Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Chat
momciluk nemoj da generalizujes, nije fer prema ostalima koji ne mislimo kao neki, ja licno nasera postujem samo zbog stvari koje je radio cetnicima, ali ga mrzim i ne mogu ocima zato sto je obicni lopov i usljo tj. zbog stvari koje nemaju veze sa ratom.. moj stari rahmetli ga je licno vidio kad je u novoj kasabi krao aparate iz kockarnice sa svojom bagrom tj. krao od svog naroda.. i nemoj tako da vrijedjas, nije ti fino to i nije fer prema ostalim ljudima koji nemaju isto misljenje kao neki drugi ljudi..
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: RE: Chat
ocam suzeBosniacum Lilium je napisao/la:U slucaju rata, mi muslimani bi prvo zauzeli vodovod u Sarajevu i pustali bi vodu 24/7. Zbog abdesta, naravno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
asimiliro se, velistuzlak1987 je napisao/la:Imamoviceva familija nije iz Tuzle ali je se covjek prilagodio.
znas li ti gdje se on rodio i odrastao?
eto vidis da nemas blage o svom gradu. bibi je naserovac. na celu klana kucevic je tasim.tuzlak1987 je napisao/la: Kad spominjes te mafijase spomeni i ove Podrinjske
jos ti ostanu siptari. eto, to su grupe koje sad cine finu tuzlansku raju.
nego, ne rece ti meni u kojoj mahali zivis?
ja (kao i moji preci, rodjeni tuzlaci) sam rodjen, odrastao i do ja mislim 2006. godine zivio u tuzli.
ps.
nije valjda da sarajevo nema vode?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- rob do bagro
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
@sekerbay kod mene ima uvijek, jer blizu mene je Kuvajtska dzamija, ljudi preuzeli vodovod i sad ima 24/7
Braca Kuvajt
Braca Kuvajt
BackSpace United
BackSpace United
- tuzlak1987
- Kontakt:
U biti Tuzlaci su krivi jer je Alija zakasnio sa se spremi na rat, a nije ni mostove na Drini porusio.
Cime smo mi bili sretni jer smo bilo dalje od Drine od ostalih.
Pa smo mi krivi jer smo istjerali JNA i proslo solidno, a trebali smo izginuti kao ovi u Podrinju da bi bili njima po volji.
Federer svako je se tamo mogao vratiti ali nije zelio, mijenjale se kuce po Simin Hanu, po Solini se uzimala zemlja, po Slavinovicima i nikom nije bilo u cilju da se vraca tamo kada je vidio koliko je naprednija Tuzla. Svako ko je dosao imao je isti tretman, pozavrsavao je fakultete i sada im ta Tuzla nije dobra, sada se ide na razinu Sarajeva i Beca.
A po Divicu izgradili vikendice za ljeta
Dok im se ovdje sada ne svidjaju Tuzlaci, nece da se prilagode.
Pa smo mi krivi jer smo istjerali JNA i proslo solidno, a trebali smo izginuti kao ovi u Podrinju da bi bili njima po volji.
Federer svako je se tamo mogao vratiti ali nije zelio, mijenjale se kuce po Simin Hanu, po Solini se uzimala zemlja, po Slavinovicima i nikom nije bilo u cilju da se vraca tamo kada je vidio koliko je naprednija Tuzla. Svako ko je dosao imao je isti tretman, pozavrsavao je fakultete i sada im ta Tuzla nije dobra, sada se ide na razinu Sarajeva i Beca.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- lijevokrilo
- Kontakt:
jok eto trebo im je rodni list da je deseto koljeno unazad rođeno u tuzli da bi se mogli upisati na fakultettuzlak1987 je napisao/la:U biti Tuzlaci su krivi jer je Alija zakasnio sa se spremi na rat, a nije ni mostove na Drini porusio.
sve je laž
to im je bolest br. 1. sav narod dijele na gradsku raju i seljake. nijedan grad ne mrze kao sarajevo.Federer17 je napisao/la:Tesko je meni bilo sta pricati, jer sam ja uslovno dijete da o tome pricam, ne znam ja licno kako je i sta bilo. Ovako sada kako zivim u Tuzli i poznajem taj narod vec dugo godina, ne mogu reci da mi se bas svidjaju, mogao bih nabrojati milion razloga, ali daleko od toga da su svi takvi. U globalu su cudan narod. Oni su toliko optereceni tom Tuzlom, da Bog sacuva, kao da imaju neku posebnu privilegiju u odnosu na sve.
jest ovo tesko kad o tome prica tuzlak, ili
svoju toboznju neogranicenu toleranciju pokazuju ljubujuci sa dojucersanjim neprijateljem istovremeno pljujuci i zgrazavajuci se nad svojim.
ako se desi cudo da nestane sarajevo, onda ce vjerovatno mrziti travnik. a ako bi nestalo svih gradova sa muslimanskom vecinom, pa naci ce oni njesta kod srba ili hrvata
ps.
cuj, da se prilagode
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam jos na istoj zemlji od pradjeda i djeda. Stana nemam vec kuca, znaci nismo se pomjerali nikada. Pradjed, djed, otac. Kada je pradjed napravio ovdje kucu nije bilo nekolicina mjestana, sada ima 5000 ljudi u naselju.sekerbay je napisao/la:asimiliro se, velistuzlak1987 je napisao/la:Imamoviceva familija nije iz Tuzle ali je se covjek prilagodio.![]()
znas li ti gdje se on rodio i odrastao?eto vidis da nemas blage o svom gradu. bibi je naserovac. na celu klana kucevic je tasim.tuzlak1987 je napisao/la: Kad spominjes te mafijase spomeni i ove Podrinjske
jos ti ostanu siptari. eto, to su grupe koje sad cine finu tuzlansku raju.
nego, ne rece ti meni u kojoj mahali zivis?
ja (kao i moji preci, rodjeni tuzlaci) sam rodjen, odrastao i do ja mislim 2006. godine zivio u tuzli.
ps.
nije valjda da sarajevo nema vode?
To sve sto spominjes je seljadija koja je dala onom siptaru prostore pa je sada pola grada Besnikovo i pola lokala. A nicu nargila barovi, jedan od njih drzi Naserov sin, vjerovatno u prostoru Besnika.
Pozdrav za sve, interesuje me da li ko od clanova foruma ili neko od njihovih prijatelja/poznanika ima bilo kakvu Facebook stranicu koja većinski sadrži publiku (posjetitelje) sa EX-YU prostora i voljan je da to na neki način unovči. Nek se javi na pp
ne rece ti meni iz kojeg si dijela grada...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dosli su dobrim djelom iz mjesta gdje nema srednje skole. Zene iz Podrinja koje su dolazile nemaju srednje skole .. Dobili su obrazovanje jednostavno.lijevokrilo je napisao/la:jok eto trebo im je rodni list da je deseto koljeno unazad rođeno u tuzli da bi se mogli upisati na fakultettuzlak1987 je napisao/la:U biti Tuzlaci su krivi jer je Alija zakasnio sa se spremi na rat, a nije ni mostove na Drini porusio.
Dok im se ovdje sada ne svidjaju Tuzlaci, nece da se prilagode.yebote kakve gluposti čovjek valja
- lijevokrilo
- Kontakt:
i kakve to ima veze? tuzlaci su u sarajevu išli u srednje škole, fakultete i šta sad? da vam naplaćujemo dodatno jer ste iz tuzle? šta ti je pametnjakoviću
sve je laž
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nemoj da vam zovem Sheyia!!! brani Tuzlu, bošnjački Jamie Vardy 
BackSpace United
BackSpace United
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti sto idu i sto su isli ne pljuju Sarajevo ..Nisu se doselili da pljuju i da se obrazuju te rade kao neki ovdje.lijevokrilo je napisao/la:i kakve to ima veze? tuzlaci su u sarajevu išli u srednje škole, fakultete i šta sad? da vam naplaćujemo dodatno jer ste iz tuzle? šta ti je pametnjakoviću
@Secere Solina, doselili Zvornik, prije Zvornika Uzice.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 jul 2016, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
gdje si u solini?
Ma moze se svako vratiti, ali zasto ici kad ovamo vec imas porodicu, posao, stan, jos par godina ces zivjeti i gotovo.tuzlak1987 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: alemsa, delko, Goalgetter, Hrasno15, L-Train, RacioEmocionalan, StevieG8 i 40 gostiju.