FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 jul 2016, 15:22

Molim te me ne citiraj.Koliko vidim,duze sam ovdje od tebe i neces mi ti odredjivati sta i gdje da pisem....

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 jul 2016, 15:24

Forum nije ni tvoj ni njihov, već moj, a svi ste dobrodošli, sa jednakim pravima i obavezama i nema niko nikog da tjera.

priča se o Želji a ne o forumu i forumašima.
bezveze ćete se žaliti što su vam postovi izbrisani kasnije.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 jul 2016, 15:27

admin je napisao/la:Forum nije ni tvoj ni njihov, već moj, a svi ste dobrodošli, sa jednakim pravima i obavezama i nema niko nikog da tjera.

priča se o Želji a ne o forumu i forumašima.
bezveze ćete se žaliti što su vam postovi izbrisani kasnije.
Aposlutno.Nek svak pise svoje u skladu s forumom i kraj price.;)

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 28 jul 2016, 15:37

Koliko smo dobili za Spanca? koliko je obestecenje? odakle pouzdanost te informacije? za mjesec dana ugovora koliko je obestecenje? jeli iko o tome pisao? pricao? potvrdio? ili je Silljo onako to plasirao u javnost kao i za Kostica da ga je Ivica licno nahvalio i da ga jako cijeni, a ustvari ga dovede Sasa Cuk jer mu je jaran[/quote]

Nije otisao onako za đ, sada tacno koliko ne znam, cuo sam nesto ali ne bih ovdke iznosio. Fino su rekli u saopstenju " Administracija i upravljačka struktura Kluba kako bi zaštitila interese Kluba definisala je odštetni zahtjev koji španski fudbaler treba platiti na klupski račun, unaprijed, kako bi raskid ugovora bio validan"

http://fkzeljeznicar.ba/sporazumni-rask ... som/21374/

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 jul 2016, 15:41

Nema vama pomoci :mrgreen: Da vam predstave da je bijelo, crno, vi bi rekli crno. Joj sto vas truju od Tiaga do ovog spanca glupostima, a vi gori sto vjerujete nakon svega opet.To je poezija :urnebes:

Ima saopstenje kad pocinje gradnja istoka, sto to ne zalijepis? violina sigurno koci, to vam je prica :urnebes: :urnebes: Nit Bagera, niti istoka.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 28 jul 2016, 15:46

mirek11 je napisao/la:Koliko smo dobili za Spanca? koliko je obestecenje? odakle pouzdanost te informacije? za mjesec dana ugovora koliko je obestecenje? jeli iko o tome pisao? pricao? potvrdio? ili je Silljo onako to plasirao u javnost kao i za Kostica da ga je Ivica licno nahvalio i da ga jako cijeni, a ustvari ga dovede Sasa Cuk jer mu je jaran
Nije otisao onako za đ, sada tacno koliko ne znam, cuo sam nesto ali ne bih ovdke iznosio. Fino su rekli u saopstenju " Administracija i upravljačka struktura Kluba kako bi zaštitila interese Kluba definisala je odštetni zahtjev koji španski fudbaler treba platiti na klupski račun, unaprijed, kako bi raskid ugovora bio validan"

http://fkzeljeznicar.ba/sporazumni-rask ... som/21374/[/quote]
Covjek dobio ispisnicu i otisao pa je onda uplatio obestecenje. Koliko? Za Viscu smo znali, isto tako za Sehu, Bajica i Amira. Samo ne znamo za Hervasa. Slucajno je to tako? Nemojte biti smijesni. Spanci nam pisu o Sarajevu kao gradu slucaju, kerovi poput zombija na Vilsonovom. Bilo ko da ima casti odgovarao bi za ovu bruku. Da nisu novinari provalili pricu ko zna kad bismo saznali. Bilo je ovdje likova koji su govorili da se povrijedio u derbiju :).

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 28 jul 2016, 15:47

Druze vjerujem zvanicnoj stranici svog fudbalskog kluba, mog Želje a sve ce moci vidjeti na kraju godine u finansijskim izvjestajima.
Pa ne mogu i necu vjerovati valjda samo onom sto napise neki forumas, ja sam malo ozbiljni tek mi je 40 i neka :)

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 28 jul 2016, 15:48

amazon je napisao/la:Nema vama pomoci :mrgreen: Da vam predstave da je bijelo, crno, vi bi rekli crno. Joj sto vas truju od Tiaga do ovog spanca glupostima, a vi gori sto vjerujete nakon svega opet.To je poezija :urnebes:

Ima saopstenje kad pocinje gradnja istoka, sto to ne zalijepis? violina sigurno koci, to vam je prica :urnebes: :urnebes: Nit Bagera, niti istoka.
nit gradjevinske dozvole....

sta ces reci za dvadesetak dana kada izgradnja fakat pocne, ili za par mjeseci kada se fakat napravi?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 28 jul 2016, 15:50

mirek11 je napisao/la:Druze vjerujem zvanicnoj stranici svog fudbalskog kluba, mog Želje a sve ce moci vidjeti na kraju godine u finansijskim izvjestajima.
Pa ne mogu i necu vjerovati valjda samo onom sto napise neki forumas, ja sam malo ozbiljni tek mi je 40 i neka :)
Tu si u pravu. Samo kao odrasloj i zreloj osobi probudili se u tebi crv sumnje. Za sve smo igrace znali, objavljujemo koliko zaradimo od karata, samo kod Hervasa ne kazemo cifru. Da li to znaci da nismo vise transparentni, da skrivamo nesto, mutimo?

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 28 jul 2016, 15:51

http://fkzeljeznicar.ba/sporazumni-rask ... som/21374/[/quote]
Covjek dobio ispisnicu i otisao pa je onda uplatio obestecenje. Koliko? Za Viscu smo znali, isto tako za Sehu, Bajica i Amira. Samo ne znamo za Hervasa. Slucajno je to tako? Nemojte biti smijesni. Spanci nam pisu o Sarajevu kao gradu slucaju, kerovi poput zombija na Vilsonovom. Bilo ko da ima casti odgovarao bi za ovu bruku. Da nisu novinari provalili pricu ko zna kad bismo saznali. Bilo je ovdje likova koji su govorili da se povrijedio u derbiju :).[/quote]
Koliko, necu pisati jer nije provjereno 100% a koliko vidim u saopstenju pise "uplatiti unaprijed kako bi raskid bio validan".

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 28 jul 2016, 15:53

za_zivot_cijeli je napisao/la:
amazon je napisao/la:Nema vama pomoci :mrgreen: Da vam predstave da je bijelo, crno, vi bi rekli crno. Joj sto vas truju od Tiaga do ovog spanca glupostima, a vi gori sto vjerujete nakon svega opet.To je poezija :urnebes:

nit gradjevinske dozvole....

sta ces reci za dvadesetak dana kada izgradnja fakat pocne, ili za par mjeseci kada se fakat napravi?
Tribina ce se napraviti i u zabludi su svi koji misle drugacije. Jedino je to Upravi ostalo kao adut nakon poteza kojima su u posljednje vrijeme nanijeli veliku stetu klubu.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 jul 2016, 15:55

Joj spinovanja titi dragi ....

Protiv uprave sam pa sam i protiv gradnje stadiona !!????

Bgm sad cu jos vise da aktiviram neke stvari, jos jace i jos zesce pa se vi smijte
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 28 jul 2016, 15:57

Admine,gdje mi je post?

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 28 jul 2016, 15:58

Hrasno1921 je napisao/la:Joj spinovanja titi dragi ....

Bgm sad cu jos vise da aktiviram neke stvari, jos jace i jos zesce pa se vi smijte
Ti si onda pravi Željovac, nadam se da ce nam to donijeti boljitak klubu

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 28 jul 2016, 15:58

Hahahahahahahahaha aaaaaaaaa zemljo otvori seeeeeee [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 28 jul 2016, 16:00

samoplavi je napisao/la: Tribina ce se napraviti i u zabludi su svi koji misle drugacije. Jedino je to Upravi ostalo kao adut nakon poteza kojima su u posljednje vrijeme nanijeli veliku stetu klubu.
smijesan si kao i uvijek.
oni su gradnju najavili isti dan kada su preuzeli funkcije a ne jucer.

na kraju krajeva, ti o gradnji pricas kao o izdavanju nekog saopstenja. kao, jedino im je to ostalo.... imas li ti uopste pojma sta znaci izgradnja šupe a kamo li stadionske tribine!? imas li predstavu koliki je to posao i finansijski izdatak?

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 jul 2016, 16:03

mirek11 je napisao/la:

Ti si onda pravi Željovac, nadam se da ce nam to donijeti boljitak klubu
Svakako ako i tome doprinesem 0,1% ja cu biti zadovoljan, jer vidio je Zeljo i mnogo vece dusmane od jednog ratnog profitera i lopine ali polako ...
1921'

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 28 jul 2016, 16:05

samoplavi je napisao/la: Tribina ce se napraviti i u zabludi su svi koji misle drugacije. Jedino je to Upravi ostalo kao adut nakon poteza kojima su u posljednje vrijeme nanijeli veliku stetu klubu.
smijesan si kao i uvijek.
oni su gradnju najavili isti dan kada su preuzeli funkcije a ne jucer.

na kraju krajeva, ti o gradnji pricas kao o izdavanju nekog saopstenja. kao, jedino im je to ostalo.... imas li ti uopste pojma sta znaci izgradnja šupe a kamo li stadionske tribine!? imas li predstavu koliki je to posao i finansijski izdatak?
Mi navijaci znamo koliki je finansijski izdatak. Mi smo od usta odvajali, djeci manje igracaka kupili. Za ove ublehe nisam siguran.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 28 jul 2016, 16:07

slika

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 jul 2016, 16:08

slika
:lol:

:thumbup:
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.