sjever96 je napisao/la:Nisam upućen u stvar,tko je Miro ako se smije znati?Hrasno1921 je napisao/la:Jeli Miro napustio Siroki Brig ili je pobjegao iz Sirokog Briga !?
Pobjegao u HR jer je u BiH optuzen za ratni zlocin...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
sjever96 je napisao/la:Nisam upućen u stvar,tko je Miro ako se smije znati?Hrasno1921 je napisao/la:Jeli Miro napustio Siroki Brig ili je pobjegao iz Sirokog Briga !?
Sa pola snage velis. ..Tristan je napisao/la:Zrinjski brani titulu sa pola gasa. Iz svake ekipe pokupe ponajbolje igrace - Zeravicu iz Borca, Arezinu iz Rudara, Filipovica iz Drine, sad Jovica, imaju i tog Bilbiju koji je izgleda postao amajlija (kod koga predje taj uzme titulu) i naravno Vinko majstor taktike. Nema preplacenih crnaca i polovnjaka iz Srbije.
Opusteno.Agamemnon je napisao/la:Sa pola snage velis. ..Tristan je napisao/la:Zrinjski brani titulu sa pola gasa. Iz svake ekipe pokupe ponajbolje igrace - Zeravicu iz Borca, Arezinu iz Rudara, Filipovica iz Drine, sad Jovica, imaju i tog Bilbiju koji je izgleda postao amajlija (kod koga predje taj uzme titulu) i naravno Vinko majstor taktike. Nema preplacenih crnaca i polovnjaka iz Srbije.
Imaju sigurno najjaču ekipu, ali teško je odbraniti titulu makar i da si duplo bolji od drugih. Jednostavno veći motiv bude kod drugih ekipa. Prošle sezone ih je i sreća često pogledala a i neke sudijske greške su išle u njihovu korist. Bit će u vrhu i u borbi za titulu sigurno, ali teško da će prekucati liguTristan je napisao/la:Zrinjski brani titulu sa pola gasa. Iz svake ekipe pokupe ponajbolje igrace - Zeravicu iz Borca, Arezinu iz Rudara, Filipovica iz Drine, sad Jovica, imaju i tog Bilbiju koji je izgleda postao amajlija (kod koga predje taj uzme titulu) i naravno Vinko majstor taktike. Nema preplacenih crnaca i polovnjaka iz Srbije.
U pravu sipinoglavi je napisao/la:Imaju sigurno najjaču ekipu, ali teško je odbraniti titulu makar i da si duplo bolji od drugih. Jednostavno veći motiv bude kod drugih ekipa. Prošle sezone ih je i sreća često pogledala a i neke sudijske greške su išle u njihovu korist. Bit će u vrhu i u borbi za titulu sigurno, ali teško da će prekucati liguTristan je napisao/la:Zrinjski brani titulu sa pola gasa. Iz svake ekipe pokupe ponajbolje igrace - Zeravicu iz Borca, Arezinu iz Rudara, Filipovica iz Drine, sad Jovica, imaju i tog Bilbiju koji je izgleda postao amajlija (kod koga predje taj uzme titulu) i naravno Vinko majstor taktike. Nema preplacenih crnaca i polovnjaka iz Srbije.
GradKamena1 je napisao/la:Ovu ligu nece niko prekucat iducih 20 godina a poslje ce mo vidit sta ce se desavat,imamo dobru ekipu mozda bi mogli odbranit titulu !
Prekucao je željo jednom...ne uz tešku dominaciju al su bas bili prestrasni te sezone.. Kad su duplu uzeliGradKamena1 je napisao/la:Ovu ligu nece niko prekucat iducih 20 godina a poslje ce mo vidit sta ce se desavat,imamo dobru ekipu mozda bi mogli odbranit titulu !
Pa dobili 7 komada odmah u Europi.staragarda je napisao/la:Prekucao je željo jednom...ne uz tešku dominaciju al su bas bili prestrasni te sezone.. Kad su duplu uzeliGradKamena1 je napisao/la:Ovu ligu nece niko prekucat iducih 20 godina a poslje ce mo vidit sta ce se desavat,imamo dobru ekipu mozda bi mogli odbranit titulu !
Ja mislim da će te upravo vi ove godine dominantno uzeti ligu, možda i duplu, em vam konkurencija nikad nije bila lošija em imate strašan tim za bh uslove.Uz sve to treba dodati vas oprobani a uspješni recept u vidu poslovice "tiha voda brijegove valja". Zaista vam ne vidim ravnog barem ove godine.GradKamena1 je napisao/la:Ovu ligu nece niko prekucat iducih 20 godina a poslje ce mo vidit sta ce se desavat,imamo dobru ekipu mozda bi mogli odbranit titulu !
Pa ovdje je priča o premijer ligi... Ko evropu spominjeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa dobili 7 komada odmah u Europi.staragarda je napisao/la:Prekucao je željo jednom...ne uz tešku dominaciju al su bas bili prestrasni te sezone.. Kad su duplu uzeliGradKamena1 je napisao/la:Ovu ligu nece niko prekucat iducih 20 godina a poslje ce mo vidit sta ce se desavat,imamo dobru ekipu mozda bi mogli odbranit titulu !
Kako mislis konkurencija nikad losija? Tu je dobro Sarajevo,Sloboda,pa i Zeljo..Siroki nesto slabiji ali uvijek neugodan..Metalleghe itd,nema teorije da se prosetamo ligom,al da se nadamo tituli kao i svake godine,to danarodniheroj je napisao/la:Ja mislim da će te upravo vi ove godine dominantno uzeti ligu, možda i duplu, em vam konkurencija nikad nije bila lošija em imate strašan tim za bh uslove.Uz sve to treba dodati vas oprobani a uspješni recept u vidu poslovice "tiha voda brijegove valja". Zaista vam ne vidim ravnog barem ove godine.GradKamena1 je napisao/la:Ovu ligu nece niko prekucat iducih 20 godina a poslje ce mo vidit sta ce se desavat,imamo dobru ekipu mozda bi mogli odbranit titulu !
Ću, nikad slabija konkurencijanarodniheroj je napisao/la:Ja mislim da će te upravo vi ove godine dominantno uzeti ligu, možda i duplu, em vam konkurencija nikad nije bila lošija em imate strašan tim za bh uslove.Uz sve to treba dodati vas oprobani a uspješni recept u vidu poslovice "tiha voda brijegove valja". Zaista vam ne vidim ravnog barem ove godine.GradKamena1 je napisao/la:Ovu ligu nece niko prekucat iducih 20 godina a poslje ce mo vidit sta ce se desavat,imamo dobru ekipu mozda bi mogli odbranit titulu !
Dosadan si.High je napisao/la:Treba stati s ovom sezonom i već sad nagradu udijeliti ovim s ukradenog stadiona.
Mislio sam da se na Noći Plemića detaljnije istražuje eristička dijalektika. Nino, Nino...4040deuce je napisao/la:Dosadan si.High je napisao/la:Treba stati s ovom sezonom i već sad nagradu udijeliti ovim s ukradenog stadiona.
Evo vidjećeš već u Nedelju, prvonabrojani iz tvog izbora dobrih ekipa.Moja prognoza , dobijate ih u hendikepu.Oni kolko su jaki vidjelo se na derbiju gdje nama onako desetkovanim i gdje smo 60 min igrali sa igračem manje, nisu dobru šansu napravili.Nadalje moj Željo, kolko god bih želio da sam fulio mislim da ćemo otjerati trenera nakon 5-6 kola, tolika je ubleha onaj smučar.Sloboda će vam možda biti i najbliža ali i kod njih očigledno ima problema na relaciji trener- igrači.Jedan provodi autoritet na čudan način a ovi drugi odgovaraju klasičnim balkanskim manirima.4040deuce je napisao/la:Kako mislis konkurencija nikad losija? Tu je dobro Sarajevo,Sloboda,pa i Zeljo..Siroki nesto slabiji ali uvijek neugodan..Metalleghe itd,nema teorije da se prosetamo ligom,al da se nadamo tituli kao i svake godine,to danarodniheroj je napisao/la:Ja mislim da će te upravo vi ove godine dominantno uzeti ligu, možda i duplu, em vam konkurencija nikad nije bila lošija em imate strašan tim za bh uslove.Uz sve to treba dodati vas oprobani a uspješni recept u vidu poslovice "tiha voda brijegove valja". Zaista vam ne vidim ravnog barem ove godine.GradKamena1 je napisao/la:Ovu ligu nece niko prekucat iducih 20 godina a poslje ce mo vidit sta ce se desavat,imamo dobru ekipu mozda bi mogli odbranit titulu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.