Svakako da je bolje ako potcjene Siroki.Ted Mosby je napisao/la:To je možda dobro što nas Slovenski mediji otpisuju, potcjenjuju. Oni vjerojatno svoj optimizam temelju na dobrim igrama njihove repke na SP-u
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Lani smo Banantsa dobili u gostima 2:0, preklani Partizanija 3:1, prije toga Kopera 3:2, prije toga Šahtjora 1:0 i 2005. Zetu 1:0. Znači nastaviti tradiciju, pobijediti u gostima i ponovo ubosti dobru kvotu 
Ko se usudi nek igra na nas, vjerujem da će mu se isplatiti.

zna li netko u kakvom ćemo sastavu biti otprilike,mislim na to oće li ova dvojica novih(weitzer,roskam) zauzeti mjesto u prvih 11...
Stavljam na Široki 20 KM pa šta bude.
Odigrao sam sad listić di mi 2 para nose 21.3 kvotu
Olimpija - Široki 2 4.10
Šibenik - Sliema Wanderers x2
5.2
Sretno mi

Olimpija - Široki 2 4.10
Šibenik - Sliema Wanderers x2

Sretno mi

šibenik ostao bez cijele obrane i kapetana. ipak vjerujem da mogu dobiti ove.
mi smo od partizanija izgubili dolje 3:1. a pobjedili ih ovdje 3:0 ako se dobro sjećamGalion je napisao/la:Lani smo Banantsa dobili u gostima 2:0, preklani Partizanija 3:1, prije toga Kopera 3:2, prije toga Šahtjora 1:0 i 2005. Zetu 1:0. Znači nastaviti tradiciju, pobijediti u gostima i ponovo ubosti dobru kvotu

inace, i ja igram 2 naa siroki
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
jaki si mi ti navijač nema šta!Kevin je napisao/la:mi smo od partizanija izgubili dolje 3:1. a pobjedili ih ovdje 3:0 ako se dobro sjećamGalion je napisao/la:Lani smo Banantsa dobili u gostima 2:0, preklani Partizanija 3:1, prije toga Kopera 3:2, prije toga Šahtjora 1:0 i 2005. Zetu 1:0. Znači nastaviti tradiciju, pobijediti u gostima i ponovo ubosti dobru kvotu
Ko se usudi nek igra na nas, vjerujem da će mu se isplatiti.![]()
Široki-Partizani 0:0
Partizani-Široki 1:3
to je bila teuta 3-1 pa 3-0....partizani doma 0-0,i onda smo i gore klepnuli 3-1 uz 2 gola alexandrea,kojem su to kolko se sjećam bili i jedini golovi koje je dao za nas u toj sezoni,,,Kevin je napisao/la:mi smo od partizanija izgubili dolje 3:1. a pobjedili ih ovdje 3:0 ako se dobro sjećamGalion je napisao/la:Lani smo Banantsa dobili u gostima 2:0, preklani Partizanija 3:1, prije toga Kopera 3:2, prije toga Šahtjora 1:0 i 2005. Zetu 1:0. Znači nastaviti tradiciju, pobijediti u gostima i ponovo ubosti dobru kvotu
jbg-a..smetno sam sa teutomBorkan je napisao/la:jaki si mi ti navijač nema šta!Kevin je napisao/la:mi smo od partizanija izgubili dolje 3:1. a pobjedili ih ovdje 3:0 ako se dobro sjećamGalion je napisao/la:Lani smo Banantsa dobili u gostima 2:0, preklani Partizanija 3:1, prije toga Kopera 3:2, prije toga Šahtjora 1:0 i 2005. Zetu 1:0. Znači nastaviti tradiciju, pobijediti u gostima i ponovo ubosti dobru kvotu
Široki-Partizani 0:0
Partizani-Široki 1:3

pardon
Samo naprijed kako god volio bih da uspijete i odete dalje.
Svim Škriparima koji ujutro u 4 odlaze put Slovenije želim sretan put i da se dobro provedu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Hocete vi il Zrinjski biti gdje na TV 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
http://www.siol.net/tv-spored.aspx?day= ... ahtxpxjcxa
tu možete pogledati utakmicu ako imate taj program...Vidimo se u Ljubljani
tu možete pogledati utakmicu ako imate taj program...Vidimo se u Ljubljani

Ljubim Olimpijo zeleno-belo in za njo tole pesem glasno pojemo pomeni nam use in za njo borimo se in nje nam ne more uzeti prav nihče!! 19 OLIMPIJA LJUBLJANA 88
evo bit će ovdje LIVE stream sutra
http://www.balkansport.info/showthread. ... kanSport-3
samo se regajte..
samo se regajte..

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
treba mi za kladionicu, igrao sam x2 ipak, ajmoooo!
-
- Kontakt:
Ma kec ko kuca..Bit ce 2 razlike za skijaseBorkan je napisao/la:treba mi za kladionicu, igrao sam x2 ipak, ajmoooo!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
čitam u novinama da će Široki imati podršku 200 navijača..nije oše..nimalo
Ovo ne bih preporucio korisnicima sa slabim internet protokolom jer ce da koci na svako 5 sekundi.Ali je slika fantasticna.Pa ko ima brzi internet nek gleda ja ovde kod rodjaka nemam.silenT. je napisao/la:evo bit će ovdje LIVE stream sutra
samo se regajte..
A evo jos jedan stream gde bi trebao biti prenos.
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.