Forumaši biraju tim kola i tim prvenstva
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Forumaši biraju tim kola i tim prvenstva
Trebate biti objektivni jer ako ste neobjektivni nista necete dobiti, niti vase ekipe i klubovi. Gledajte na ovo rekreativno i bez emocija.
Ja sam mogao izabrati 4 igraca Slobode, ali sam uzeo 2 realno. Time sam samo pomogao da glasanje bude bolje i kvalitetnije. I opet cu tako naredno kolo.
Nisu svi igraci u postavi koje zelim, nema Corica, Djerica, Lendrica i Jevtica ali cu opet naredno kolo glasati za nekog takvog ako kvalitetno odigra jer nemam nista od toga ako bude vise igraca Slobode. Sto se Slobode tice satisfakcija ce mi biti samo mjesto na tabeli , a ne ss postava sezone.
Ja sam mogao izabrati 4 igraca Slobode, ali sam uzeo 2 realno. Time sam samo pomogao da glasanje bude bolje i kvalitetnije. I opet cu tako naredno kolo.
Nisu svi igraci u postavi koje zelim, nema Corica, Djerica, Lendrica i Jevtica ali cu opet naredno kolo glasati za nekog takvog ako kvalitetno odigra jer nemam nista od toga ako bude vise igraca Slobode. Sto se Slobode tice satisfakcija ce mi biti samo mjesto na tabeli , a ne ss postava sezone.
Zatvorite temu i zavrsite s tim jer jednostavno ovo ne moze funkcionirati .Neka SSba bira tim kola i to je donekle realno a ovo je bez veze.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Ja i dalje mislim da treba zabraniti da glasamo za igrace tima za koji navijamo.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako ne moze funkcionisati, pa odlicno evo prvo kolo proslo. Sasvim realna postava ..ALOBOLA je napisao/la:Zatvorite temu i zavrsite s tim jer jednostavno ovo ne moze funkcionirati .Neka SSba bira tim kola i to je donekle realno a ovo je bez veze.
Ma daj molim te, da Tomić nije u momčadi kola haha pa čak i Bilbija.. ovo je toliko smiješno i tendenciozno, ko da se neko sprda..aleksandar_veliki je napisao/la:Najlakse je zatvoriti. Opet kazem, od 11 igraca koji su izabrani od 39 forumasa koji su birali njih 37 bi stavilo 9 od tih 11. Mislim da je to i vise nego dobar procenat. A, mislim da ni diskusija uopce nije losa. Zasto ne bismo saslusali i one koji se ne slazu s izborom.ALOBOLA je napisao/la:Zatvorite temu i zavrsite s tim jer jednostavno ovo ne moze funkcionirati .Neka SSba bira tim kola i to je donekle realno a ovo je bez veze.
HŠKZ!
Nije tako lose za prvi put, mada bi trebali malo poostriti kriterije i biti objektivniji. Treba obracati paznju i na protivnike onih za koje glasamo. Nije isto igrati npr protiv Olimpica ili protiv Slobode (samo navodim primjere). Evo u ovom kolu Sloboda ima 3 igraca u timu kola a Zrinjski, Zeljo, Sarajevo samo jednog, a Sloboda je imala najlakseg protivnika. Osim toga malo navijaca Zrinjskog ucestvuje u glasanju itd. Treba to nekako srediti da administracija ipak moze malo korigovati i zamjeniti neke igrace koje mi izglasamo.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ti onda nemoj ucestvovati, samo kukas umjesto da se aktiviras. Najlakse je pljuvati i sjediti za racunarom, to moze svaka budala.mara1905 je napisao/la:Ma daj molim te, da Tomić nije u momčadi kola haha pa čak i Bilbija.. ovo je toliko smiješno i tendenciozno, ko da se neko sprda..aleksandar_veliki je napisao/la:Najlakse je zatvoriti. Opet kazem, od 11 igraca koji su izabrani od 39 forumasa koji su birali njih 37 bi stavilo 9 od tih 11. Mislim da je to i vise nego dobar procenat. A, mislim da ni diskusija uopce nije losa. Zasto ne bismo saslusali i one koji se ne slazu s izborom.ALOBOLA je napisao/la:Zatvorite temu i zavrsite s tim jer jednostavno ovo ne moze funkcionirati .Neka SSba bira tim kola i to je donekle realno a ovo je bez veze.
Prvo kolo odlicno realizovano, sasvim realan i objektivan izbor igraca a misljenja ce se uvijek razlikovati u par lica i nista vise. Idemo dalje!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
ALOBOLA je napisao/la:Zatvorite temu i zavrsite s tim jer jednostavno ovo ne moze funkcionirati .Neka SSba bira tim kola i to je donekle realno a ovo je bez veze.
Meni je puno bolji i realniji redakcijski izbor momčadi nego ovaj navijački ( možda i zato što se moj izbor i redakcijski skoro pa poklapaju, osim u jednoj poziciji

Tri igrača Slobode, koja je dobila Olimpic ali ta momčad je jedan od glavnih kandidata za ispadanje ( gledao sam ih u generalci protiv Zrinjskog, nisu pošteno došli do gola ) i u kojoj je briljirao golman tuzlaka

Jedan igrač Zrinje, i to obrambeni, neko bi pomislio da je spasio dva-tri gola...u utakmici "Superkupa" protiv vrlo neugodnog Radnika u kojoj je Tomić odigrao vrhunski ( vidim neki u istu rečenicu sa njim stavljaju Rustemovića

Niti jedan igrač sarajevskog negledljivog derbija nema mjesta u idealnih 11 a kamo li trojica!?!? , pogotovu ne Ahmetović koji je dao gol nakon pacerskih reakcija Željinog golmana i štopera....ali zato nema Popovića iz Metalleghea u izboru navijača koji je dao gol i izborio penal u povijesnom debiju ove momčadi u PLBiH i to na neosvojivom Bilinom polju...
Nema nikoga iz Viteza koji je po prvi puta ( ako se ne varam ) uzeo bod na Širokom...
...itd...itd
Sve u svemu, iako se mnoga imena poklapaju u redakcijskom i izboru navijača, mislim da je redakcijski izbor mnogo realniji pa i zbog ovih stvari koje sam gore naveo...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Tema za glasanje i tema za komentarisanje, kao i uvijek do sad? Aco otvori temu za svako kolo, sa svojim prijedlozima u uvodnom postu i to je to, a na ovoj ćemo komentarisati...admin je napisao/la:A mislim da taman nije loše da ukoliko želite, nakon što se objave rezultati, u ovom periodu do narednog kola možete diskutovati izbor, igrače kola, isl.
U periodu kad se glasa, sve diskusije te vrste biće brisane da bismo mogli jednostavno prebrojati glasove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da ti je tako lakse brojati, znam iz iskustva kad sam brojao za kantu godine 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Napravi bolji sistem za glasanje. Nece svi gledati sve utakmice. Kako ce znati kako je ko igrao.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma daj molim te, da Tomić nije u momčadi kola haha pa čak i Bilbija.. ovo je toliko smiješno i tendenciozno, ko da se neko sprda..[/quote]
Ne bih se slozio s tobom vezano za sprda. Nisam primjetio da da si glasao, mozda bi tvoj glas donio Tomicu mjesto u timu. Ovo je izbor forumasa i kako sam ocekivao pozitivno sam iznenadjen. I ti ces sam reci da 9 od ovih 11 trebaju biti u timu kola. Fenemonalan prosjek.[/quote]
Naravno da se ne slažem sa 9 od 11.. ja sam naveo samo dvojicu iz Zrinje što su trebali biti u ekipi.. a da ne spominjem Popović iz Metalege itd.. Slobodini igrači, ok Krpić ali ostali, pa oni su igrali protiv Olimpica, Olimpic trenutno izgleda kao amaterska ekipa, od vječitih niitko, nisam odavno gledao lošiju utakmicu od te.
Ne bih se slozio s tobom vezano za sprda. Nisam primjetio da da si glasao, mozda bi tvoj glas donio Tomicu mjesto u timu. Ovo je izbor forumasa i kako sam ocekivao pozitivno sam iznenadjen. I ti ces sam reci da 9 od ovih 11 trebaju biti u timu kola. Fenemonalan prosjek.[/quote]
Naravno da se ne slažem sa 9 od 11.. ja sam naveo samo dvojicu iz Zrinje što su trebali biti u ekipi.. a da ne spominjem Popović iz Metalege itd.. Slobodini igrači, ok Krpić ali ostali, pa oni su igrali protiv Olimpica, Olimpic trenutno izgleda kao amaterska ekipa, od vječitih niitko, nisam odavno gledao lošiju utakmicu od te.
HŠKZ!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne bih se slozio s tobom vezano za sprda. Nisam primjetio da da si glasao, mozda bi tvoj glas donio Tomicu mjesto u timu. Ovo je izbor forumasa i kako sam ocekivao pozitivno sam iznenadjen. I ti ces sam reci da 9 od ovih 11 trebaju biti u timu kola. Fenemonalan prosjek.[/quote]mara1905 je napisao/la:Ma daj molim te, da Tomić nije u momčadi kola haha pa čak i Bilbija.. ovo je toliko smiješno i tendenciozno, ko da se neko sprda..
Naravno da se ne slažem sa 9 od 11.. ja sam naveo samo dvojicu iz Zrinje što su trebali biti u ekipi.. a da ne spominjem Popović iz Metalege itd.. Slobodini igrači, ok Krpić ali ostali, pa oni su igrali protiv Olimpica, Olimpic trenutno izgleda kao amaterska ekipa, od vječitih niitko, nisam odavno gledao lošiju utakmicu od te.[/quote]
Kad se pravi tim kola ne gleda se koliko je ko snazan niti na kojoj je poziciji na tabeli jer ne postoji mjerna jedinica za to.
Jednostavno ko odigra najbolje zasluzuje mjesto.
Re: RE: Re: Forumaši biraju tim kola i tim prvenstva
Naravno da se ne slažem sa 9 od 11.. ja sam naveo samo dvojicu iz Zrinje što su trebali biti u ekipi.. a da ne spominjem Popović iz Metalege itd.. Slobodini igrači, ok Krpić ali ostali, pa oni su igrali protiv Olimpica, Olimpic trenutno izgleda kao amaterska ekipa, od vječitih niitko, nisam odavno gledao lošiju utakmicu od te.[/quote]tuzlak1987 je napisao/la:Ne bih se slozio s tobom vezano za sprda. Nisam primjetio da da si glasao, mozda bi tvoj glas donio Tomicu mjesto u timu. Ovo je izbor forumasa i kako sam ocekivao pozitivno sam iznenadjen. I ti ces sam reci da 9 od ovih 11 trebaju biti u timu kola. Fenemonalan prosjek.mara1905 je napisao/la:Ma daj molim te, da Tomić nije u momčadi kola haha pa čak i Bilbija.. ovo je toliko smiješno i tendenciozno, ko da se neko sprda..
Kad se pravi tim kola ne gleda se koliko je ko snazan niti na kojoj je poziciji na tabeli jer ne postoji mjerna jedinica za to.
Jednostavno ko odigra najbolje zasluzuje mjesto.[/quote]
Ne znam sto se prepires s njim, imao je sansu da glasa i nije je iskoristio. Niko mu stvarno nije kriv za to. Slijedeci put glasaj. Ja sam pokusao biti objektivan, pa je eto i Bilbija zavrsio kod mene na spisku, kao i kod jos nekih forumasa, ali on to ocigledno nije gledao, vec je gledao samo gotov produkt.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Mislim da nam ne treba 100 tema, dovoljna je jedna.
Komentari su otvoreni na ovoj temi od srijede do subote (tad se jedino I ima sta komentarisati, zaista necu ni na kojoj temi da trpim licna prepucavanja 'sto si za njega glaso?')
Od subote do srijede, pisite samo svoja glasanja, nikakve komentare ili bilo sta slicno.
A ovi nezadovoljni... Samo cu reci: Tipično. Ne bi ucestvovao u realizaciji, da svi zajedno nesto dobro napravimo, ali bi kakio oko proizvoda. I ja mislim da moze mongo bolje. Imas izvrsnu priliku da promijenis stvari kod narednog kola i svojim glasom doprineses da izbor bude realniji.
Komentari su otvoreni na ovoj temi od srijede do subote (tad se jedino I ima sta komentarisati, zaista necu ni na kojoj temi da trpim licna prepucavanja 'sto si za njega glaso?')
Od subote do srijede, pisite samo svoja glasanja, nikakve komentare ili bilo sta slicno.
A ovi nezadovoljni... Samo cu reci: Tipično. Ne bi ucestvovao u realizaciji, da svi zajedno nesto dobro napravimo, ali bi kakio oko proizvoda. I ja mislim da moze mongo bolje. Imas izvrsnu priliku da promijenis stvari kod narednog kola i svojim glasom doprineses da izbor bude realniji.
Nevidim razlog da se toliko bunite.
Nevjerovatno koliko optuzujete (pojedini)za subjektivnost,a utrpali bi cijeli tim Zrinjskog u tim kola.
Umjesto koga da stavi Bilbiju,Veselinovica....Ordagica.....ljudi su prekucali jednostavno po krilu haos pravili.
Ono sto je sigurno,danas je to Sloboda,Metalleghe,sutra ce Zeljo ili Zrinjski Sarajevo imati 5,6 igraca u timu kola....
Hoce li tada kukati forumasi Zrinjskog.
Ahmetovic i Krpic su odlucili utakmice recimo,meni je jedino dilema izmedju Lendrica i Ahmetovica nijanse odlucuju.
Fejzic je branio fenomenalno i odlucio utakmicu....i td.
Na osnovu cega da igraju igraci Zrinjskog u tolikom broju sto su prvak je li....
Biramo tim kola,a ne prvenstva.
Trehnite pitare na Kosevu i siguran sam da ce biti 3-4 igraca u timu,jer da bi njih dobio gore tim citav mora perfektno odigrat.
Kazu neki Olimpic,pa eto sto nije Zrinjski Radnika izdominirao....
Svi ce igrati sa svakim i imati sansu za golijadu i dominaciju.Trazite objektivnost a ni trunke objektivnosti nemate.
Odgledao sam sve utakmice na tv ovo kolo i glasao po vlastitom nahodjenju,opet kazem bujrum pobjedite i rezultatom i igrom na Kosevu ili Zeljo na Otoci razvalite ja cu staviti po 4 igraca iz Zelje i Zrinjskog.
Glasamo valjda po ucinku pojedinca igraca i doprinosa ukupnom rezultatu znacaja utakmice i td.
Ljute se za Ahmetovica a frajer je zabio u derbiju i na neki nacin rjesio najvecu utakmicu u drzavi,Krpic razvalio.....Lendric......
Ja ne znam na osnovu cega da stavim tu igraca Zrinjskog.
Nevjerovatno koliko optuzujete (pojedini)za subjektivnost,a utrpali bi cijeli tim Zrinjskog u tim kola.
Umjesto koga da stavi Bilbiju,Veselinovica....Ordagica.....ljudi su prekucali jednostavno po krilu haos pravili.
Ono sto je sigurno,danas je to Sloboda,Metalleghe,sutra ce Zeljo ili Zrinjski Sarajevo imati 5,6 igraca u timu kola....
Ahmetovic i Krpic su odlucili utakmice recimo,meni je jedino dilema izmedju Lendrica i Ahmetovica nijanse odlucuju.
Na osnovu cega da igraju igraci Zrinjskog u tolikom broju sto su prvak je li....
Trehnite pitare na Kosevu i siguran sam da ce biti 3-4 igraca u timu,jer da bi njih dobio gore tim citav mora perfektno odigrat.
Svi ce igrati sa svakim i imati sansu za golijadu i dominaciju.Trazite objektivnost a ni trunke objektivnosti nemate.
Odgledao sam sve utakmice na tv ovo kolo i glasao po vlastitom nahodjenju,opet kazem bujrum pobjedite i rezultatom i igrom na Kosevu ili Zeljo na Otoci razvalite ja cu staviti po 4 igraca iz Zelje i Zrinjskog.
Glasamo valjda po ucinku pojedinca igraca i doprinosa ukupnom rezultatu znacaja utakmice i td.
Ljute se za Ahmetovica a frajer je zabio u derbiju i na neki nacin rjesio najvecu utakmicu u drzavi,Krpic razvalio.....Lendric......
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Samo da te napomenem da je i Bilbija zabio u derbiju i odlučio utakmicuAgamemnon je napisao/la:Nevidim razlog da se toliko bunite.

Kojem derbiju druzeZrinjskiMostar je napisao/la:Samo da te napomenem da je i Bilbija zabio u derbiju i odlučio utakmicuAgamemnon je napisao/la:Nevidim razlog da se toliko bunite.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Zrinjski-Radnik
De budi ozbiljan.
Zrinjski-Radnik
Sarajevo-Zeljo
Poredis ove dvije utakmice.
Zrinjski-Radnik
Sarajevo-Zeljo
Poredis ove dvije utakmice.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.