Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 jul 2016, 16:47

momciluk nemoj da generalizujes, nije fer prema ostalima koji ne mislimo kao neki, ja licno nasera postujem samo zbog stvari koje je radio cetnicima, ali ga mrzim i ne mogu ocima zato sto je obicni lopov i usljo tj. zbog stvari koje nemaju veze sa ratom.. moj stari rahmetli ga je licno vidio kad je u novoj kasabi krao aparate iz kockarnice sa svojom bagrom tj. krao od svog naroda.. i nemoj tako da vrijedjas, nije ti fino to i nije fer prema ostalim ljudima koji nemaju isto misljenje kao neki drugi ljudi..

Nerminovic
Kontakt:

Re: RE: Chat

Post Postao/la Nerminovic » 27 jul 2016, 16:47

Bosniacum Lilium je napisao/la:U slucaju rata, mi muslimani bi prvo zauzeli vodovod u Sarajevu i pustali bi vodu 24/7. Zbog abdesta, naravno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ocam suze :urnebes:

Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 27 jul 2016, 16:48

tuzlak1987 je napisao/la:Imamoviceva familija nije iz Tuzle ali je se covjek prilagodio.
asimiliro se, velis :lol:
znas li ti gdje se on rodio i odrastao?
tuzlak1987 je napisao/la: Kad spominjes te mafijase spomeni i ove Podrinjske
eto vidis da nemas blage o svom gradu. bibi je naserovac. na celu klana kucevic je tasim.
jos ti ostanu siptari. eto, to su grupe koje sad cine finu tuzlansku raju.
nego, ne rece ti meni u kojoj mahali zivis?

ja (kao i moji preci, rodjeni tuzlaci) sam rodjen, odrastao i do ja mislim 2006. godine zivio u tuzli.

ps.
nije valjda da sarajevo nema vode?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 27 jul 2016, 16:49

Bosniacum Lilium je napisao/la:U slucaju rata, mi muslimani bi prvo zauzeli vodovod u Sarajevu i pustali bi vodu 24/7. Zbog abdesta, naravno

Joj ludjaka hahahahahha :rol: :rol: :rol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 27 jul 2016, 16:49

Jedan je Izet Nanic !!! :salut:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 jul 2016, 16:50

@sekerbay kod mene ima uvijek, jer blizu mene je Kuvajtska dzamija, ljudi preuzeli vodovod i sad ima 24/7

Braca Kuvajt :bih:

BackSpace United

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2016, 16:52

U biti Tuzlaci su krivi jer je Alija zakasnio sa se spremi na rat, a nije ni mostove na Drini porusio.
Cime smo mi bili sretni jer smo bilo dalje od Drine od ostalih.
Pa smo mi krivi jer smo istjerali JNA i proslo solidno, a trebali smo izginuti kao ovi u Podrinju da bi bili njima po volji.

Federer svako je se tamo mogao vratiti ali nije zelio, mijenjale se kuce po Simin Hanu, po Solini se uzimala zemlja, po Slavinovicima i nikom nije bilo u cilju da se vraca tamo kada je vidio koliko je naprednija Tuzla. Svako ko je dosao imao je isti tretman, pozavrsavao je fakultete i sada im ta Tuzla nije dobra, sada se ide na razinu Sarajeva i Beca.

A po Divicu izgradili vikendice za ljeta :D
Dok im se ovdje sada ne svidjaju Tuzlaci, nece da se prilagode.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jul 2016, 16:56

:urnebes:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 jul 2016, 16:56

Donnie Darko je napisao/la:
slika
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 27 jul 2016, 16:57

tuzlak1987 je napisao/la:U biti Tuzlaci su krivi jer je Alija zakasnio sa se spremi na rat, a nije ni mostove na Drini porusio.
Pa smo mi krivi jer smo istjerali JNA i proslo solidno, a trebali smo izginuti kao ovi u Podrinju da bi bili njima po volji.

Federer svako je se tamo mogao vratiti ali nije zelio, mijenjale se kuce po Simin Hanu, po Solini se uzimala zemlja, po Slavinovicima i nikom nije bilo u cilju da se vraca tamo kada je vidio koliko je naprednija Tuzla. Svako ko je dosao imao je isti tretman, pozavrsavao je fakultete i sada im ta Tuzla nije dobra, sada se ide na razinu Sarajeva i Beca.

jok eto trebo im je rodni list da je deseto koljeno unazad rođeno u tuzli da bi se mogli upisati na fakultet :rol: yebote kakve gluposti čovjek valja
sve je laž

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 27 jul 2016, 16:59

Federer17 je napisao/la:Tesko je meni bilo sta pricati, jer sam ja uslovno dijete da o tome pricam, ne znam ja licno kako je i sta bilo. Ovako sada kako zivim u Tuzli i poznajem taj narod vec dugo godina, ne mogu reci da mi se bas svidjaju, mogao bih nabrojati milion razloga, ali daleko od toga da su svi takvi. U globalu su cudan narod. Oni su toliko optereceni tom Tuzlom, da Bog sacuva, kao da imaju neku posebnu privilegiju u odnosu na sve.
to im je bolest br. 1. sav narod dijele na gradsku raju i seljake. nijedan grad ne mrze kao sarajevo.
jest ovo tesko kad o tome prica tuzlak, ili :lol:
svoju toboznju neogranicenu toleranciju pokazuju ljubujuci sa dojucersanjim neprijateljem istovremeno pljujuci i zgrazavajuci se nad svojim.
ako se desi cudo da nestane sarajevo, onda ce vjerovatno mrziti travnik. a ako bi nestalo svih gradova sa muslimanskom vecinom, pa naci ce oni njesta kod srba ili hrvata :lol:
ps.
cuj, da se prilagode :lol: pa oni su preuzeli tuzlu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2016, 17:00

sekerbay je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Imamoviceva familija nije iz Tuzle ali je se covjek prilagodio.
asimiliro se, velis :lol:
znas li ti gdje se on rodio i odrastao?
tuzlak1987 je napisao/la: Kad spominjes te mafijase spomeni i ove Podrinjske
eto vidis da nemas blage o svom gradu. bibi je naserovac. na celu klana kucevic je tasim.
jos ti ostanu siptari. eto, to su grupe koje sad cine finu tuzlansku raju.
nego, ne rece ti meni u kojoj mahali zivis?

ja (kao i moji preci, rodjeni tuzlaci) sam rodjen, odrastao i do ja mislim 2006. godine zivio u tuzli.

ps.
nije valjda da sarajevo nema vode?
Ja sam jos na istoj zemlji od pradjeda i djeda. Stana nemam vec kuca, znaci nismo se pomjerali nikada. Pradjed, djed, otac. Kada je pradjed napravio ovdje kucu nije bilo nekolicina mjestana, sada ima 5000 ljudi u naselju.

To sve sto spominjes je seljadija koja je dala onom siptaru prostore pa je sada pola grada Besnikovo i pola lokala. A nicu nargila barovi, jedan od njih drzi Naserov sin, vjerovatno u prostoru Besnika.

zekimen
Kontakt:

Post Postao/la zekimen » 27 jul 2016, 17:01

Pozdrav za sve, interesuje me da li ko od clanova foruma ili neko od njihovih prijatelja/poznanika ima bilo kakvu Facebook stranicu koja većinski sadrži publiku (posjetitelje) sa EX-YU prostora i voljan je da to na neki način unovči. Nek se javi na pp

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 27 jul 2016, 17:02

ne rece ti meni iz kojeg si dijela grada...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2016, 17:02

lijevokrilo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:U biti Tuzlaci su krivi jer je Alija zakasnio sa se spremi na rat, a nije ni mostove na Drini porusio.

jok eto trebo im je rodni list da je deseto koljeno unazad rođeno u tuzli da bi se mogli upisati na fakultet :rol: yebote kakve gluposti čovjek valja
Dosli su dobrim djelom iz mjesta gdje nema srednje skole. Zene iz Podrinja koje su dolazile nemaju srednje skole .. Dobili su obrazovanje jednostavno.

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 27 jul 2016, 17:03

i kakve to ima veze? tuzlaci su u sarajevu išli u srednje škole, fakultete i šta sad? da vam naplaćujemo dodatno jer ste iz tuzle? šta ti je pametnjakoviću
sve je laž

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 jul 2016, 17:04

Nemoj da vam zovem Sheyia!!! brani Tuzlu, bošnjački Jamie Vardy :tokralju:

BackSpace United

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2016, 17:05

lijevokrilo je napisao/la:i kakve to ima veze? tuzlaci su u sarajevu išli u srednje škole, fakultete i šta sad? da vam naplaćujemo dodatno jer ste iz tuzle? šta ti je pametnjakoviću
Ti sto idu i sto su isli ne pljuju Sarajevo ..Nisu se doselili da pljuju i da se obrazuju te rade kao neki ovdje.

@Secere Solina, doselili Zvornik, prije Zvornika Uzice.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 jul 2016, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 27 jul 2016, 17:06

gdje si u solini?

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 27 jul 2016, 17:07

tuzlak1987 je napisao/la:
Ma moze se svako vratiti, ali zasto ici kad ovamo vec imas porodicu, posao, stan, jos par godina ces zivjeti i gotovo. :D Nije zivot igracka pa da se donose takve odluke, pogotovo kod nas u BiH gdje je sve to steci vrlo tesko. Ma nema se sta protiv Tuzle bilo ko da govori, kome ne odgovara, neka bjezi gdje mu je bolje. Ja sam tu proveo i provodim svoje najbolje godine, narod kao narod mi bas ne odgovara, ali, kao sto rekoh, ne svi, logicno. Kod Tuzlaka je glavna ona da je u Tuzli i Srbin i Bosnjak i Hrvat dobro dosao. Vjere ima vrlo malo ili nikako, novac im je glavna vodilja u zivotu i misle da se s istim moze sve. Onda ove umislene Tuzlanke, pa nacin pricanja, da ne govorim... Kod mene otac neki dan dosao meni i hajd ostavio auto pred zgradom, kad ga neki stari napade gdje ces tu, tamo-ovamo. Vi DOSLJE dodjete nama Tuzlacima ovdje i nesto pametujete. Inace, taj parking uvijek ima bar po 3-4 auta u svako doba, namijenjen iskljucivo za stanare zgrade. Ovaj, ne zeleci da se svadja i raspravlja (jer je po prirodi takav) pali auto i parkira na drugo mjesto. Covjek tu odmah mu govori i daje mjesto u njegovoj avliji da se parkira. Rekao mu bez problema ostavi koliko hoces. Da taj starac nije neko kome sam mali milion puta pomogao, pa hajde. Ali me nervira ta prica cuj doslje, pa sta si mi ti Boga ti, kakve veze ako si rodjen u Tuzli?!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, delko, Goalgetter, Hrasno15, L-Train, RacioEmocionalan, StevieG8 i 40 gostiju.