Majkl je napisao/la:Prvo morate znati da se kod nas nijedan dinar nece potrositi ni dati olako.Sve se mora dobro opravdati jer postoje ljudi koji to sve prate za Tana.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Majkl je napisao/la:Prvo morate znati da se kod nas nijedan dinar nece potrositi ni dati olako.Sve se mora dobro opravdati jer postoje ljudi koji to sve prate za Tana.
E vidis to je razlika izmeju Zvezde i Sarajeva.Kod njih i kad ne ide i kad se yebe treneru i upravi sve njih dodje 20 hiljada da podrzi klub i igrace a protiv uprave idu na drugi nacin.Ado76 je napisao/la:Sve dok se mi budemo zamarali glupostima i nebulozama,ekipa ce trpjeti i biti osudena na psovke i uvrede zbog nekog drugog i drugih.
Bitno je sada momcima dati bezrezervnu podrsku,a za sve ostalo me zaboli,sve ce doci na svoje,ubijeden sam.Ako cemo mi prozivati igrace kako se obukao,kako se osisao i slicno,zbog uhljupa iz uprave onda nas nece biti nigdje.
Kad se samo sjetim C.Zvezde kada su tjerali upravu na sve moguce nacine,legende svog kluba su napadali,ali zato su na svakoj utakmici davali podrsku igracima,na svakoj utakmici preko 20000 ljudi na stadionu.
Ako se nas ne moze protiv svinjevaca skupiti 10000 i dati podrsku,onda nemojte da pisemo da volimo klub i da zelimo dobro klubu.Jer onda to nije istina nego samo frustracija prema onima koji vode klub,a oni nisu FK Sarajevo...
Dinar? pa neće dinarMajkl je napisao/la:Prvo morate znati da se kod nas nijedan dinar nece potrositi ni dati olako.Sve se mora dobro opravdati jer postoje ljudi koji to sve prate za Tana.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/hodzic-d ... ene/201764Dušan Hodžić: "dolazak ovdje je veliki korak za mene i nadam se da će ovo biti moja usputna stanica za dalje"
Nije ni dosao, a ves sanja o Njemackoj trecoj ligi ili turskoj drugoj...SiouxLukavac je napisao/la:Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/hodzic-d ... ene/201764Dušan Hodžić: "dolazak ovdje je veliki korak za mene i nadam se da će ovo biti moja usputna stanica za dalje"
Što ne volim ovakve izjave
Nije ni čudo s obzirom ko mu je menadžer.Evander je napisao/la:Nije ni dosao, a ves sanja o Njemackoj trecoj ligi ili turskoj drugoj...
fanshop ne vodi klub, vodi ga firma , ona pravi proizvode i plasira....ledesma je napisao/la:Šta Vi mislite o ovom novom(starom) sponzoru'' Sarajevsko '' hoće l' bit šta đaba?
ps. Nisu mi jasne ove polo majice, zašto nema znak Nike nigdje??? Il šta je ovo?
Polo majice pravi Maroon, Garmondova marka.ledesma je napisao/la:Šta Vi mislite o ovom novom(starom) sponzoru'' Sarajevsko '' hoće l' bit šta đaba?
ps. Nisu mi jasne ove polo majice, zašto nema znak Nike nigdje??? Il šta je ovo?
Dobro to znam.. e evo im kur*ac višeeeee čuj 40km majčica hahahha dosta sam ja davao na taj način, sve mi isprano i pokidano, yebem im mamu višeDenchiNL je napisao/la:fanshop ne vodi klub, vodi ga firma , ona pravi proizvode i plasira....ledesma je napisao/la:Šta Vi mislite o ovom novom(starom) sponzoru'' Sarajevsko '' hoće l' bit šta đaba?
Upravo to.joker90 je napisao/la:Znamo da svaki igrac masta da se proda iz BiH i da su nasi klubovi usputne stanice, ali mogao je seljak malo bolje ovo srociti. [emoji38]
Ne, treba samo više poštovati klub koji mu je omogućio bolje uslove za napredovanje i korak naprijed u njegovoj karijeri. Činjenica je da svi igrači žele vani u bolju i jaču ligu i za većim parama ali ne može sve i odmah. Treba se dokazati i ovdje kako bi mogao otići dalje. Da je Mate Jajalo ovako izjavio ili neko sličan njemu - uredu ali ovam momaku za kojeg se čulo tek prošle sezone je prelazak iz Radnika u Sarajevo ravan odlasku u inostranstvu.BordoBolesnik je napisao/la:pa sta treba da kaze "sad sam u Sarjevu i boli me neka stvar za sve, sad komotno mogu i na shishu, imam lovu, glavni sam" ??? bolje sto na ovaj nacin razmislja, a sigurno nije glup da skonta sta treba da uradi da bi se dobro dalje prodao, tj da izbori mjesto u prvih 11 i naravno bude jedan od naj igraca.
u svemu se samo ono negatvno gleda, ne bi bilo lose da gledate dobre stvari u ovim izjavama.
mediatrening je nešto što se uči mladim fudbalerima u sklopu njihovog fudbalskog razvoja, nama to treba od domara pa do predsjednika....SiouxLukavac je napisao/la:
Ne, treba samo više poštovati klub koji mu je omogućio bolje uslove za napredovanje i korak naprijed u njegovoj karijeri. Činjenica je da svi igrači žele vani u bolju i jaču ligu i za većim parama ali ne može sve i odmah. Treba se dokazati i ovdje kako bi mogao otići dalje. Da je Mate Jajalo ovako izjavio ili neko sličan njemu - uredu ali ovaj momak za kojeg se čulo tek prošle sezone je prelazak iz Radnika u Sarajevo ravan odlasku u inostranstvu.
Ne znači ako pređeš iz Radnika u Sarajevo da si igračina. Uredu je u jednu ruku njegovo razmišljanje ali nije sve za javnost.
Zar nije ljepše da je izjavio nešto tipa: "zahvalan sam ljudima iz kluba što su prepoznali moje dobre igre i doveli me u najveći klub u državi, moje je da nastavim raditi još bolje i jače, željan sam dokazivanja i očekujem da nastavim napredovati u Sarajevu gdje imam sve potrebne uslove za to, a naravno, cilj svakog igrača je da igra u što boljoj ligi i klubu, kao i u reprezentaciji a sve to mogu postići dobrim igrača i zalaganju u Sarajevu."
Nemam ništa protiv Hodžića, da se razumijemo, želim mu da se nametne i da nam pomogne u našim ciljevima i da aBd jednog dana zasluži dres reprezentacije i da završi u što boljem klubu.
Kako samo cijenim igrače koji znaju šta pričaju, bez problema sastave složenu rečenicu i ono što kaže da ima smisla.
I Dulja mi je kritičan kad daje izjavePreznojim se
Al u suštini, nek pričaju šta hoće samo da dobro igraju
ako je mornarska ona, bordo-bijela? nije loša, uzeo ja, jedna od boljih stvari iz fanshopa...ledesma je napisao/la:Dobro to znam.. e evo im kur*ac višeeeee čuj 40km majčica hahahha dosta sam ja davao na taj način, sve mi isprano i pokidano, yebem im mamu višeDenchiNL je napisao/la:fanshop ne vodi klub, vodi ga firma , ona pravi proizvode i plasira....ledesma je napisao/la:Šta Vi mislite o ovom novom(starom) sponzoru'' Sarajevsko '' hoće l' bit šta đaba?