FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 27 jul 2016, 23:42

Evander piše onako kako jeste i dok je tako nema razloga da ga se proziva.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2016, 23:45

Besic je napisao/la:Evander piše onako kako jeste i dok je tako nema razloga da ga se proziva.
Ne proziva se za pisanje nego za jedno te isto. Evo stavit ćemo u opis teme njegovo mišljenje, većina se slaže vjerovatno u dosta toga, ali čemu konstantno ponavljanje toga, nema potrebe ama baš nikakve u jeku sezone pričati o obećanju iz 2013. lupam, lopovi lopovi, to smo ustanovili idemo pričati o Zrinjskom, o ekipi o nama, idemo se družiti, biti raja. Nema potrebe da forum bude oružje bilo kakvo, može biti totalno opušteno i u znaku kluba, rezultata, utakmica, sporta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jul 2016, 23:46

Realno, bar ja, sam ocekivao neka ulaganja od strane Tana. Bar tek tolika da se napravi lijepa ekipa koja bi redovno dizala pehare u ovoj drzavi. To ocito necu docekat i vjerovatno to nije ni bio plan od samog pocetka.

Samo onda ne razumijem sve one medijske istupe svih mogucih ljudi u klubu koji su najavljivali velike stvari od kojih smo samo dobili prepirku sa kamiondzijom iz amerike... Helem nejse!

Kako god, opet kosevo ceka, imamo dobru ekipu uz koju se mozemo nadat pobjedama. Ici iz kola u kolo, stisnuti zube i nadati se najboljem.
Za pocetak madjari u nedjelju.

Hajde da se osigura titula pa onda da vracamo film i tjeramo bandu.
A u isto vrijeme hilmo molim lijepo bez nekih pokusaja prepotencije i laznog izdizanja jer u ovoj drzavi i ovoj ligi ima dosta klubova koji nisu mali za FK Sarajevo. Treba postovati sebe,ali Bogami i protivnika. Pa da nam se ne obija o glavu kao sto je znalo proslih sezona. ;)

Povedi nas lazni alegri u nove pobjede!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 jul 2016, 23:49

Nismo mi napravili najgoru prodaju u regionu, samo najgore prolazimo s istom zbog domacih lopova.
Pogledajte Vardarov kamp, pa nastavite tu edisovu pricu o kampu ponavljati.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 27 jul 2016, 23:49

FrancescoTotti je napisao/la:Realno, bar ja, sam ocekivao neka ulaganja od strane Tana. Bar tek tolika da se napravi lijepa ekipa koja bi redovno dizala pehare u ovoj drzavi. To ocito necu docekat i vjerovatno to nije ni bio plan od samog pocetka.

Samo onda ne razumijem sve one medijske istupe svih mogucih ljudi u klubu koji su najavljivali velike stvari od kojih smo samo dobili prepirku sa kamiondzijom iz amerike... Helem nejse!

Kako god, opet kosevo ceka, imamo dobru ekipu uz koju se mozemo nadat pobjedama. Ici iz kola u kolo, stisnuti zube i nadati se najboljem.
Za pocetak madjari u nedjelju.

Hajde da se osigura titula pa onda da vracamo film i tjeramo bandu.
A u isto vrijeme hilmo molim lijepo bez nekih pokusaja prepotencije i laznog izdizanja jer u ovoj drzavi i ovoj ligi ima dosta klubova koji nisu mali za FK Sarajevo. Treba postovati sebe,ali Bogami i protivnika. Pa da nam se ne obija o glavu kao sto je znalo proslih sezona. ;)

Povedi nas lazni alegri u nove pobjede!
potpis kontrin?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2016, 23:50

Ne odnosi se to na klubove, nego na medije, upravu, dušmane i tako dalje, ne mora sve biti jednodimenzionalno. Mali ste za Sarajevo može bit simbol borbe protiv ljudi iz uprave, kulturan i pismen. I istinit prije svega.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jul 2016, 23:53

jurisicduska je napisao/la:Ne odnosi se to na klubove, nego na medije, upravu, dušmane i tako dalje, ne mora sve biti jednodimenzionalno. Mali ste za Sarajevo može bit simbol borbe protiv ljudi iz uprave, kulturan i pismen. I istinit prije svega.
A ako promjenimo u jedninu može se odnositi i na trenera... ali...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jul 2016, 23:53

@zlo Jasta, Zlaja je stari pitar :mrgreen:

@duska Ne treba taj hash koristit za ovo na sto sam ja mislio .. Ako je tako onda ima smisla, nisam bio u toku zadnjih dana pa sam propustio vecinu sto ste pisali.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 jul 2016, 23:54

Po cemu mi to bolje funkcionisemo od ostalih?
Sta znaci dobro funkcionisati?
Hoce li mi iko to objasniti?
Iskreno, zaboli me imamo li dugove ili nemamo, rezultati na terenu su isti.
Mi nismo socijalna ustanova kojoj je cilj sklanjati djecu sa ulice. Mi od te djece treba nesto da dobijemo. Za sad od akademije nismo dobili puno. Ekipe koje se ne busaju kampovima u akademijama, dobile su puno vise ld svoh podmlatka. Za rezultateu omladinakim selekcijama, zivo me zaboli. To nije bit njihovog postojanja. Da li cemo nesto dobiti od tih igraca, tek cemo vidjeti. Osvajali smo mi titule u omladisnskim selekcijama i sa Comorom.
Ono na Butmiru nije kamp i ne moze se tako zvati, bar ne jos. Daleko je ono od kampa. I nisu prosla tri mjeseca, nego dvije godine. Da te napomenem da je Rijeka u istom periodu napravila i kamp i stadion.
I danas dole koriste Pajine svlaacionice. Ali helem, za kamp im dajem jos dvije godine. Ako ga do tad naprave, puna saka brade.
Nike?
Sta znaci Nike? Mozda su otisli u fabriku i kupili potrebne garniture. Mozda su potpisali ugovor. Sumnjam da su, jer bi bila neka press konferencija sa predstavnicima Nike-a ili bar Delte koja je njihov zastupnik. Cinjenica je da ni ti ja niti bilo ko ovdje nema blage veze o tome.
Dresovi lijepo izgledaju, ali to nije nikakav dokaz nicega.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 27 jul 2016, 23:57

slika
duks :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2016, 23:57

FrancescoTotti je napisao/la:@zlo Jasta, Zlaja je stari pitar :mrgreen:

@duska Ne treba taj hash koristit za ovo na sto sam ja mislio .. Ako je tako onda ima smisla, nisam bio u toku zadnjih dana pa sam propustio vecinu sto ste pisali.
Slažem se naravno Toti, postoje jako dobri klubovi u našoj ligi prema kojima trebamo imati respekt sa više aspekata. Nije to ta priča vjeruj.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 27 jul 2016, 23:58

jel se ovo obrisalo nakon pranja :tralala: :tralala:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 jul 2016, 00:01

Sorry na offu, znam da ima posebna tema, moze li mi neko dati tacnu adresu kampa u butmiru?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 28 jul 2016, 00:07

BitiSrcemVezan je napisao/la:Samo da poselamim Omer-agu koji je objasnio neke stvari na prošloj stranici, da ne bude da imam nešto protiv raje sa TK :kafa:
Mi sa TK-a nikad nismo razocarali, od navijaca do igraca, a neki opet imaju nesto protiv nas ccc :mrgreen:

@FrancescoTotti
Normalno da ce najavljivati velike stvari, to ovdje prolazi, i uvijek ce tako biti, ovi sad su jos dobri, kakva obecanja su imali oni prije, i u kakvom stanju su ostavili klub, ne zelim ove braniti, samo zelim reci da velike najave ne uzimas za ozbiljno, pogotovo kad krenu pricati o stadionu.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 jul 2016, 00:11

YNWA je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Samo da poselamim Omer-agu koji je objasnio neke stvari na prošloj stranici, da ne bude da imam nešto protiv raje sa TK :kafa:
Mi sa TK-a nikad nismo razocarali, od navijaca do igraca, a neki opet imaju nesto protiv nas ccc :mrgreen:
Ma ti si glas razuma u posljednje vrijeme i na infu, a vidim večeras i ovde :thumbup:

Ovo za TK sam spomenuo zbog "sukoba" kojeg imadoh na ovom forumu sa komšijom ti :mrgreen:
1946

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 28 jul 2016, 00:15

jbg
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 13 jun 2018, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 28 jul 2016, 00:50

saskend444 je napisao/la:
Evander je napisao/la: Nemam ja problem sa prodajom kluba, imam problem sto tom prodajom mi nista dobili nismo.
Dobio si stabilan klub bez dugova, trening kamp (tacnije pola trening kampa a kad ce se zavrsit i dal ce se zavrsit Bog sami zna), dobio si dva pehara.

Sad neko je s tim zadovoljan neko nije. Ja licno nisam, nimalo.
Sta znaci stabilan klub?
Da se nasla normalna uprava, mogli smo i mi potpisati ove reprograme i funkcionisati kao ostali, koji danas nisu nista losiji od nas.
Dobili smo kamp. Ok. Vidjet cemo. Do sad ono se ne moze nazvati kampom. Nadam se da ce za godinu, dvije moci. Recimo, Partizan, Rijeka su dobili kampove. Ono nase se ne moze nazvati isto kao i ono sto imaju Partizan i Rijeka.
Nedavno sam pricao sa covjekom ciji je sin trenitao kod paje. Isao je prije par dana u kamp, shebao se kad je vidio. Kaze nije mu jasno u sta su to oni pare potrosili. Haman nista nije uradjeno, osim terena.

Trofeji? Vala ja se nisam prodao radi kupa i titule na guzove u tri godine. U istom periodu, Zrinjski je uzeo dvije titule.

Mi smo uradili najgoru mogucu prodaju od svih ekipa u regionu.
Ovako piše neko ko želi samo da stvari u crno predstavlja.

Kažeš da nismo ništa dobili i navodiš polovične, neargumentovane rečenice...

Sarajevo danas ne funkcioniše kao ostali, već bolje, uspješnije, organizovanje, no sigurno je da ne dostaje željeni sportski rezultat prvog tima.. Od kluba koji je prije 5,6 godina prolazio kroz najveće afere došli smo do toga da gotovo svi ostali klubovi naglašavaju da je Sarajevo najorganizovaniji klub i to treba nešto da znači. Klub gotovo u svim segmentima ide naprijed i drugi klubovi sada nešto započinju u našoj državi, što je Sarajevo prije 2, 3 godine.

"Ono" naše je kamp od 70 duluma, sa tri funkcionirajuća terena, gdje sve izgleda jako lijepo i jako uredno na slikama. Preuzeo si ni prije godinu dana kamp u cjelosti, koji je bio višegodišnje zapušteno zemljište. Ako mislimo da se može za mjesec dana sve napraviti, nismo realni. Trebat će vrijeme, ali za sada ide dobro sigurno, jer se po slikama jasno vidi da iz mjeseca u mjesec ima napredak. Na kraju krajeva, ako momci imaju 3 kvalitetna terena, svlačionice, svoj mir, a sve je pod vlasništvom FKS'... to se ipak zove kamp.

Nikako se ne mogu složiti da smo mi uradili najgoru prodaju u regionu, jer smo dobili 110 dječaka u Akademiji, dominaciju u omladinskim takmičenjima, kamp, stabilno i kontrolisano poslovanje kao preuslov da imamo igrače bilo kakvog kvaliteta, dva trofeja za tri godine, a sedam godina prije toga nije bilo trofeja i evo na kraju, dođe i NIKE... Ako ćemo gledati sve u crno, onda je Sarajevo klub sa 101 manom, ako ćemo gledati realno, Sarajevo je i dalje najzanimljiviji sportski projekat u državi i primus u svemu, osim rezultata prvog tima u prošloj sezoni, ali nova sezona je tek počela gdje igrači trebaju dati sve od sebe da pokažu da zaslužuju da igraju ovdje.
svaka cast na postu :)
Svi u napad,jedan je HASE

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 28 jul 2016, 01:02

Zadnje dvije sezone:
Klub prvi put nakon rata bez duga.
Dobili kamp i tri terena.
Pokrenuli akademiju, već se znatno vide rezultati.
Napravili najveći transfer u ligi, uskoro aBd i drugi.
Osvojili kup.
Osvojili ligu.

Daj ba ljudi uozbiljite se... Meni jedino smeta to što znam da možemo i moramo mnogo više, ali tu nas izgleda dobro koci Dinček i co.!
slika

Laku noć :salut:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 28 jul 2016, 01:39

treba biti realan i rechi da je ovaj marinovich mourinho za hurtu,sa igrachima smo tu negdje mozhda i malo bolji, ali kada pogledash nekako kao ekipe nas i njih,oni su za nas bash ozbiljna ekipa,al' eto opet se nadam nekim bodichima protiv njih

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

High

Post Postao/la High » 28 jul 2016, 01:49

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, imekorisnicko, Morpheus, sekac i 53 gosta.