FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 27 jul 2016, 15:37

Besic je napisao/la:Marinović od kako je preuzeo Zrinjski preko 40 utakmica u ligi ( 3 poraza)
Kurtić je samo pred kraj prošle sezone nabio toliko poraza.
Hurtic je izbacio Marinovica iz kupa dok smo jos bili ekipa. Onu ekipu koju je Jesic ostavio Hurticu, ne bi ni jedan Murinjo bolje zavrsio sezonu.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 jul 2016, 15:55

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 jul 2016, 15:58

Memara je napisao/la:
Besic je napisao/la:Marinović od kako je preuzeo Zrinjski preko 40 utakmica u ligi ( 3 poraza)
Kurtić je samo pred kraj prošle sezone nabio toliko poraza.
Hurtic je izbacio Marinovica iz kupa dok smo jos bili ekipa. Onu ekipu koju je Jesic ostavio Hurticu, ne bi ni jedan Murinjo bolje zavrsio sezonu.
Pa evo ovu je sam sastavio, pa ne moze one ublehe dobiti sa igracem vise.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 jul 2016, 15:59

I tako će biti spin kad Kurtić dobije otkaz pa dođe naredni traner da i on nije sebi sastavljao eki pu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 27 jul 2016, 16:01

Majkl je napisao/la:
keli1946 je napisao/la:@Harisharis vidis da si iskompleksiran Sarajevom pa i da nemamo niti jedne titule mi smo institucija po milion drugih stvari za sve ostale.
Mozda smo rezimski zato sto imamo koldzu ili sto nam dugove drzava vraca kao slobodi ili sto cijeli HDZ stoji iza nas kao sto je slucaj sa zrinjom i listicom, mozda smo rezimski zato sto nam drzava nije dala stadion na koristenje kao zrinjskom ili sto nam drzava nije dala ni napravila ni metar kvadratni kao zelji i mnogim drugim, mozda smo rezimski sto premijer "niksic" navija i podrzava velez otvoreno( drag mi je velez, bez uvrede) mozda smo rezimski jer nam drzava kao i fk borac svaki put uplati dugove da mozemo igrati, mozda smo rezimski jer je zakon u sirokom takav da svaka firma mora uplacivati određena sradstva nk siroki kao neka vrsta reketa ukoliko zeli poslovati jel mozda Sarajevo rezimski klub sto je moralo placati mup dok to nisu radili klubovi u drugim kantonima jel mozda rezimski zato sto svaku kaznu savezu kešom plati dok drugi klubovi rade kompenzacije na ime stadiona koje su dobili od rezima i drzave i svasta jos nesto razni klubovi su ostvarili i ostvaruju na racun rezima ili drzave ali ne i Sarajevo

Kako nismo rezimski jarane pored toga sto si naveo ima jos primjera,navijac u Banjaluci uleti i udari naseg igraca koji zavrsi u hitnoj,Borac dobije tri boda i bude registrovano 3:0 za Borac,na Grbavici navijac Zelje uleti i udari golmana protivnickog tima utakmica ne bude ni prekinuta nit se sta desi

(ovaj debilski naziv klipa nisam ja pisao,nisam mogao naci drugi video )
Navijaci na Kosevu utakmica protiv Borca ulete i nikog ne napadnu utakmica bude prekinuta i bude registrovano za
Borac 0:3,sve su to dokazi da smo rezimski i da imamo protekciju.
Sto utakmica protiv slobode po svim pravilima treba biti registrovana 3:0 za nas bude ponovljena jer je delegat ispred Nk skretnica Nijaz Brkovic tako glasao jer je tako odgovaralo skretnici u direktnoj borbi za evropu sa nama rezimcima i da ne ponavljamo i ne smaramo sami sebe sa bezbroj primjera...mitomanija njihova je cudo da bi im pozavidjela i srpska akademija nauka
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 27 jul 2016, 16:04

[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 jul 2016, 16:13

Vraćaj trubu na tribinu! :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jul 2016, 16:22

Navijači drugih timova pisanje nastaviti na temi predviđenoj za to, a vi ostali pretjerujete sa Zoricom.
Posljednje upozorenje

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 27 jul 2016, 16:45

Sta kaze pelak "nije bila greska prelazak u zelju"
Pa mazgo mutava tamo ti i jeste mjesto mi ne zalimo zbog tog nego sto je neko poput tebe ikad igrao za nasu svetinju, fol mnogi ne znaju pravi razlog pa bilde za takve stvari ne moze postojati dovoljno dobar razlog osim ako si albin pelak
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jul 2016, 16:46

Ma nayebemo se mi Pelaku stare, samo da je dobiti Covicevu igracku za vikend, onda nam se otvara put za seriju pobjeda!
Bahati, bahati Željkan!
1946

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 27 jul 2016, 16:53

zrinjski ima odlicnu ekipu, ali ja vjerujem u ove nase igrace. momci su pokazali da imaju kvalitet i znaju igrati. samo nek daju sve od sebe i pobjeda nebi trebala izostati, pa ako nedaj boze i zijane a ostave srce na teren moze se nekako preci i preko toga.
PODRSKA IGRACIMA, UPRAVA NAPOLJE-HURTICU ODLAZI!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 27 jul 2016, 16:54

slika
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 jul 2016, 17:02

Po meni, Zrinjski je najzrelija i najozbiljnija ekipa u ligi. Nemaju Bog zna šta toliko kvalitetom i imenima jaču ekipu od od ostalih ali imaju kontinuitet, rade ozbiljno i profesionalno pa ih to malo izdvaja od prosjeka i iz tog razloga, po meni, su glavni kandidati za titulu.
Poslije njih mislim da Željezničar ima dobre šanse da se bori za neki od trofeja bez obzira što su protiv nas bili goli q. Doveli su milion igrača, promjenili gotovo cijelu ekipu, imaju smiješnu transfer politiku ali bez obzira na to, imaju dosta kvalitetnih igrača a često i sudije na svojoj strani.
Zatim slijedi Sloboda, nisu puno mjenjali i solidno su se pojačali ali njihova mana je što stoje na klimavim nogama i atmosfera se začas može promjeniti a često varira toplo-hladno. Ruku na srce, imaju, po meni, najjaču odbranu u ligi ali kao što rekoh, njihov problem je što je Azmir sam i što klub još uvijek nije na stabilnim nogama ali i takvi se mogu boriti za jedan od trofeja.

Ako nam je cilj jedan od trofeja, onda su nam ove tri ekipe najveći konkurenti za iste. Možemo se potući sa svakim ako Benko i Duljević ostanu i da odbrana ne zakaže. Radovat ću se svakom kiksu konkurenata jer ćemo onda imati veće šanse ispunit naše ciljeve i ambicije.

Ako hoćemo nešto više - moramo početi pobjeđivati konkurente a već imamo priliku za vikend. Pobjeda bi baš značila, bit će teško ali uz veliku podršku i pribranu odbranu možemo pobjediti ali mora nas doći što više da podržimo igrače maximalno.

Širokog nisam uvrstio među konkurente jer su me razočarali u dosadašnjem dijelu, bit će u vrhu ali ove sezone nam ne smiju pretstavljati neku opasnost kao prije jer nemaju kvalitnenu ekipu kao ove tri već nabrojane plus uključuji i nas.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 27 jul 2016, 17:29

zlo87 je napisao/la:
Mali ce biti zvijer ako se nastavi forsirati kao prije.
Sigurno jedan od najvecih talenata koji su izasli iz nase skole! Nadam se da ga povrede nece stici, ziv nam bio.
Amer Dupovac!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 jul 2016, 17:39

zlo87 je napisao/la:slika
Nosi to go.vno sa teme, života ti. Ne zbog tri prsta, nego inače. :puke: :puke: :puke:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 jul 2016, 17:45

Rahma je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
Mali ce biti zvijer ako se nastavi forsirati kao prije.
Sigurno jedan od najvecih talenata koji su izasli iz nase skole! Nadam se da ga povrede nece stici, ziv nam bio.
Igračina a tek mu je 18 godina.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 jul 2016, 19:37

SB i Celik dosta losi, je li napokon doslo vrijeme za pobjedu, da se i te tradicije sruse :hmmmmm:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

High

Post Postao/la High » 27 jul 2016, 20:10

Mokes je napisao/la:SB i Celik dosta losi, je li napokon doslo vrijeme za pobjedu, da se i te tradicije sruse :hmmmmm:
Aferim za havatar. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jul 2016, 20:38

Mokes je napisao/la:SB i Celik dosta losi, je li napokon doslo vrijeme za pobjedu, da se i te tradicije sruse :hmmmmm:
Hurtic zasad rusi sve tradicije, one negativne, valjda koju pozitivnu skine ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 27 jul 2016, 21:47

SiouxLukavac je napisao/la:Po meni, Zrinjski je najzrelija i najozbiljnija ekipa u ligi. Nemaju Bog zna šta toliko kvalitetom i imenima jaču ekipu od od ostalih ali imaju kontinuitet, rade ozbiljno i profesionalno pa ih to malo izdvaja od prosjeka i iz tog razloga, po meni, su glavni kandidati za titulu.
Poslije njih mislim da Željezničar ima dobre šanse da se bori za neki od trofeja bez obzira što su protiv nas bili goli q. Doveli su milion igrača, promjenili gotovo cijelu ekipu, imaju smiješnu transfer politiku ali bez obzira na to, imaju dosta kvalitetnih igrača a često i sudije na svojoj strani.
Zatim slijedi Sloboda, nisu puno mjenjali i solidno su se pojačali ali njihova mana je što stoje na klimavim nogama i atmosfera se začas može promjeniti a često varira toplo-hladno. Ruku na srce, imaju, po meni, najjaču odbranu u ligi ali kao što rekoh, njihov problem je što je Azmir sam i što klub još uvijek nije na stabilnim nogama ali i takvi se mogu boriti za jedan od trofeja.

Ako nam je cilj jedan od trofeja, onda su nam ove tri ekipe najveći konkurenti za iste. Možemo se potući sa svakim ako Benko i Duljević ostanu i da odbrana ne zakaže. Radovat ću se svakom kiksu konkurenata jer ćemo onda imati veće šanse ispunit naše ciljeve i ambicije.

Ako hoćemo nešto više - moramo početi pobjeđivati konkurente a već imamo priliku za vikend. Pobjeda bi baš značila, bit će teško ali uz veliku podršku i pribranu odbranu možemo pobjediti ali mora nas doći što više da podržimo igrače maximalno.

Širokog nisam uvrstio među konkurente jer su me razočarali u dosadašnjem dijelu, bit će u vrhu ali ove sezone nam ne smiju pretstavljati neku opasnost kao prije jer nemaju kvalitnenu ekipu kao ove tri već nabrojane plus uključuji i nas.
Igracki gledajuci imamo najbolju ekipu u ligi, i nas najveci problem je atmosfera oko kluba, da nije ovako losa, ne sumnjam da bi uzeli titulu, a i ovako imamo dobre sanse, i jedini nas konkurent je Zrinjski, a za vikend imamo dobru priliku da ih pobijedimo.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, hzcf, kogmagie46, MaroonBjelave, Strosmajer, VolimBiH96 i 82 gosta.