govoris, da su se ugradjivali?
Ako da, postavi te dokaze ovde... I ko je koliko uzimao, ko se u koji transfer ugradio, itd...
Pusti vise price rekla kazala, to si diplomirao na ovom pdf-u..
Imas li ti dokaze da kradu Bakir, Dodik i Covic?
Ako nemas, sve ostalo su insinuacije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: galia95, Hajdeee, Rule_hz, TheTruth34 i 15 gostiju.