RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
komšije šta je sa zaimovićem?
Covjek ima svoje principe i potrebe..I trenutno se ne moze dogovoriti sa klubom, jer nije zadovoljan...Apsolutno opravdano, ali daleko od toga da ce neko od rodjenih pljuvati po njemu, svom sinu, kao sto se vi pljuvali po Ivankovicu kad je otisao u Brotnjo...HUM je napisao/la:komšije šta je sa zaimovićem?
Zaime, sta god odlucis, volimo te...
Situacija u klubu nije bajna i to nije nikakva tajna...Ko hoce neka igra, ko nece, sretno mu od srca..
šta je tebi carina, nisi svezo svega mi. kakav bola ivanković i pljuvanje, bolje se raspitaj kako tvoji igrači pljuju po tvom klubu. ja samo upito šta je sa zaimovićem jer sam čuo svašta nešto i nisam htio to da pišem po forumu jer nije buraz baš sve ni za foruma, a istina je i tiče se vas. zna se da se ne simpatišemo ali neka mjera treba postojati i ako ti nastaviš tako komunicirati pisat ću i ja ko na koga pljuje i šta izjavljuje a uvjeren sam da i ti to znaš.
Mene samo interesuje kako vi znate sto Zaim nema???
Je li to neko njega zvao pa ga pitao sto ga nema a on rekao ma nema klub para i ja necu?De ljudi,malo se saberite.Tek treba trener da se izabere,Zaim je sam rekao na polusezoni da su mu zimus mozda bile posljednje pripreme ali ja se nadam da ce Zaim odigrat makar jos jednu godinu i da ce pomoc ovoj mladoj raji da stasaju i da se koliko-toliko napravi nesto a para niko nema.Zeljo prvak pa im Osim daje privatne pare da bi podjelio plate a za nadat se da ce ljudi u klubu da pocnu iznalazit finansijska sredstva jer su i oni svjesni da bez toga ne moze nista da se uradi
Je li to neko njega zvao pa ga pitao sto ga nema a on rekao ma nema klub para i ja necu?De ljudi,malo se saberite.Tek treba trener da se izabere,Zaim je sam rekao na polusezoni da su mu zimus mozda bile posljednje pripreme ali ja se nadam da ce Zaim odigrat makar jos jednu godinu i da ce pomoc ovoj mladoj raji da stasaju i da se koliko-toliko napravi nesto a para niko nema.Zeljo prvak pa im Osim daje privatne pare da bi podjelio plate a za nadat se da ce ljudi u klubu da pocnu iznalazit finansijska sredstva jer su i oni svjesni da bez toga ne moze nista da se uradi
Ma ja bih volio da se sve iznese u javnost, sav prljavi ves, pa ja. Ako ce vec praviti tako veliki rez oslanjajuci se na svoje igrace, bio bi red, da sad, kad smo u g.ovnima do duse pokrenemo i ostala pitanja, a to je jedno od njih, definitivno.
Support Velez, It's logical! ★
Ma znam vrlo dobro..Mislio sam da je neka provokacija,a slazem se da se mozemo provocirati, mada mislim da je isto nepotrebno..Zato i povlacim zadnji post...HUM je napisao/la:šta je tebi carina, nisi svezo svega mi. kakav bola ivanković i pljuvanje, bolje se raspitaj kako tvoji igrači pljuju po tvom klubu. ja samo upito šta je sa zaimovićem jer sam čuo svašta nešto i nisam htio to da pišem po forumu jer nije buraz baš sve ni za foruma, a istina je i tiče se vas. zna se da se ne simpatišemo ali neka mjera treba postojati i ako ti nastaviš tako komunicirati pisat ću i ja ko na koga pljuje i šta izjavljuje a uvjeren sam da i ti to znaš.
Necu i ne iznosim prljavi ves, nazalost u oba kluba se dogadjaju greske, u nas u zadnje vrijeme fatalne, mjesec dana prije sezone status kapitena nije rijesen a ne nesto drugo....
I mislim da provokacije, bar na ovom forumu, nisu potrebne....
Sve dobronamjerne kritike prihvatam, i treba da se pise o tom jer za njih ima itekako mjesta...
Ma svak bi nesto druze, a tog neceg nema...Za promjenu treba biti realan, i stvarati klub prema svojim mogucnostima. Mada nas opet ima svakakvih pa cak i onih koji i sad hoce nekakve borbe za sampiona...Ja opet kazem, da pola ovih sto meni spremaju privatne poruke sa nekakviom nebulozama, sad za koji dan, kupe godisnju kartu, ja bih bio sretan....Mont0 je napisao/la:Ma ja bih volio da se sve iznese u javnost, sav prljavi ves, pa ja. Ako ce vec praviti tako veliki rez oslanjajuci se na svoje igrace, bio bi red, da sad, kad smo u g.ovnima do duse pokrenemo i ostala pitanja, a to je jedno od njih, definitivno.
1.KOLO PL
Velez-Zrinjski u Vrapcicima
izvuceni su parovi
golemo
izvuceni su parovi
golemo
Hahaha...najgora moguca opcija...Jos treninga nismo odradilicunami je napisao/la:1.KOLO PL
izvuceni su parovi
golemo

Igra se pod BB izgleda, tako neko napisa na nekoj drugoj temi?
Ma ko ga šiša, ovu sezonu necu da se sekiram
Sve dobro sta se desi dobrodoslo je, ostalo me ne moze iznenaditi 
Ma ko ga šiša, ovu sezonu necu da se sekiram

Ma greska je da se prva igra pod BB,prva utakmica se igra u Vrapcicima valjda 31.7.2010
Evo svugdje pise da je prva "tamo"
, sta bih licno i volio, hajde Boga ti, kad je bal nek' je maskembal 

Ma svejedno je bar meni gdje se igra prva samo da prodje sve kako treba e sad treba vrsit pritisak na upravu pa da se malo igraca dovede,da se pojaca igracki kadar uz postojeci i uz ove starije igrace
Pa mozda i valja u jednu ruku..Neka nase stare legende vide, posto su tad svi u Mostaru, kako im igra prva ljubavcunami je napisao/la:Ma greska je da se prva igra pod BB,prva utakmica se igra u Vrapcicima valjda 31.7.2010

S druge strane kad uporedim zadnje dvije tekme u Vrapcicima, puno smo bolje izgledali na terenu kad su nam igrala djeca po onoj kisi, nego ove "zvijezde" zadnju iako su izgubili....
Samo ima jedan mali problemic..Prepast ce nam se dijaspora kad vidi toliki broj policije u gradu..Hehehhe

Ma samo nek bude puno
Rezultat nije bitan.....dijaspora je tu moglo bi biti prepuno,ako se igra u Vrapcicima kako kazete al cini mi se da je prva pod BB-gom kolko sam skonto...no nebitno

Rezultat nije bitan.....dijaspora je tu moglo bi biti prepuno,ako se igra u Vrapcicima kako kazete al cini mi se da je prva pod BB-gom kolko sam skonto...no nebitno
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Na internetskoj starnici ****.ba pise da Zrinjski dolazi u Vrapcice tako da se valjda prva igra u Vrapcicima a dijaspora ima da poludi,hahaha...To su oni zbog dijaspore uradili,hahaha...
Ma mislim da se moramo svi organizovat i pocet jednom radit nesto kako treba,od kluba pa do navijaca jer vise ne ide ovako
Ma mislim da se moramo svi organizovat i pocet jednom radit nesto kako treba,od kluba pa do navijaca jer vise ne ide ovako
@ Carina, imas jos jednu nebuloznu
Pozdrav.
P.S. Ouu, prevalio sam hiljadarku,

P.S. Ouu, prevalio sam hiljadarku,

@Monto
Ne mogu druze tvoje biti nebulozne
Ti si bolestan kao i ja...Ti samo volis Velez, a za ostale se ne sekiras...Ni sta kazu, ni sta rade...A ja zelim svima ostalim srecu, ali Velez volim...
Evo kaze dijaspora da ce ici i pod BB...Kazu sta im fali, isto kao na Zdravka Colica
Pozdrav komsijama...Eto nas na nas najveci ciganluk... I nedajmo nikom da nam ga pokvari
Neka piva ulicama Mostara tece
Ne mogu druze tvoje biti nebulozne

Evo kaze dijaspora da ce ici i pod BB...Kazu sta im fali, isto kao na Zdravka Colica

Pozdrav komsijama...Eto nas na nas najveci ciganluk... I nedajmo nikom da nam ga pokvari

Neka piva ulicama Mostara tece

Ja sam gotov za sva vremena
Sad ce najduzih mjesec dana u zivotu 

Heheh...da...sad ce "ocitovanja" uprava, policije, klubova, navijackih grupa, sve u kratkom vremenuMont0 je napisao/la:Ja sam gotov za sva vremenaSad ce najduzih mjesec dana u zivotu

Milion puta vidjeno, ali eto hajde, da vidimo kako to ide na 45 stepeni

Samo ove godine ce posla imati i policija SplitskaDalmatinska, hahaha...Kad primitivci i ovi i oni, krenu da najljepsi morski pijesak koriste u druge svrhe...
Nazalost

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.