FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 28 jul 2016, 17:57

Majkl je napisao/la:Prvo morate znati da se kod nas nijedan dinar nece potrositi ni dati olako.Sve se mora dobro opravdati jer postoje ljudi koji to sve prate za Tana.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 jul 2016, 18:00

Ado76 je napisao/la:Sve dok se mi budemo zamarali glupostima i nebulozama,ekipa ce trpjeti i biti osudena na psovke i uvrede zbog nekog drugog i drugih.
Bitno je sada momcima dati bezrezervnu podrsku,a za sve ostalo me zaboli,sve ce doci na svoje,ubijeden sam.Ako cemo mi prozivati igrace kako se obukao,kako se osisao i slicno,zbog uhljupa iz uprave onda nas nece biti nigdje.
Kad se samo sjetim C.Zvezde kada su tjerali upravu na sve moguce nacine,legende svog kluba su napadali,ali zato su na svakoj utakmici davali podrsku igracima,na svakoj utakmici preko 20000 ljudi na stadionu.
Ako se nas ne moze protiv svinjevaca skupiti 10000 i dati podrsku,onda nemojte da pisemo da volimo klub i da zelimo dobro klubu.Jer onda to nije istina nego samo frustracija prema onima koji vode klub,a oni nisu FK Sarajevo...
E vidis to je razlika izmeju Zvezde i Sarajeva.Kod njih i kad ne ide i kad se yebe treneru i upravi sve njih dodje 20 hiljada da podrzi klub i igrace a protiv uprave idu na drugi nacin.
Kod nas cim se stvori losa atmosfera,izadje par medija gdje se sve popljuva u vezi Sarajeva niko nece da ode na tekmu,niko nece da bodri igrace.Najlakse je pljuvati sve zivo,kod nas na tekmi se jedva skupi 5 milja kad je jaca tekma upravo jer nema te pozitive medju rajom,jer je toliko losa atmosfera,jer su karte skupe,jer se samo desavaju neredi a i oni koji dodju citavu tekmu samo psuju.

A i imam osjecaj da se kod nas bira na koju ce se tekmu ici i da se vise gleda protivnik Sarajeva.
Dok drugi idu da gledaju svoje ekipe protiv bilo kakvog protivnika kod nas se ide da se gleda protivnik pogotovo ako je jaca ekipa.

Treba svi da idu i da pricaju idem da gledam Sarajevo i samo njega a ne idem da gledam tekmu protiv Zrinjskog,Zelje itd.
Nemamo tu svijest i to je to jbg.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 jul 2016, 18:04

Majkl je napisao/la:Prvo morate znati da se kod nas nijedan dinar nece potrositi ni dati olako.Sve se mora dobro opravdati jer postoje ljudi koji to sve prate za Tana.
Dinar? pa neće dinar

marke npr hoće, euri , dolari, itd...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 28 jul 2016, 19:19

Ima li ikakve sanse da se u ovim zavrsnim danima prelaznog roka po EU ipak dodje jos neki igrac koji nije nasao drugi angazman po Evropi?

Moze i na PP ako nije za javni dio foruma. Hvala. :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 jul 2016, 19:25

Prelazni rok u jacim ligama Evrope traje jos oko mjesec dana tako, da cemo morati pricekati malo, mada sumnjam da ce iko vise doci. Mozda jedino koji stoper zbog povrede Kovacevica ali i to je pitanje, jer imamo cudo od trenera na klupi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 jul 2016, 19:44

Mislis da Huritic, da ga se sta pita, ne bi doveo stopera i jos nekog igraca?

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 jul 2016, 19:52

Šta Vi mislite o ovom novom(starom) sponzoru :P '' Sarajevsko '' hoće l' bit šta đaba? :P

ps. Nisu mi jasne ove polo majice, zašto nema znak Nike nigdje??? Il šta je ovo?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 jul 2016, 19:59

Dušan Hodžić: "dolazak ovdje je veliki korak za mene i nadam se da će ovo biti moja usputna stanica za dalje"
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/hodzic-d ... ene/201764

Što ne volim ovakve izjave :problem:

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 28 jul 2016, 20:03

SiouxLukavac je napisao/la:
Dušan Hodžić: "dolazak ovdje je veliki korak za mene i nadam se da će ovo biti moja usputna stanica za dalje"
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/hodzic-d ... ene/201764

Što ne volim ovakve izjave :problem:
Nije ni dosao, a ves sanja o Njemackoj trecoj ligi ili turskoj drugoj...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 jul 2016, 20:09

Evander je napisao/la:Nije ni dosao, a ves sanja o Njemackoj trecoj ligi ili turskoj drugoj...
Nije ni čudo s obzirom ko mu je menadžer.
Sa ovakvim razmišljanjem nijedan igrač neće uspjet, kaže usputna stanica a nije ni izborio mjesto u prvih 11.
Svi ste vi mali za GOJKA CIMIROTA, koliko mi je drag taj igrač, malo je reći.
Ustat pa napisat Gojko Cimirot.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 28 jul 2016, 20:15

pa sta treba da kaze "sad sam u Sarjevu i boli me neka stvar za sve, sad komotno mogu i na shishu, imam lovu, glavni sam" ??? bolje sto na ovaj nacin razmislja, a sigurno nije glup da skonta sta treba da uradi da bi se dobro dalje prodao, tj da izbori mjesto u prvih 11 i naravno bude jedan od naj igraca.
u svemu se samo ono negatvno gleda, ne bi bilo lose da gledate dobre stvari u ovim izjavama.
Zadnja izmjena: BordoBolesnik, dana/u 28 jul 2016, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jul 2016, 20:15

Znamo da svaki igrac masta da se proda iz BiH i da su nasi klubovi usputne stanice, ali mogao je seljak malo bolje ovo srociti. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 jul 2016, 20:24

ledesma je napisao/la:Šta Vi mislite o ovom novom(starom) sponzoru :P '' Sarajevsko '' hoće l' bit šta đaba? :P

ps. Nisu mi jasne ove polo majice, zašto nema znak Nike nigdje??? Il šta je ovo?
fanshop ne vodi klub, vodi ga firma , ona pravi proizvode i plasira....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 28 jul 2016, 20:30

ledesma je napisao/la:Šta Vi mislite o ovom novom(starom) sponzoru :P '' Sarajevsko '' hoće l' bit šta đaba? :P

Polo majice pravi Maroon, Garmondova marka.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 jul 2016, 20:31

DenchiNL je napisao/la:

Dobro to znam.. e evo im kur*ac višeeeee čuj 40km majčica hahahha dosta sam ja davao na taj način, sve mi isprano i pokidano, yebem im mamu više
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 jul 2016, 20:32

joker90 je napisao/la:Znamo da svaki igrac masta da se proda iz BiH i da su nasi klubovi usputne stanice, ali mogao je seljak malo bolje ovo srociti. [emoji38]
Upravo to.
Znamo svi da svaki igrac zeli vani. Ali bar reda radi moze reci "tu sam, ne razmisljam o buducnosti. Zelim se koncentrisati samo na ovu sezonu i odigrati sto bolje...."

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 jul 2016, 20:35

BordoBolesnik je napisao/la:pa sta treba da kaze "sad sam u Sarjevu i boli me neka stvar za sve, sad komotno mogu i na shishu, imam lovu, glavni sam" ??? bolje sto na ovaj nacin razmislja, a sigurno nije glup da skonta sta treba da uradi da bi se dobro dalje prodao, tj da izbori mjesto u prvih 11 i naravno bude jedan od naj igraca.
u svemu se samo ono negatvno gleda, ne bi bilo lose da gledate dobre stvari u ovim izjavama.
Ne, treba samo više poštovati klub koji mu je omogućio bolje uslove za napredovanje i korak naprijed u njegovoj karijeri. Činjenica je da svi igrači žele vani u bolju i jaču ligu i za većim parama ali ne može sve i odmah. Treba se dokazati i ovdje kako bi mogao otići dalje. Da je Mate Jajalo ovako izjavio ili neko sličan njemu - uredu ali ovam momaku za kojeg se čulo tek prošle sezone je prelazak iz Radnika u Sarajevo ravan odlasku u inostranstvu.
Ne znači ako pređeš iz Radnika u Sarajevo da si igračina. Uredu je u jednu ruku njegovo razmišljanje ali nije sve za javnost.

Zar nije ljepše da je izjavio nešto tipa: "zahvalan sam ljudima iz kluba što su prepoznali moje dobre igre i doveli me u najveći klub u državi, moje je da nastavim raditi još bolje i jače, željan sam dokazivanja i očekujem da nastavim napredovati u Sarajevu gdje imam sve potrebne uslove za to, a naravno, cilj svakog igrača je da igra u što boljoj ligi i klubu, kao i u reprezentaciji a sve to mogu postići dobrim igrama i zalaganju u Sarajevu."

Nemam ništa protiv Hodžića, da se razumijemo, želim mu da se nametne i da nam pomogne u našim ciljevima i da aBd jednog dana zasluži dres reprezentacije i da završi u što boljem klubu.

Kako samo cijenim igrače koji znaju šta pričaju, bez problema sastave složenu rečenicu i ono što kaže da ima smisla.
I Dulja mi je kritičan kad daje izjave :mrgreen: Preznojim se :D
Al u suštini, nek pričaju šta hoće samo da dobro igraju :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 jul 2016, 20:43

SiouxLukavac je napisao/la:
Ne, treba samo više poštovati klub koji mu je omogućio bolje uslove za napredovanje i korak naprijed u njegovoj karijeri. Činjenica je da svi igrači žele vani u bolju i jaču ligu i za većim parama ali ne može sve i odmah. Treba se dokazati i ovdje kako bi mogao otići dalje. Da je Mate Jajalo ovako izjavio ili neko sličan njemu - uredu ali ovaj momak za kojeg se čulo tek prošle sezone je prelazak iz Radnika u Sarajevo ravan odlasku u inostranstvu.
Ne znači ako pređeš iz Radnika u Sarajevo da si igračina. Uredu je u jednu ruku njegovo razmišljanje ali nije sve za javnost.

Zar nije ljepše da je izjavio nešto tipa: "zahvalan sam ljudima iz kluba što su prepoznali moje dobre igre i doveli me u najveći klub u državi, moje je da nastavim raditi još bolje i jače, željan sam dokazivanja i očekujem da nastavim napredovati u Sarajevu gdje imam sve potrebne uslove za to, a naravno, cilj svakog igrača je da igra u što boljoj ligi i klubu, kao i u reprezentaciji a sve to mogu postići dobrim igrača i zalaganju u Sarajevu."

Nemam ništa protiv Hodžića, da se razumijemo, želim mu da se nametne i da nam pomogne u našim ciljevima i da aBd jednog dana zasluži dres reprezentacije i da završi u što boljem klubu.

Kako samo cijenim igrače koji znaju šta pričaju, bez problema sastave složenu rečenicu i ono što kaže da ima smisla.
I Dulja mi je kritičan kad daje izjave :mrgreen: Preznojim se :D
Al u suštini, nek pričaju šta hoće samo da dobro igraju :D
mediatrening je nešto što se uči mladim fudbalerima u sklopu njihovog fudbalskog razvoja, nama to treba od domara pa do predsjednika....
kako ne bi laprdali i pričali što ne smiju...niti ulazili u rasprave na državnoj televiziji sa nekakvim kamiondžijama u HD-u još....
u tim stvarima smo amateri još....to su neke stvari zbog kojih kažem da nemamo "struke"....

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 jul 2016, 20:45

ledesma je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

Dobro to znam.. e evo im kur*ac višeeeee čuj 40km majčica hahahha dosta sam ja davao na taj način, sve mi isprano i pokidano, yebem im mamu više
ako je mornarska ona, bordo-bijela? nije loša, uzeo ja, jedna od boljih stvari iz fanshopa...

a za ovo "Sarajevska" volio bi da urade šal zimski(fleece materijal) bordo-bjeli sa po jednim džepom na svakoj strani i na jednom "Sarajevsko" a na drugom grb kluba.... :thumbup:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jul 2016, 21:18

Ovaj Hodzic se pogubio ko Uscuplic ,ne znam sto svakog i pustaju pred kamere :damn: :facepalm: :crazy:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: galia95, InatSilniBosanski i 15 gostiju.