Wtf brate?aleksandar_veliki je napisao/la:Onako, nista specijalno. Kao uvijek u Travniku. Da se igra za nekog preminulog guzonju bilo bi raje. 500 otprilike.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma uzimamo ove mađarijune. 
@totti
Varupa je bio čovjek iz raje, da se igra u čast nekome guzonji, od koga bi se i posthumno mnogi mogli okoristiti, bilo bi više raje. Na to je Aco mislio, pretpostavljam

@totti
Varupa je bio čovjek iz raje, da se igra u čast nekome guzonji, od koga bi se i posthumno mnogi mogli okoristiti, bilo bi više raje. Na to je Aco mislio, pretpostavljam
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Jedno je guzonja a jedno legenda kluba, slažem se sa Acom, pošto se igra za legendu malo je ljudi a da se igra za guzonju bilo bi više. To je htio reći.FrancescoTotti je napisao/la:Wtf brate?aleksandar_veliki je napisao/la:Onako, nista specijalno. Kao uvijek u Travniku. Da se igra za nekog preminulog guzonju bilo bi raje. 500 otprilike.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ah my bad. Nisam u toku pa ne znam ni za koga se igra ova prijateljska? Halali aco mislio sam na nesto trece...jurisicduska je napisao/la:Jedno je guzonja a jedno legenda kluba, slažem se sa Acom, pošto se igra za legendu malo je ljudi a da se igra za guzonju bilo bi više. To je htio reći.FrancescoTotti je napisao/la:Wtf brate?aleksandar_veliki je napisao/la:Onako, nista specijalno. Kao uvijek u Travniku. Da se igra za nekog preminulog guzonju bilo bi raje. 500 otprilike.
Evo i od mene malo statistike za nas trio Radovac, Saric i Rustemovic protiv kona. Ovo je samo statistika za prvih 45 minuta gdje su kone bile kompletne do 32 minute. Radovac se dosta popravio u zadnje vrijeme, sve pohvale i samo neka ovako nastavi!
Radovac - Saric - Rustemovic

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
@Duska

Ova pobjeda od 0-3 s Borcem je onaj prekid ? Zar tad trener Borvca nije bio Jovic, ako se dobro sjecam
Jedna stvar me brine, Baric-Todorovic-Bilbija, 3 nasa bivsa igraca, a svi dobro znamo kako prolazimo s bivsim igracima

Ova pobjeda od 0-3 s Borcem je onaj prekid ? Zar tad trener Borvca nije bio Jovic, ako se dobro sjecam

Jedna stvar me brine, Baric-Todorovic-Bilbija, 3 nasa bivsa igraca, a svi dobro znamo kako prolazimo s bivsim igracima

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Fino si ih izanalizirao brate i dobra su oni ekipa, ali mislim da mi imamo bolje igrace na svim pozicijama, i ako momci daju 100% od sebe pobjeda nece izostati.jurisicduska je napisao/la:Zrinjski na Koševu Zrinjski ima omjer :
Broj utakmica: 20
Pobjede: 15
Remiji: 3
Porazi: 2
Gol razlika: 34:9
Vjerovatno će nastupiti u sličnom sastavu kao i prošlo kolo sa par možda kozmetičkih promjena eventualno jedan do dva igrača.
GK: Kozić, 28 godina, došao iz Rudar Prijedora, sigurno lošiji golman nego prošle godine, relativno nizak za golmana 184 cm, prošle godine primio 38 golova i 8 utakmica bez primljenog gola. Na prvoj utakmici primio pogodak od Obradovića, reklo bi se naivno izletio. Branio još za Borac i Kozaru. Prosječan golman.
Lijevi bek Stojanović već u godinama 31, sigurno nije brz ko prije, jako čvrst fudbaler, vice kapiten, dobra karijera, Portugal i Hajduk, visok 186, prošle godine 25 utakmica 1 asistencija, 4 žuta kartona.
Pero Stojkić kapiten, od 10/11 u Zrinjskom došao iz Osijeka, igrao obje utakmice lige prvaka lično meni bolja opcija od Stojanovića, sad ne znam što ne igra jel u pitanju neka povreda ili ga je odmarao. 29 godina, 186 cm.
Prošlu sezonu zbog povrede samo 22 utakmice 5 asistencija 1 gol, 8 žutih kartona.
Desni bek: Mario Barić Ili Benjamin Čolić oba igrača jako poznata, za nas bolje da igra Barić, Čolić je uvijek protiv nas davao maksimum i opasan je iz prekida, Barić na Koševu jednostavno nikad nije pružao dobre partije, Barić 31 godina jako dobra karijera koja je u padu zadnjih 5 godina, Zrinjski je nekako došao kao neki nepredak ali nema tu više igrača. Visok 184. Čolić iako ima 25 godina, iskusan premijerligaški igrač, Željezničar, Čelik, Sarajevo, Zrinjski, zna igrati ovu ligu, plus motiv protiv Sarajeva. Barić je odigrao sve tri od početka po 90 minuta pa bi on mogao. Prošle sezone 19 utakmica 1 asistencija 4 žuta kartona.
Čolić 24 utakmice 3 gola 4 asistencije, 4 žuta kartona.
Dva štopera: Jakovljević, 27 godina, 186 visok, došao iz Radnika, spreman fudbaler, skočan, karijeru proveo većinom u slabijim klubovima Srbije i mali izlet u Mađarsku. Dao gol u prvom kolu, prošle sezone 30 utakmica 11 žutih kartona, 2 gola (Slavija, Sloboda).
Ante Radeljić 25 godina, 198 cm, njihov četvrti štoper u rotaciji, prošle godine Zrinjski ga zvao na posudbu u Vitez, zabilježio 13 nastupa,1 gol, 4 žuta kartona , šansa koja se mora iskoristi.
* ne igraju im dva prva štopera Katanec zbog crvenog i Graovac koji je po mom sudu njihov najbolji igrač zbog povrede. Definitivno odbrana im je oslabljena i sa Barićem na beku i ova dva štopera velika prilika za naš napad. Ali zato vezni red :S
Dva defanzivna vezna
Petrak, 25 godina, nažalost produžio ugovor još godinu nadao sam se da bi ga mogli dovesti, pravi zadnji vezni doveden iz hnla gdje je većinom igrao za slabije klubove, dijete Dinamo Zagreba gdje se nije uspio nikad nametnuti. Uslijedile su posudbe u filijale i tako i završi u Zrinjskom gdje je nadošao kao igrač, prošle sezone 23 utakmice 3 gola, bitno je reć da ga je izvadio Marinović u 60 minuti vjerovatno da ga odmori za Sarajevo. (nemam informacije o povedi)
Tomić, 25 godina, 185 cm. Subjektivno, rezerva Željezničara koja je imala jednu dobru sezonu spletom okolnosti koja ga je prodala vani odnosno eto na silu je ko nešto otišao vani i brže bolje se vratio. U Zrinjskom pruža odlične partije, meni lično bolji Petrak ali ukusi su različiti. Njih dvojica u kombinaciji svakako najbolji par zadnjih veznih u ligi i Rustemović i Sarić će imati težak zadatak da iskontrolišu utakmicu. Tomić od dolaska u Zrinjski 14 utakmica 2 žuta bez golova i asistencija.
Lijevi krilo, Ognjen Todorović, 27 godina, bez obzira kakav je kod nas bio, najopasnijw krilo u trenutnom rosteru, Zrinjskog, možda ne pruža baš najbolje partije na Koševu, statistika u Zrinjskom 48 utakmica 10 golova 10 asistencija. Nije za podcijeniti. Recimo kod nas je u više utakmica 58 imao 8 golova i samo 2 asistencije, godila mu je promjena sredine.
Desno krilo Ivan Peko došao iz Širokog Brijega, dijete Zrinjskog kasnije otišao u Dinamovu omladinsku školu pa po filijalama i vratio se I Zrinjski, prošle godine statistika, 13 utakmica 2 asistencije, ovu godinu dobro otvorio asistencijom.
Polušpic Nemanja Bilbija, pozicija koja mu najbolje leži, dosta dobro odigrao prvo kolo, zabio go, bio opasan, u kvalifikacijama za CL zabilježio asistenciju Sazrio ko igrač, 25 godina, Od dolaska u Zrinjski 12 utakmica 5 golova 3 asistencije.
Napadač Jasmin Mešanović, 24 godine, visok 183 pravi premijerligaški golgeter, nekadašnji mladi reprezentativac, u Premijer ligi 36 golova 9 asistencija, za Zrinjski 12 golova 3 asistencije, dakle drži taj neki prosjek.
Trener Marinović protiv nas ima skor u ligi 1 pobjeda od 0:3 na Koševu sa borcem i remi kući sa Borcem,
Sa Zrinjskim remi u Mostaru 1:1 i poraz na Koševu 1:0 2014/15 a 2015/16 remi u Mostaru 3:3 i pobjedu na Koševu 0:1. Ni malo nam ne leži i to je naš najveći problem.
NAPRIJED BORDO-BIJELI!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Nije ovo neka posebna analiza čisto informativno jer većina raje ne zna ko nam je protivnik pa očekuje laganu utakmicu. Lijepo je da se upoznamo sa svakim. Ne trebamo nikog podcijeniti. Niko se sam pobijediti neće.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Otkud tebe s rajomMCMXLVI je napisao/la:Evo i od mene malo statistike za nas trio Radovac, Saric i Rustemovic protiv kona. Ovo je samo statistika za prvih 45 minuta gdje su kone bile kompletne do 32 minute. Radovac se dosta popravio u zadnje vrijeme, sve pohvale i samo neka ovako nastavi!

Ma kakvo podcjenjivanje. Niko se ne smije podcijeniti a pogotovo ne zrinjski koji ima odlicnu ekipu, ali ja mislim da mi imamo bolje igrace i da ih mozemo dobiti.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Bravo majstore! Jedini koji je objektivan i umjeren na temijurisicduska je napisao/la:Nije ovo neka posebna analiza čisto informativno jer većina raje ne zna ko nam je protivnik pa očekuje laganu utakmicu. Lijepo je da se upoznamo sa svakim. Ne trebamo nikog podcijeniti. Niko se sam pobijediti neće.

-
- Kontakt:
Mislim da im se moramo suprostaviti u formaciji 4-3-2-1 i da ćemo ih dobiti. Natovariti vezni red tu će nas dobiti bilo 4-4-2 ili 4-2-3-1. Moramo sa zadnjim i dva centralna početi kao i na derbiju. Samo obrnuto Radovac gore a Sarić malo niže. (Zbog ovog smo prosuli 2 boda na derbiju)
Podrška ne smije izostati, svi na Koševo, igra Sarajv'o.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mislim da je ovo recept za pobjedu..jurisicduska je napisao/la:Mislim da im se moramo suprostaviti u formaciji 4-3-2-1 i da ćemo ih dobiti. Natovariti vezni red tu će nas dobiti bilo 4-4-2 ili 4-2-3-1. Moramo sa zadnjim i dva centralna početi kao i na derbiju. Samo obrnuto Radovac gore a Sarić malo niže. (Zbog ovog smo prosuli 2 boda na derbiju)
Vala bolje Radovca na desetku, nego onog Cetkovica Zoricinog!admirr je napisao/la:Mislim da je ovo recept za pobjedu..jurisicduska je napisao/la:Mislim da im se moramo suprostaviti u formaciji 4-3-2-1 i da ćemo ih dobiti. Natovariti vezni red tu će nas dobiti bilo 4-4-2 ili 4-2-3-1. Moramo sa zadnjim i dva centralna početi kao i na derbiju. Samo obrnuto Radovac gore a Sarić malo niže. (Zbog ovog smo prosuli 2 boda na derbiju)

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Osttribine
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Necemo nikoga ni podceniti ni preceniti

Jest vala za plakat, al jok od smijeha. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Valjda docekam u neko skorije vrijeme da procitam naslov da jeSarajevo pobjedilo nekoga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobili smo Vratnika, šta bi ti?miky_hz je napisao/la:Valjda docekam u neko skorije vrijeme da procitam naslov da jeSarajevo pobjedilo nekoga.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
To ostavljamo za vikend..miky_hz je napisao/la:Valjda docekam u neko skorije vrijeme da procitam naslov da jeSarajevo pobjedilo nekoga.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.