Ne trebaju nam vjetrovi iz saveza. Posteno cemo se vratiti kao sto smo posteno ispali. Samo neka sve posteno i regularno bude.zmaj348 je napisao/la:Ova garnitura ljudi obecaje rezultat...Kako cujem pozitivni vjetrovi pusu sa svih strana(savez)mogli bi se brze vratiti u Pl-u nego sto mislite..Sretno..
Ovo sam cuo od covjeka koji radi u Zvijezdi prije 5-6dana..Slazem se s tobom posteno je najslade,ali u ovoj ligi ako ne budete imali podrsku saveza mogli bi duboko zaglaviti (mi smo to najbolje osjetili na svojoj kozi u prosloj sezoni)..U svakom slucaju iskoristite ovu pozitivnu klimu oko kluba i vratite se gdje realno i pripadate..Cocaine je napisao/la:Ne trebaju nam vjetrovi iz saveza. Posteno cemo se vratiti kao sto smo posteno ispali. Samo neka sve posteno i regularno bude.zmaj348 je napisao/la:Ova garnitura ljudi obecaje rezultat...Kako cujem pozitivni vjetrovi pusu sa svih strana(savez)mogli bi se brze vratiti u Pl-u nego sto mislite..Sretno..
Ne želim se mjesati ali vi bi se tek tako vratili pod Bijeli brijeg ,bez ulozene marke.E pa ne moze tako, milion puta vam je Zrinjski nudio povratak ,ali da nosite pola troska sto vi ne zeliteJohnCleese je napisao/la:Sljedeci korak mora biti vracanje domacih utakmica pod BB
Ma jasta. Pretpostavljam da ti imas rjesenje kako bi se izvodilo.JohnCleese je napisao/la:Sljedeci korak mora biti vracanje domacih utakmica pod BB
Najbolja lokacija je Sjeverni logor. Cini mi se da je nekad bio i neki plan napravljen i idejno rjesenje izgleda stadiona na toj lokaciji. Ili sam malo polupao lonciceOmar500 je napisao/la:Gdje bi mogao biti taj novi stadion? Sjeverni logor?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.