FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Protiv vucova na Otoci. Subota 17.30h. Ulaznica 10 KM.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
-
- Kontakt:
HausMan je napisao/la:Moja budućnost je u Romi. Sve ostalo su samo nagađanja, da sam ja htio napustiti Olimpico to bih uradio u januaru. Više ne želim da pričam o tome, to je za mene prošlost", rekao je Džeko. Mnogi su nakon njegove prve sezone u Vučici izjavljivali da Džeko nikada nije bio "veliki" strijelac, a bh. kapiten dao je zanimljiv komentar na to. "Ja ću biti iskren što se toga tiče. Da sam ja igrač koji postiže 50 golova po sezoni ne bih igrao u Romi i sada bih koštao 80 miliona eura. Osvrnuo bih se malo i na navijače. U Engleskoj oni vole fudbal, ali moram priznati da su u Rimu ludi za njim. To me je fasciniralo dok sam došao u ovaj klub", dodao je Džeko.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-d ... omi/201627
bio je i hervas kod nas pa šta bi

- Hrasno1921
- Kontakt:
Dakle ipak Otoka, jeli ovo 100% tacno?briga je napisao/la:Protiv vucova na Otoci. Subota 17.30h. Ulaznica 10 KM.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
pa sto nisi odmah sacekao, a ne poceo seru,ckat, pa sad kao opet nesto cekas? nije to lijepo al ako je lazni zakitio i trebas cekatiHrasno1921 je napisao/la:Ja jedno, ti drugo, budi strpljiv makar mjesec dana

Procitao sam na nekom portalu. Ne znam tacno koji, ali je jutros bila vijest kao i da ce prenositi Moja TV.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
-
- Kontakt:
Prenosi mojatv većinu gostujućih utakmica
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ok. ma bit ce na Mojoj TV. prenos, a to je i otprilike njihov termin prenosa
@HausMan, ako budes stprljiv makar mjesec dana uvest cu te u komplet semu, a i imenovat cu te za admina one fb. stranice koja je u pripravnosti
@HausMan, ako budes stprljiv makar mjesec dana uvest cu te u komplet semu, a i imenovat cu te za admina one fb. stranice koja je u pripravnosti

1921'
Zgaziti vukove i napokon prekinuti ovaj crni niz!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hahaa, to ako ne legne druga rata onda ide pripravnost
moramo olimpic napucati jedno 5 razlike da nabijemo gol razliku bice teska sezona.

Zbog tebe ?Hrasno1921 je napisao/la:![]()
Fin? pa nije uredu da pravim haos na pocetku sezone, moram malo i ja popustiti, dati Janezu sansu, igracima isto tako, dovoljno sto zbog mene nisu imenovali Vukomanovica za trenera, a ovako bit cu strpljiv do 5.-6 kola, a ako ne bude kako treba prvo tjeram Janeza pa onda upravu, sega je ovo sve sta preko neta mozes sve uraditi

Ti kao neki bitan faktor, a krijes se ko mis
-
- Kontakt:
Hrasno1921 je napisao/la:![]()
Fin? pa nije uredu da pravim haos na pocetku sezone, moram malo i ja popustiti, dati Janezu sansu, igracima isto tako, dovoljno sto zbog mene nisu imenovali Vukomanovica za trenera, a ovako bit cu strpljiv do 5.-6 kola, a ako ne bude kako treba prvo tjeram Janeza pa onda upravu, sega je ovo sve sta preko neta mozes sve uraditi

ne mozes ti jarane ni razvedenicu iz Teslica potkaciti na interentu a ne uprave smjenjivati

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- Hrasno1921
- Kontakt:
E jeste shega, pa vidjeli ste sta se sve moze ...
Jedan covjek napravi fb. stranicu, okupi par levata od novinara, oni objavise pricu (neki i sami poletili), stvori se jedna slika u javnosti o tome kako su navijaci protiv uprave, pa izmisli se prica oko Vukomanovica brata mu i komplet sage, a na kraju se jadnik upravo na ovom portalu jadao i pravdao i na kraju bas zbog toga ne izabrase ga za trenera i ako je bio izbor broj jedan u klubu, a da ne spominjem sta se radi sve preko satelita u i oko kluba, ali shvatam da o tome pojma nemate, jer ipak morate izaci u mahalu, pa znati kako mahala dise, ali eto nisam ni ja vjerovao sta se sve moze preko interneta i to opet ponavljam preko interneta, sta bi bilo da malo jace mutimo live !?

Jedan covjek napravi fb. stranicu, okupi par levata od novinara, oni objavise pricu (neki i sami poletili), stvori se jedna slika u javnosti o tome kako su navijaci protiv uprave, pa izmisli se prica oko Vukomanovica brata mu i komplet sage, a na kraju se jadnik upravo na ovom portalu jadao i pravdao i na kraju bas zbog toga ne izabrase ga za trenera i ako je bio izbor broj jedan u klubu, a da ne spominjem sta se radi sve preko satelita u i oko kluba, ali shvatam da o tome pojma nemate, jer ipak morate izaci u mahalu, pa znati kako mahala dise, ali eto nisam ni ja vjerovao sta se sve moze preko interneta i to opet ponavljam preko interneta, sta bi bilo da malo jace mutimo live !?
1921'
Ipak ne prca Samir komsije nego ti prcas raju ovdje sa satro provjerenim informacijama.Hrasno1921 je napisao/la:Prca Samir komsijeEuzebio je napisao/la:Hrasno1921 je napisao/la: Zavrseno, steta veca od 15.000 KM![]()
Preko 100. komplet slomljenih - iscupanih stolica, 50.tak ostecenih koje ce se takodjer morati mijenjati, ostecenja na tek novoj postavljenoj zastitnoj ogradi, ostecenja na betonskim blokovima kao zastitnoj metalnoj konstrukciji, ostecenja na toaletima kao i na etazi i ulazu na tribinu, a kako stvari stoje sutra ce i savez rigorozno da djeluje![]()
Bordo tim plaća 803 uništene stolice: Sarajevo će “donirati“ Želji 24.796 maraka?
Iako je akcija "Kupi stolicu za evropsku Grbavicu“ završena posljednjeg dana maja, u budžet Željezničara ovih dana trebala bi pristići nova sredstva za stolice.
Istina, nije riječ o donaciji, nego o “dugu“ koji ima FK Sarajevo zbog toga što su njihovi navijači, Horde zla, demolirali sjevernu tribinu tokom 108. vječitog derbija.
Kako saznajemo uništene su 803 stolice, a osim toga, premijerligaš s Koševa morat će platiti i popravku oštećenog betona.
Sa Grbavice su nam potvrdili da će tačan iznos šteta biti poznat danas, odnosno da ne mogu špekulisati o ciframa dok na lice mjesta ne izađu ljudi iz firme koja će obavljati poslove rekonstrukcije sjeverne tribine.
Ipak, ako se uzme u obzir da je tokom već spomenute akcije za „Evropsku Grbavicu“ cijena stolice po UEFA-inom standardu iznosila 26,40 KM + PDV (ukupno 30,88 KM), sa ugradnjom, onda dolazimo do cifre od 24,796 maraka, samo za stolice. Uz to, tim sa Koševa vjerovatno će morati platiti i već spomenuta oštećenja betona na sjevernoj tribini, a tačan iznos naknade bit će utvrđen danas.
(S. Š./****), brojka stolica i sam iznos prenapuhani, kakvih crnih 800.stolica !?
![]()
![]()
Sarajevo ce platititi oko 18.000 KM, koliko je i realna steta, sve ostalo su gluposti novinara
PS. Sasa Cuk glavni lik za dovodjenje i odvodjenje igraca, eto Sadikovica sad odveo u Krsko
803 stolice si u pitanju i to poslije dva puta brojanja.
corav vidi da nema sanse da je slomljeno 800 stolica ali bitno je da se slažeš sve sto izade u javnost..
Mrda ti se brk,prijateljuHrasno1921 je napisao/la:E jeste shega, pa vidjeli ste sta se sve moze ...![]()

-
- Kontakt:
Sta ba cener, ne igra Sampdoria.briga je napisao/la:Protiv vucova na Otoci. Subota 17.30h. Ulaznica 10 KM.
- Hrasno1921
- Kontakt:
200. stolica ukupno u vrh glave, sve ostalo su lazi, bili su ljudi iz saveza kao i predstavnik komsija kada se popisivala steta, i brojka je negdje oko 200. stolica sto totalno unistenih - iscupanih sto ostecenih koje ce se takodjer mijenjati, sa druge strane novinar je trebao nazvati djuturume u klubu pa pitati a ne napamet pisati clanakHausMan je napisao/la:corav vidi da nema sanse da je slomljeno 800 stolica ali bitno je da se slažeš sve sto izade u javnost..
1921'
-
- Kontakt:
novinari ima li koga na ovoj tekmi u koraju?
Ipak je 800HausMan je napisao/la:corav vidi da nema sanse da je slomljeno 800 stolica ali bitno je da se slažeš sve sto izade u javnost..
Dva puta brojano....
kakve ti koristi imas da je 5.000 ? nikakve, bulazis dzaba. nego ko je ovaj jusufi sto je dao gol protiv ovih danas?
Trenutno korisnika/ca: JuzniVjetar1979 i 20 gostiju.