FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 26 jul 2016, 17:07

saskend444 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Leon Benko nije produzio ugovor i danas je otisao sa drugom postavom u Travnik sa Kadusicem i Radovcem. HURTICU ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE
Nema potrebe širiti dezinformacije i unositi nemir. U Travnik su otišli igrači koji su manje igrali protiv komšija.

Za Benku je ista situacija ko i do sad .Otsli su u Travnik jedan dio ,drugi dio igra u Hrasnici turnir u 18 h sa Famosom.Doduse ovi manje sto su igrali su u Travniku ostali igraju u Hrasnici.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jul 2016, 17:07

@zuka ko je Kurdic?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 26 jul 2016, 17:09

Kadet akademije.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 26 jul 2016, 17:15

1-0 Travnik

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 jul 2016, 17:16

Evo i ja čekam neku lovu pa da legne godišnja. :kafa: Kad sam vidio momke kako se bore, nisam se dvoumio uopšte oko godišnje.

Ovi momci zaslužuju isključivo bezrezevnu podršku svih nas!

#MaliSteZaFKSarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jul 2016, 17:17

hapuc je napisao/la:Kadet akademije.
Nikad cuo. Hvala na informaciji. :thumbup:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 26 jul 2016, 17:18

zlo87 je napisao/la:Jovic, Popovic i Kouadio novi igraci Zrinjskog ubrzo :D
Koji Popovic, Marin ?

Sad vidjeh da je Marin, strasan posao laznih mostara...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jul 2016, 17:21

VanCipelic je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Jovic, Popovic i Kouadio novi igraci Zrinjskog ubrzo :D
Koji Popovic, Marin ?

Sad vidjeh da je Marin, strasan posao laznih mostara...
pa koliko će to imat desnih krila???
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 26 jul 2016, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 jul 2016, 17:27

Kramar nasao novi klub, tacno svako danas moze igrati lopte kad ima menadzercice da ga guraju! :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 26 jul 2016, 17:30

Jel se prenosi gdje ova prijateljska?

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 26 jul 2016, 18:12

Ili daj stream, ili sikter na opste diskusije :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 26 jul 2016, 18:18

aleksandar_veliki je napisao/la:U Travniku prava prijateljska. Od vasih pogotovo mladjih meni najbolji Rastoder. Ima nesto, dobru ljevicu, pokretljic je i poprilicno hitar.
Ima li jos nesto zanimljivo, kakavi su Said, Andjusic, Crnkic...

High

Post Postao/la High » 26 jul 2016, 18:23

Ponovo ganjamo neriješen rezultat. :kafa:

GONIDBA!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 26 jul 2016, 18:25

1:1
IDEMO PONOVO!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2016, 18:29

aleksandar_veliki je napisao/la:Husejinovic iz penala.
:bow:

Kako igra opcenito?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 26 jul 2016, 18:29

Jos jednom sam odgledao derbi i moram priznati da sam pozitivno iznenadjen i pohvaliti nase igrace. Steta je sto nismo pobijedili jbg ali momci su se borili i pokazali su da su svi oni odlicni fudbaleri. Posebno me je iznenadio Radovac, izgleda da se vraca u formu i to me strasno raduje. Istina je da nemamo strucni stab, ali imamo igrace koji su za klasu bolji od ostalih i zato ocekujem pobjedu protiv madjara i abd titula na Kosevu.
MI SMO DIVOVI!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jul 2016, 18:30

Sad na portalima imate klasičan primjer onog o čemu mi od sinoć pričamo.

High

Post Postao/la High » 26 jul 2016, 18:30

1:2.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

High

Post Postao/la High » 26 jul 2016, 18:41

aleksandar_veliki je napisao/la:2:2. Crnac neki kod Travnika.
Kakva je posjeta?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 jul 2016, 18:46

2. Kolo Zrinjski

Na Koševu Zrinjski ima omjer :

Broj utakmica: 20
Pobjede: 15 
Remiji: 3
Porazi: 2

Gol razlika: 34:9

Vjerovatno će nastupiti u sličnom sastavu kao i prošlo kolo sa par možda kozmetičkih promjena eventualno jedan do dva igrača.

GK: Kozić, 28 godina, došao iz Rudar Prijedora, sigurno lošiji golman nego prošle godine, relativno nizak za golmana 184 cm, prošle godine primio 38 golova i 8 utakmica bez primljenog gola. Na prvoj utakmici primio pogodak od Obradovića, reklo bi se naivno izletio. Branio još za Borac i Kozaru. Prosječan golman.

Lijevi bek Stojanović već u godinama 31, sigurno nije brz ko prije, jako čvrst fudbaler, vice kapiten, dobra karijera, Portugal i Hajduk, visok 186, prošle godine 25 utakmica 1 asistencija, 4 žuta kartona.

Pero Stojkić kapiten, od 10/11 u Zrinjskom došao iz Osijeka, igrao obje utakmice lige prvaka lično meni bolja opcija od Stojanovića, sad ne znam što ne igra jel u pitanju neka povreda ili ga je odmarao. 29 godina, 186 cm.
Prošlu sezonu zbog povrede samo 22 utakmice 5 asistencija 1 gol, 8 žutih kartona.

Desni bek: Mario Barić Ili Benjamin Čolić oba igrača jako poznata, za nas bolje da igra Barić, Čolić je uvijek protiv nas davao maksimum i opasan je iz prekida, Barić na Koševu jednostavno nikad nije pružao dobre partije, Barić 31 godina jako dobra karijera koja je u padu zadnjih 5 godina, Zrinjski je nekako došao kao neki nepredak ali nema tu više igrača. Visok 184. Čolić iako ima 25 godina, iskusan premijerligaški igrač, Željezničar, Čelik, Sarajevo, Zrinjski, zna igrati ovu ligu, plus motiv protiv Sarajeva. Barić je odigrao sve tri od početka po 90 minuta pa bi on mogao. Prošle sezone 19 utakmica 1 asistencija 4 žuta kartona.
Čolić 24 utakmice 3 gola 4 asistencije, 4 žuta kartona.

Dva štopera: Jakovljević, 27 godina, 186 visok, došao iz Radnika, spreman fudbaler, skočan, karijeru proveo većinom u slabijim klubovima Srbije i mali izlet u Mađarsku. Dao gol u prvom kolu, prošle sezone 30 utakmica 11 žutih kartona, 2 gola (Slavija, Sloboda).

Ante Radeljić 25 godina, 198 cm, njihov četvrti štoper u rotaciji, prošle godine Zrinjski ga zvao na posudbu u Vitez, zabilježio 13 nastupa,1 gol, 4 žuta kartona , šansa koja se mora iskoristi.

* ne igraju im dva prva štopera Katanec zbog crvenog i Graovac koji je po mom sudu njihov najbolji igrač zbog povrede. Definitivno odbrana im je oslabljena i sa Barićem na beku i ova dva štopera velika prilika za naš napad. Ali zato vezni red :S

Dva defanzivna vezna

Petrak, 25 godina, nažalost produžio ugovor još godinu nadao sam se da bi ga mogli dovesti, pravi zadnji vezni doveden iz hnla gdje je većinom igrao za slabije klubove, dijete Dinamo Zagreba gdje se nije uspio nikad nametnuti. Uslijedile su posudbe u filijale i tako i završi u Zrinjskom gdje je nadošao kao igrač, prošle sezone 23 utakmice 3 gola, bitno je reć da ga je izvadio Marinović u 60 minuti vjerovatno da ga odmori za Sarajevo. (nemam informacije o povedi)

Tomić, 25 godina, 185 cm. Subjektivno, rezerva Željezničara koja je imala jednu dobru sezonu spletom okolnosti koja ga je prodala vani odnosno eto na silu je ko nešto otišao vani i brže bolje se vratio. U Zrinjskom pruža odlične partije, meni lično bolji Petrak ali ukusi su različiti. Njih dvojica u kombinaciji svakako najbolji par zadnjih veznih u ligi i Rustemović i Sarić će imati težak zadatak da iskontrolišu utakmicu. Tomić od dolaska u Zrinjski 14 utakmica 2 žuta bez golova i asistencija.

Lijevi krilo, Ognjen Todorović, 27 godina, bez obzira kakav je kod nas bio, najopasnijw krilo u trenutnom rosteru, Zrinjskog, možda ne pruža baš najbolje partije na Koševu, statistika u Zrinjskom 48 utakmica 10 golova 10 asistencija. Nije za podcijeniti. Recimo kod nas je u više utakmica 58 imao 8 golova i samo 2 asistencije, godila mu je promjena sredine.

Desno krilo Ivan Peko došao iz Širokog Brijega, dijete Zrinjskog kasnije otišao u Dinamovu omladinsku školu pa po filijalama i vratio se I Zrinjski, prošle godine statistika, 13 utakmica 2 asistencije, ovu godinu dobro otvorio asistencijom.

Polušpic Nemanja Bilbija, pozicija koja mu najbolje leži, dosta dobro odigrao prvo kolo, zabio go, bio opasan, u kvalifikacijama za CL zabilježio asistenciju Sazrio ko igrač, 25 godina, Od dolaska u Zrinjski 12 utakmica 5 golova 3 asistencije.

Napadač Jasmin Mešanović, 24 godine, visok 183 pravi premijerligaški golgeter, nekadašnji mladi reprezentativac, u Premijer ligi 36 golova 9 asistencija, za Zrinjski 12 golova 3 asistencije, dakle drži taj neki prosjek.

Trener Marinović protiv nas ima skor u ligi 1 pobjeda od 0:3 na Koševu sa borcem i remi kući sa Borcem,
Sa Zrinjskim remi u Mostaru 1:1 i poraz na Koševu 1:0 2014/15 a 2015/16 remi u Mostaru 3:3 i pobjedu na Koševu 0:1. Ni malo nam ne leži i to je naš najveći problem.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 jul 2016, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.