Hvala legendoBordoArmy88 je napisao/la:http://livetv.sx/rs/eventinfo/430970_ajax_paok/#_amypitar je napisao/la:Mokes je napisao/la:Cimi starter protiv Ajaksa
Ima li kakav link da Cimija gledam i uzivam.
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer2.php ... i=901&si=1
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
amypitar je napisao/la:Mokes je napisao/la:Cimi starter protiv Ajaksa
Ima li kakav link da Cimija gledam i uzivam.
Ma Cimi zvjerka, sam drži sredinu, i oduzeo loptu kod gola i gurnuo u for igraču

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Čim protivnik primi loptu prilaze mu na metar i on nema gdje,šteta za ovaj gol.
Sabrine mi moje!
Pomalo je djetinjasta, ali i bezobrazna ova tvoja konstatacija. Neda mi se s tobom raspravljati jer ti ne želiš da shvatiš neke stvari.DenchiNL je napisao/la:mi uopšte nemamo stručni štab drug, mi imamo štabhilmo je napisao/la:Ono što je najbitnije nemamo najgori kadar u ligi niti imamo najslabiji stručni šab, a kroz neke priče dalo se zaključiti da je upravo tako. Mnogo negativnih stvari se proširilo među rajom da kada s nekim na ulici pročaš stekneš dojam da smo najgori a to uopće nike tako.
Nije nam sve med i mlijeko i ne treba ga tako predstavljati, ali isto tako nije sve ni crno. Čak šta više, bliže je medu i mlijeku.
U plasiranju loše atmosfere veoma važnu ulogu igraju i pojedini mediji koji potenciraju neke stvari samo kada smo mi u pitanju.
Treba upozoravati na greške ali isto i isticati ono što je dobro.![]()
oni struku u prolazu nisu sreli
@BosnianKindom
IMaš temu za bivše igrače, pa o Cimiju, kojeg i ja mnogo cijenim, nastavite tamo.

vi sto dizete medijske hajke..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Pojede ih ljubomora brate. Niko u BiH nije nam ni do koljena i zato nas mrze i pojedose sebi muda od muke, a nista nam ne mogu. Nikokao FKS i HZ!zlo87 je napisao/la:
POSTAVLJAMO STANDARDE-NABIJAMO KOMPLEKSE
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
mali su tu da bi VELKIM sraliadmirr je napisao/la:Pojede ih ljubomora brate. Niko u BiH nije nam ni do koljena i zato nas mrze i pojedose sebi muda od muke, a nista nam ne mogu. Nikokao FKS i HZ!zlo87 je napisao/la:

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Joj Cimija sinoc ,kakav igrac , On i Pjanic moraju bit sredina . Sorry Mume ako izboris prvih 11 u Evertonu , al Cimi je vec na Evropskoj razini ,
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma jedan je Gojkara ba davno je on izborio mjesto prije Besica,ali to kod vrlog strucnjaka ne prolazi tek bi Pjana sa gojkom dosao do izrazaja.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U četvrtak, 28. jula tekuće godine, prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo, Haris Duljević, Said Husejinović i Dušan Hodžić boravit će u BORDO FAN SHOP-u, u prostorijama FK Sarajevo u ul. Maršala Tita 38/b, u periodu od 17 do 18 sati na druženju sa navijačima i simpatizerima našeg kluba.
Naši igrači dijelit će autograme i rado će se slikati sa svima koji to budu željeli. Također, pomenuti trojac promovisati će i sezonske ulaznice za domaće utakmice FK Sarajevo u BH Telecom Premijer ligi BiH 2016/17, a svi naši navijači i simpatizeri iste će moći kupiti na druženju.
Naši igrači dijelit će autograme i rado će se slikati sa svima koji to budu željeli. Također, pomenuti trojac promovisati će i sezonske ulaznice za domaće utakmice FK Sarajevo u BH Telecom Premijer ligi BiH 2016/17, a svi naši navijači i simpatizeri iste će moći kupiti na druženju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kakva je ovo tisina na forumu??
Tisina ,tisina blazena tisina
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Slazem se, Benko treba da bude nas kapiten, ali u ovoj situaciji je Duljevic to bas kapitenski odradio!
Pogledajte kod slavlja naseg gola sta Duljevic govori igracima. 1:06:01.
Horde horde, onaj prekid vam nikad halaliti necu!
[youtube][/youtube]
Pogledajte kod slavlja naseg gola sta Duljevic govori igracima. 1:06:01.
Horde horde, onaj prekid vam nikad halaliti necu!
[youtube][/youtube]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
SDA klub ste vi, dobro se zna ko pjeva pjesme o najvecem zelenom idiotu u historiji Bosne i Hercegovine, ko ima podrsku od takvih, odakle su vase vođe i slicno. Vasa mitomanija nikada nece moci to promijeniti koliko god prebacivali loptice na nekog drugog. Zrinjski nema vise trofeja od nas posto 5 nije veci broj od 10, opet ponavljam, mitomanija nece promijeniti cinjenice.Harisharis je napisao/la:Ahahahahhahahaha.Niko im nije do koljena,a vise zrinja titula od njih ima.Ahahahahahhahahaaadmirr je napisao/la:Pojede ih ljubomora brate. Niko u BiH nije nam ni do koljena i zato nas mrze i pojedose sebi muda od muke, a nista nam ne mogu. Nikokao FKS i HZ!zlo87 je napisao/la:
Mrze vas svi jer ste rezimski klub,SDA klub i fkt ne kontam sta tu nije jasno?Cuj kompleksi?! Ahahahhahahagaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
@Harisharis vidis da si iskompleksiran Sarajevom pa i da nemamo niti jedne titule mi smo institucija po milion drugih stvari za sve ostale.
Mozda smo rezimski zato sto imamo koldzu ili sto nam dugove drzava vraca kao slobodi ili sto cijeli HDZ stoji iza nas kao sto je slucaj sa zrinjom i listicom, mozda smo rezimski zato sto nam drzava nije dala stadion na koristenje kao zrinjskom ili sto nam drzava nije dala ni napravila ni metar kvadratni kao zelji i mnogim drugim, mozda smo rezimski sto premijer "niksic" navija i podrzava velez otvoreno( drag mi je velez, bez uvrede) mozda smo rezimski jer nam drzava kao i fk borac svaki put uplati dugove da mozemo igrati, mozda smo rezimski jer je zakon u sirokom takav da svaka firma mora uplacivati određena sradstva nk siroki kao neka vrsta reketa ukoliko zeli poslovati jel mozda Sarajevo rezimski klub sto je moralo placati mup dok to nisu radili klubovi u drugim kantonima jel mozda rezimski zato sto svaku kaznu savezu kešom plati dok drugi klubovi rade kompenzacije na ime stadiona koje su dobili od rezima i drzave i svasta jos nesto razni klubovi su ostvarili i ostvaruju na racun rezima ili drzave ali ne i Sarajevo
Mozda smo rezimski zato sto imamo koldzu ili sto nam dugove drzava vraca kao slobodi ili sto cijeli HDZ stoji iza nas kao sto je slucaj sa zrinjom i listicom, mozda smo rezimski zato sto nam drzava nije dala stadion na koristenje kao zrinjskom ili sto nam drzava nije dala ni napravila ni metar kvadratni kao zelji i mnogim drugim, mozda smo rezimski sto premijer "niksic" navija i podrzava velez otvoreno( drag mi je velez, bez uvrede) mozda smo rezimski jer nam drzava kao i fk borac svaki put uplati dugove da mozemo igrati, mozda smo rezimski jer je zakon u sirokom takav da svaka firma mora uplacivati određena sradstva nk siroki kao neka vrsta reketa ukoliko zeli poslovati jel mozda Sarajevo rezimski klub sto je moralo placati mup dok to nisu radili klubovi u drugim kantonima jel mozda rezimski zato sto svaku kaznu savezu kešom plati dok drugi klubovi rade kompenzacije na ime stadiona koje su dobili od rezima i drzave i svasta jos nesto razni klubovi su ostvarili i ostvaruju na racun rezima ili drzave ali ne i Sarajevo
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Marinović od kako je preuzeo Zrinjski preko 40 utakmica u ligi ( 3 poraza)
Kurtić je samo pred kraj prošle sezone nabio toliko poraza.
Kurtić je samo pred kraj prošle sezone nabio toliko poraza.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
keli1946 je napisao/la:@Harisharis vidis da si iskompleksiran Sarajevom pa i da nemamo niti jedne titule mi smo institucija po milion drugih stvari za sve ostale.
Kako nismo rezimski jarane pored toga sto si naveo ima jos primjera,navijac u Banjaluci uleti i udari naseg igraca koji zavrsi u hitnoj,Borac dobije tri boda i bude registrovano 3:0 za Borac,na Grbavici navijac Zelje uleti i udari golmana protivnickog tima utakmica ne bude ni prekinuta nit se sta desi
(ovaj debilski naziv klipa nisam ja pisao,nisam mogao naci drugi video )
Navijaci na Kosevu utakmica protiv Borca ulete i nikog ne napadnu utakmica bude prekinuta i bude registrovano za
Borac 0:3,sve su to dokazi da smo rezimski i da imamo protekciju.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, JavierBosnia, miguelramos, napoleon72, NeSamSafetee, zagorski i 39 gostiju.