Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jesu,al u cvajtihapuc je napisao/la:Čuj imali zapaženiju ulogu u Jugoslaviji.![]()
Navikli su oni i na gore. Zamisli ba Modriča trofejnija.uNbx je napisao/la:Prskanje tuzlanske nejači i večeras.
E cuj nije jos vrijeme za titulu!jurisicduska je napisao/la:Ma znaju oni to, polako nije još vrijeme da osvoje titulu postoje samo 100 godina.
De nam nadji taj post.Besic je napisao/la:Da li se ko sjeća epskog trenutka na forumu kad Bečlija napisa "neka momci još nije vrijeme za titulu" neto poslije gaženje od strane Drine. Kakvo je tad loodilo nastalo
Ako ste vi igrali 18 godina duze od Slobode a igrali ste cijelo trajanje te lige, znaci da nije 20 godina. A to je samo jedna od more lazi u tvom "objektivnom" pisanju. Standarna situacija da sarajevskosubjektivno se prodaje poput loja pod bubrege, kao objektivnojurisicduska je napisao/la:Toliko ste zapaženu ulogu igrali da ste 20 godina proveli u drugoj ligi i osvojili 0 trofeja, po čemu li je zapažena po broju godina u Drugoj ligi haman najviše od svih bh klubova u kontinuitetu? Koliko ste puta ispadali Jovanka?
Jovanu još niko nije objasnio da je isto bit 7. I 11., Bitno je samo ko je prvi majstore. To će ostati zapisano, a to što ste vi bili 7. Jednom dva puta to je majstore moj nebitno.
I da bitno je da ne ispadneš ali vi malo malo u Drugu ligu.
Ne valja između dva Bajrama.joker90 je napisao/la:E cuj nije jos vrijeme za titulu!jurisicduska je napisao/la:Ma znaju oni to, polako nije još vrijeme da osvoje titulu postoje samo 100 godina.![]()
![]()
![]()
Samo kod tuzlaka moze postojati lose vrijeme za osvojiti titulu i biti prvak! Hahhahaahahahahah
Hajd yebo prepucavanja koja se vrte ukrug, ali kakva vam je ovo furka sa TeheranomHElo je napisao/la:Dodaj jos koji smajli ojebino ne bi li si ostatak Teheranskih kerova skupio da zajedno lajeteadmirr je napisao/la:ne znam jel neko upratio kad frajer mrtav hladan dodje na temu i napisa da ''sloboda ima ime''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
San postaje java,nebo će da gori iznad slanoga grada.uNbx je napisao/la:Al kad se sjetim poređenja sa Lesterom.
Pricali smo o jugoslovenskoj, ali vidim da si ti spojio. Da nakon 43 godine smo bili ispali u drugu ligu na dvije godine i vratili se. Ako se to jednom Juventusu moze dogoditi, onda je to sto ti pises nema veze sa vezomjurisicduska je napisao/la:
Jovana niste ni ovu ligu mogli odigrat da ne ispadnete na 2 godine. 18 + 2 =?
Juventus nije ispao zbog rezultata u drugu ligu moj Jovane moj.JovanGeca je napisao/la:Pricali smo o jugoslovenskoj, ali vidim da si ti spojio. Da nakon 43 godine smo bili ispali u drugu ligu na dvije godine i vratili se. Ako se to jednom Juventusu moze dogoditi, onda je to sto ti pises nema veze sa vezomjurisicduska je napisao/la:
Jovana niste ni ovu ligu mogli odigrat da ne ispadnete na 2 godine. 18 + 2 =?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.