A hz da ubiju nekog ovi po forumu bi pisali kako doniraju krv
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Joj kako pjene, još će gore biti kada nastave primati 3-4 komada po utakmici od nas 

Nad tobom sunce najljepše sja
Pomoz Bog i tebi brateuNbx je napisao/la:Selam alejč raspale komunjare, saće nova pjesma Hordi pa se pripremite da je prepjevate.
Subic vrijedi 600k prema TM-u, mora se ovo smanjiti bar za pola zbog prelaska iz velikog tima kao Partizan, u mali tim iz nase lige. Nije osvojio nista u Borcu, nista nije osvojio u Partizanu, dalje ne moramo.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nece osvojit nista u Slobodijoker90 je napisao/la:Subic vrijedi 600k prema TM-u, mora se ovo smanjiti bar za pola zbog prelaska iz velikog tima kao Partizan, u mali tim iz nase lige. Nije osvojio nista u Borcu, nista nije osvojio u Partizanu, dalje ne moramo..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kontaju organizovat kup Tuzlanskog kantona čujem. Krenuće žetva trofeja ako Simin Han ne umiješa prste.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Al koji ono portal izbaci onaj clanak gdje rekose, Sloboda predvodi listu ekipa koje nisu nikad osvojile trofej??
Postoje 98 godina i opet umjesto sa Sarajevom, konama i slicnim da ih porede, oni zavrsise u grupi srama sa Krupom, Metalhehehhe i ostalim klubovima od jucer!
Postoje 98 godina i opet umjesto sa Sarajevom, konama i slicnim da ih porede, oni zavrsise u grupi srama sa Krupom, Metalhehehhe i ostalim klubovima od jucer!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Tristan
- Kontakt:
Koga lazete za Subiceve trofeje?

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
Straus1921
- Kontakt:
PL prepucavanjaTristan je napisao/la:Koga lazete za Subiceve trofeje?![]()
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Tesko vama. Valja cekati 4. kolo i prvu pobjedu Sarajeva.
-
larssonche1337
- Kontakt:
Čuj osvajač kupa rs, to nešto ko ono kad je franto ubjeđivao da imaju trofej u yu
Tristan je napisao/la:Koga lazete za Subiceve trofeje?![]()
grmecka korida?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nema veze dok god je Dine koji će da ugasi horde zla, sarajevski šošoni neće biti ispred nas. Naprijed Dino **** horde maleneesprit24 je napisao/la:Nece osvojit nista u Slobodijoker90 je napisao/la:Subic vrijedi 600k prema TM-u, mora se ovo smanjiti bar za pola zbog prelaska iz velikog tima kao Partizan, u mali tim iz nase lige. Nije osvojio nista u Borcu, nista nije osvojio u Partizanu, dalje ne moramo..![]()
![]()
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- MocMahale444
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
larssonche1337 je napisao/la:Čuj osvajač kupa rs, to nešto ko ono kad je franto ubjeđivao da imaju trofej u yu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To Dinin pijun napisao 5 puta i odmah najbolji bek lige. Ja ti garantujem da nije bolji od Husica iz Zelje, a Subic dvije klase ispred.jurisicduska je napisao/la:? $ ".
Samire ne znam što se smiješ Almir Bekić je najbolji bek lige.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
sisoje zaboravio zatvoriti tor sa kozama prije spavanja, pa se razletile po forumu. nego dje mi je onaj moj sin, ne javlja se od sinocMocMahale444 je napisao/la:Sta je ovo na temi zemberek vas ****.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Suti kmetu i placaj 10 KM kartu sisatom amerikancu!TzXHc je napisao/la: Nema veze dok god je Dine koji će da ugasi horde zla, sarajevski šošoni neće biti ispred nas. Naprijed Dino **** horde malene
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Mi placamo kvalitet, a vi ?joker90 je napisao/la:Suti kmetu i placaj 10 KM kartu sisatom amerikancu!TzXHc je napisao/la: Nema veze dok god je Dine koji će da ugasi horde zla, sarajevski šošoni neće biti ispred nas. Naprijed Dino **** horde malene
Gradite Zelji stadion
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 27 jul 2016, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdrav raja
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
samirr je napisao/la:To Dinin pijun napisao 5 puta i odmah najbolji bek lige. Ja ti garantujem da nije bolji od Husica iz Zelje, a Subic dvije klase ispred.jurisicduska je napisao/la:? $ ".
Samire ne znam što se smiješ Almir Bekić je najbolji bek lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.