PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
A šta vi spominjete?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma znaju da će im nakon još jedne utakice sa Slobodom sve pasti u vodu prošli put su zamalo sve raz.je.ba.li, pa se skontali da ako otjeraju peška da će opet igrači biti plaćeni u hrenovkama, a hz neće više dobijat platu od navijanja... Ovaj put se neće izvućiwobly92 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ono karindjanje od prošle sezone još uvijek toliko boli, postali su opsjednuti. Piskaraju, pokušavaju nešto al tanko sve, u mislima im i dalje leže one penetracije.

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
-
- Kontakt:
Iq vam je ko i broj trofeja. Šta se može. Odoh na temu Olimpica raspravljat sa ljudima koji su nekad osvojili nešto i pjevali "šampioni" a nisu lagali sami sebe.
Crveno-crni kompleksasi, posrbice! I oni imaju obraza nekom pricati o kompleksima i kako ih ne ispusta iz usta!
Ljudi psuju Sarajevo na tekmama mlade repke, pa kapa do poda za debilizam! Hahahaha
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Fali general gindo da ovdje lane šta I kaze koju pametnu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pjevaju i navijači Sarajeva uprava napolje pa opet lažu sami sebe, ko mi navijači šta ćeš...jurisicduska je napisao/la:Iq vam je ko i broj trofeja. Šta se može. Odoh na temu Olimpica raspravljat sa ljudima koji su nekad osvojili nešto i pjevali "šampioni" a nisu lagali sami sebe.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- MocMahale444
Dino jak ko beton nece on nigdje. Izgleda šlampav ali straha nema. Izdrzi fening.
-
- Kontakt:
Pa yebote led... Opsjednuti ste Slobodom i Tuzlacima... Iz usta vam ne izlazimo

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Dino je obrazovan, sto je rijetka pojava na Kosevu.
Zenica je srce Srbije!!!joker90 je napisao/la:Crveno-crni kompleksasi, posrbice! I oni imaju obraza nekom pricati o kompleksima i kako ih ne ispusta iz usta!Ljudi psuju Sarajevo na tekmama mlade repke, pa kapa do poda za debilizam! Hahahaha
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Tuzlanska regija je drzala najvecu ratnu liniju u proslom ratu, nemoj o patriotizmu podrumas molim tejoker90 je napisao/la:Crveno-crni kompleksasi, posrbice! I oni imaju obraza nekom pricati o kompleksima i kako ih ne ispusta iz usta!Ljudi psuju Sarajevo na tekmama mlade repke, pa kapa do poda za debilizam! Hahahaha
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Dino je obrazovan, sto je rijetka pojava na Kosevu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Itekako, pa i ovdje je slična situacija. Daju sve od sebe, da se ispušu do utakmice pa će onda nestat na neko vrijeme i isplivat kad se malo smiri situacija. Neki i na duže staze pa se vrate s početkom nove sezone.TzXHc je napisao/la:Ma znaju da će im nakon još jedne utakice sa Slobodom sve pasti u vodu prošli put su zamalo sve raz.je.ba.li, pa se skontali da ako otjeraju peška da će opet igrači biti plaćeni u hrenovkama, a hz neće više dobijat platu od navijanja... Ovaj put se neće izvućiwobly92 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ono karindjanje od prošle sezone još uvijek toliko boli, postali su opsjednuti. Piskaraju, pokušavaju nešto al tanko sve, u mislima im i dalje leže one penetracije.
Bolan šta smo im radili sve a nismo ih ni upola spominjali kao oni nas, a nama prosipaju neke priče o kompleksima itd.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kantonu a ne Tuzli. Mozda te treba poducit koliki je zapravo taj kanton?joker90 je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Dino je obrazovan, sto je rijetka pojava na Kosevu.![]()
Aj ne mogu vise zivota mi! Nije mi ni kap ostala veceras sperme, sve otislo prema Tuzli u ovom prskanju nejaci!
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MocMahale444
Sto su navalili na Jokera ali on se brani svim silama, cak je stavio I stolicu kao protekciju ako sta proleti kroz ekran.
Sad sto se mjau mjau tice ona ima 58 k a Sloboda 54 k to je stvarno sramotno. Koliko je Memo pominjao fks dok je bio na farmi a ova nista samo se ulizuje nebeskom narodu. Cak I dalila je bila ona je isto vasa.
Sad sto se mjau mjau tice ona ima 58 k a Sloboda 54 k to je stvarno sramotno. Koliko je Memo pominjao fks dok je bio na farmi a ova nista samo se ulizuje nebeskom narodu. Cak I dalila je bila ona je isto vasa.
-
- Kontakt:
A koliko znam i poznata je informacija, da sa TK-a, ljudi navijaju za Sarajevo.DoeTz je napisao/la:Kantonu a ne Tuzli.joker90 je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Dino je obrazovan, sto je rijetka pojava na Kosevu.![]()
Aj ne mogu vise zivota mi! Nije mi ni kap ostala veceras sperme, sve otislo prema Tuzli u ovom prskanju nejaci!

Stedi na spermatozoidima, treba ovom svijetu i ogranicenih.
Ne treba zamjeriti neukima već ih podučiti osnovima geografije svoje sopstvene zemlje, tipa navođenja da je to najmnogoljudniji kanton, samim time i normalno da će imati statističke šanse kod svake ankete da bude prvi u svemu, šta god to bilo.DoeTz je napisao/la: Kantonu a ne Tuzli. Mozda te treba poducit koliki je zapravo taj kanton?
Treba još dodati da dosta "navijača" sarajevskih klubova dolazi iz okolnih mjesta grada gore pomenutog kantona, koji u velikoj mjeri doprinose ovoj negativnoj statistici.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
I nepismeni skontali da nema ništa od Slobode. I to nešto govori.
Poznata je informacija da Sarajevo ima navijace iz svih dijelova drzave, tako ti je kad si imao uspjeha kroz historiju, pa privukao navijace iz svih krajeva . A neki nisu dobacili van Tuzle, a i kako ce? Cime da privuku tu raju? Kako volim da vidim na nasoj temi na forumu, raja iz drugih gradova kad pise, kad dogovaraju dolazak na tekme, tacno ponosan budem! Igra se gradski derbi, vidis kombije kako dolaze iz svih gradova, sa navijacima oba kluba, raja se druzi, cuga, veliki klubovi spajaju ljude iz svih krajeva. A onda imas ove sto su donedavno s motorkama isli na Tusanj! Kuhalo ispred stadiona, ko na livadi da su, kad onda Pastrmka sliku postavi.NAJGORA_BAGRA je napisao/la: A koliko znam i poznata je informacija, da sa TK-a, ljudi navijaju za Sarajevo.
Stedi na spermatozoidima, treba ovom svijetu i ogranicenih.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evo sredio sam da na TM-u stave i Slobodi njene trofeje u 98 godina postojanja!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.