NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Travnik
Hoćel biti danas šta raje? Konto sam krenut oko 4 pa da upitam upućenije hoćel biti kakva posjeta
- SamoTravnik
- Kontakt:
Kod nas uvijek standardna posjeta. Kao sto se danas moglo vidjeti, Adis Nurkovic na golu, nakon sto se nije dogovorio sa Celikom i nije sredio nista za vani, vratio se u Travnik. Mislim da imamo finu ekipu iako jos nije gotovo.Matemotika je napisao/la:Hoćel biti danas šta raje? Konto sam krenut oko 4 pa da upitam upućenije hoćel biti kakva posjeta
Jeli Benica stoper iz Veleza potpisao za Travnik ili je samo na probi mislim da je solidan stoper za Federalne lige imate pravo ozbiljnu ekipu
za vrha tabele
za vrha tabele
-
- Kontakt:
Ja taman mislio da nas je Nurković pojačao svojim odlaskom kad ono on brani. Znam da ga zna nekad krenuti al zato sljedeće tri usere. Hoću li moć gledat jednu sezonu Travnika u miru da se ne brinem za opstanak? Ako je ko upućeniji molio bih da mi odgovori. Teško meni ovako iz Zenice na daljinski ocjenit. HvalaSamoTravnik je napisao/la:Kod nas uvijek standardna posjeta. Kao sto se danas moglo vidjeti, Adis Nurkovic na golu, nakon sto se nije dogovorio sa Celikom i nije sredio nista za vani, vratio se u Travnik. Mislim da imamo finu ekipu iako jos nije gotovo.Matemotika je napisao/la:Hoćel biti danas šta raje? Konto sam krenut oko 4 pa da upitam upućenije hoćel biti kakva posjeta
NAPRED TRAVNIK
- SamoTravnik
- Kontakt:
Rodeni - Harun je potpisao.
Matemotika - Dijelimo isto misljenje sto se golmana tice, frajer nije 2 dobre uvezao. A ovu sezonu se sigurno ne borimo za opstanak, budi miran hahah.
Matemotika - Dijelimo isto misljenje sto se golmana tice, frajer nije 2 dobre uvezao. A ovu sezonu se sigurno ne borimo za opstanak, budi miran hahah.
Doduse, tim koji se takmicio u PL, a u Kupu ga na proste faktore u dvije utakmice rastavio jedan federalni ligas koji se borio za opstanak, svakako zasluzuje respect, kao da Real dolaziSamoTravnik je napisao/la:Igrali smo mi ovu ligu i prije i vrlo dobro znamo kako to hoda. I vjeruj da hoce, nije isto igrati protiv neke Bosne Seme koja je prvi put usla u 1 ligu i protiv ekipe koja je igrala 10 uzastopnih godina Premier Ligu.sviunapad1010 je napisao/la:U ovoj ligi se licitira i ko ima te godine najviše i ulazi..
Ima dosta klubova koji uopšte ne žele u premijer ligu, a imaju jake timove i kreiraju tabelu kroz razne dogovore (Rudar, Bratstvo, Budućnost...)
Zajebana liga i bez zabluda neće vas niko gledati kao Real hehe

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ne budi smijesan. Rastavit nas moze ko god hoce, al u kupu jer Travnik je do sada uvijek ispadao u prvom kolu i 2x u drugom. Daj da vidimo to rastavljanje sad kad se za bodove igra, iako nam je otislo dosta igraca mi smo za tog prvoligasa Real.Zoom088 je napisao/la: Doduse, tim koji se takmicio u PL, a u Kupu ga na proste faktore u dvije utakmice rastavio jedan federalni ligas koji se borio za opstanak, svakako zasluzuje respect, kao da Real dolazi

Ako ste vi za Radnički real otkud onda mi u istoj ligi ? Jedna Sloboda je bila zaglavila u ovoj ligi, tu je jedan Velež, jedna Zvijezda itd. ali ne treba puno obraćati pažnju na ovakve likove jer svaka ekipa ima bar jednog ovakvog
tad u Kupu u Travniku smo sjajno dočekani i ispraćeni, bez ijednog krivog pogleda, dobili smo i aplauz od nekih vaših igrača i aBd sve će vam se to vratit u Lukavcu, poz za sve poštene travničane.

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Sta sad hoces reci ako igramo istu ligu da smo isti kvalitet? Pa ti si jos smjesniji od ovog gore. Znaci Borac ispao u 1 rs i sad su tamo neki proleteri kvalitetni kao oni. Pa bolan samo budi svjestan dvije stvari, Travnik je 10.godina uzastopno igrao sa Zeljom, Sarajevom, Sirokim, Zrinjskim, Borcem, Olimpikom itd i opstajao, tu ligu i te ekipe ne mozes da poredis sa ekipama iz 1 lige. Druga stvar, Travnik moze da ispada i da ulazi 10x dok vi ni jednom. Izmedju ostalog, vidjet ce se ove sezone gdje ce biti nasa pozicija a gdje vasa i tu price o istoj kvaliteti prestaje. Ovo nema veze sa gostoprimstvom.Iraola je napisao/la:Ako ste vi za Radnički real otkud onda mi u istoj ligi ? Jedna Sloboda je bila zaglavila u ovoj ligi, tu je jedan Velež, jedna Zvijezda itd. ali ne treba puno obraćati pažnju na ovakve likove jer svaka ekipa ima bar jednog ovakvogtad u Kupu u Travniku smo sjajno dočekani i ispraćeni, bez ijednog krivog pogleda, dobili smo i aplauz od nekih vaših igrača i aBd sve će vam se to vratit u Lukavcu, poz za sve poštene travničane.
Rekao sam da ne možete biti Real za nas ako smo u istoj ligi, prošle godine su iz u ovo vrijeme neki iz Gradačca govorili da je Zvijezda Barcelona pa eto ko razumije shvatit će 

-
- Moderator
- Kontakt:
Mislim dok skontaju u koju su "Kriminalnu" ligu usli, nece se okaniti da su Barcelona ili Real.Iraola je napisao/la:Rekao sam da ne možete biti Real za nas ako smo u istoj ligi, prošle godine su iz u ovo vrijeme neki iz Gradačca govorili da je Zvijezda Barcelona pa eto ko razumije shvatit će

@SamoTravnik Zaboravi drug da si igrao sa Sarajevom, Zeljom... i itd. Ovdje ti igraju sa vrha Prve lige FBiH, a ne klubovi.

- SamoTravnik
- Kontakt:
Ne može Zrinjski bit Real za Mladost DK, Sarajevo za Vitezane jer igraju u istoj ligi, nema veze sto je jedni osvajaju a drugi jedva ostaju, ista je liga.. Realno razmisljanje, svaka cast. A kao prvo ja nisam rekao da smo mi Real za ovu ligu nego da ce se neki truditi protiv nas toliko kao sa jesmo. Nigdje nit sam napisao da osvajamo, nit da cemo se prosetati ovom ligom ali ste se dovezali toga i samo sam odgovorio da smo za Radnicki Real, sto je istina.
Gracanica - Ne budi zelen, Travnik sigurno u Pl nije ostao 10 godina zbog kvalitete. Vjeruj mi da se vec sad kontaktiraju odredjene osobe za bobe u ovoj ligi. Sve smo mi osim postene ekipe i ovo je idealna liga za nas.
Gracanica - Ne budi zelen, Travnik sigurno u Pl nije ostao 10 godina zbog kvalitete. Vjeruj mi da se vec sad kontaktiraju odredjene osobe za bobe u ovoj ligi. Sve smo mi osim postene ekipe i ovo je idealna liga za nas.
Evo nakon prosle sezone i Barce iz Gradacca , sada smo dobili Real iz Travnika, heheheh koja bahatost medju ljudima...Zinedine jesi li to ti , ljubi te majka u celuSamoTravnik je napisao/la:Ne može Zrinjski bit Real za Mladost DK, Sarajevo za Vitezane jer igraju u istoj ligi, nema veze sto je jedni osvajaju a drugi jedva ostaju, ista je liga.. Realno razmisljanje, svaka cast. A kao prvo ja nisam rekao da smo mi Real za ovu ligu nego da ce se neki truditi protiv nas toliko kao sa jesmo. Nigdje nit sam napisao da osvajamo, nit da cemo se prosetati ovom ligom ali ste se dovezali toga i samo sam odgovorio da smo za Radnicki Real, sto je istina.

Hajde jos jednom cu se spustiti na nivo balavca pa ti odgovoriti @SamoTravnik.
Vasima je itekako bilo u cilju da doguraju sto dalje u kupu. Dokaz tome je da su radili sve da u uzvratnoj utakmici preko Naima Basare iz federalnog saveza pokusaju isposlovati suspenziju terena u Lukavcu zbog incidenta koji se dogodio nekoliko dana radnije u utakmici s Orasjem. Nisu uspjeli, a igraci Travnika su u toj utakmici bili maksimalno nabrijani. Medjutim, to sto su trebali primiti 7-8 golova govori o kakvom "Realu iz Travnika je rijec". Eto ti sad zivi i dalje u svojoj zabludi i budi sretan u djecijim mastarijama kako na Piroti igara Ronaldo.
Over and out!
Vasima je itekako bilo u cilju da doguraju sto dalje u kupu. Dokaz tome je da su radili sve da u uzvratnoj utakmici preko Naima Basare iz federalnog saveza pokusaju isposlovati suspenziju terena u Lukavcu zbog incidenta koji se dogodio nekoliko dana radnije u utakmici s Orasjem. Nisu uspjeli, a igraci Travnika su u toj utakmici bili maksimalno nabrijani. Medjutim, to sto su trebali primiti 7-8 golova govori o kakvom "Realu iz Travnika je rijec". Eto ti sad zivi i dalje u svojoj zabludi i budi sretan u djecijim mastarijama kako na Piroti igara Ronaldo.
Over and out!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nasima nikad nije bilo u cilju dogurati sto dalje u kupu jer ga ne mozemo osvojiti i trosak je koji nije potreban. A vidjet ce se taj Radnicki i 7-8 komada kad budemo igrali za bodove. Ovaj forum je ocigledno mjesto gdje se samo primitivci dopisuju i tudje misljenje, iako ispravno, ne moze biti prihvaceno. Zivi bili, drzite se vi svojih klubova i svojih zabluda a ja cu svojih.
Re:
Jedno je misljenje a drugo pricati gluposti kao ti ,,,,Cuj Real Travnik tebi ispravno,,,,SamoTravnik je napisao/la:Nasima nikad nije bilo u cilju dogurati sto dalje u kupu jer ga ne mozemo osvojiti i trosak je koji nije potreban. A vidjet ce se taj Radnicki i 7-8 komada kad budemo igrali za bodove. Ovaj forum je ocigledno mjesto gdje se samo primitivci dopisuju i tudje misljenje, iako ispravno, ne moze biti prihvaceno. Zivi bili, drzite se vi svojih klubova i svojih zabluda a ja cu svojih.

- SamoTravnik
- Kontakt:
Re: Re:
Procitaj fino prethodni post koji si citirao, uzmi sebi 2-3h fore da skontas napisano i onda komentarisi. I fino te molim da ****, podbadalo klasicno.sodaacm je napisao/la:Jedno je misljenje a drugo pricati gluposti kao ti ,,,,Cuj Real Travnik tebi ispravno,,,,SamoTravnik je napisao/la:Nasima nikad nije bilo u cilju dogurati sto dalje u kupu jer ga ne mozemo osvojiti i trosak je koji nije potreban. A vidjet ce se taj Radnicki i 7-8 komada kad budemo igrali za bodove. Ovaj forum je ocigledno mjesto gdje se samo primitivci dopisuju i tudje misljenje, iako ispravno, ne moze biti prihvaceno. Zivi bili, drzite se vi svojih klubova i svojih zabluda a ja cu svojih.![]()
![]()
Upucaj se
Re: Re:
hehe Kao sto rekoh upucaj se , cuj Travnicki RealSamoTravnik je napisao/la:Izgrizla ti so inteligenciju. Procitaj fino post koji si citirao, uzmi sebi 2-3h fore da skontas napisano i onda komentarisi. I fino te molim da ****, podbadalo klasicno.sodaacm je napisao/la:Jedno je misljenje a drugo pricati gluposti kao ti ,,,,Cuj Real Travnik tebi ispravno,,,,SamoTravnik je napisao/la:Nasima nikad nije bilo u cilju dogurati sto dalje u kupu jer ga ne mozemo osvojiti i trosak je koji nije potreban. A vidjet ce se taj Radnicki i 7-8 komada kad budemo igrali za bodove. Ovaj forum je ocigledno mjesto gdje se samo primitivci dopisuju i tudje misljenje, iako ispravno, ne moze biti prihvaceno. Zivi bili, drzite se vi svojih klubova i svojih zabluda a ja cu svojih.![]()
![]()
Upucaj se

Već ima Novi Travnik u ligi pa bolje da se ovi zovu Real da ne bi dolazilo do zabune. I da si bio u Lukavcu sam bi priznao da ste mogli doživjeti katastrofu jer vjeruj da su naši profulali jedno 6 100%tnih šansi. Ove godine imamo drugi sastav koji sigurno neće biti kao prošli, bar što se tiče imena, ali ne mogu nafulati ono što su prošli fulali. Mi igramo opušteno, nama ne može biti gore, ali ipak čini mi se da nam slijede bolji dani, bar se tako po cijelom Lukavcu priča ali nebitno to nije ovo naša tema..
Ma pusti ga ajd sto je prepotentan i bahat jos se i blamira...Iraola je napisao/la:Već ima Novi Travnik u ligi pa bolje da se ovi zovu Real da ne bi dolazilo do zabune. I da si bio u Lukavcu sam bi priznao da ste mogli doživjeti katastrofu jer vjeruj da su naši profulali jedno 6 100%tnih šansi. Ove godine imamo drugi sastav koji sigurno neće biti kao prošli, bar što se tiče imena, ali ne mogu nafulati ono što su prošli fulali. Mi igramo opušteno, nama ne može biti gore, ali ipak čini mi se da nam slijede bolji dani, bar se tako po cijelom Lukavcu priča ali nebitno to nije ovo naša tema..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.