ZnamdrH je napisao/la:Ma ko ce se probuditi 80% ljudi u Mostaru mrze Velez i to nisu samo zapadnjaci nego i seljacine na istoku

ZnamdrH je napisao/la:Ma ko ce se probuditi 80% ljudi u Mostaru mrze Velez i to nisu samo zapadnjaci nego i seljacine na istoku
Ja se sa tobom u dosta stvari slažem, pa i u ovoj.Bili smo i u drugoj ligi i ja se nekad sa nostalgijom sjećam tih vremena.kimbo je napisao/la:Jao ljepote majko draga vidjeti ova imena. Mislim da cemo biti najmladja ekipa ove sezone.
Ma ne treba bola puno o ciljevima. NEka samo kazu cilj nam je zdrav kolektiv , bez igraca alkoholista, gdje svak daje svoj maksimum od igraca , trenera ,uprave do navijaca,jak omladinski pogon.
Pa dokle se stigne !!! Jos bih uveo u statut da maksimalno 3 igrada sa strane mogu igrati !!!!!!!!!
sve hrvati i srbiVFC_MO je napisao/la:Danas su se na prozivci Veleža pojavili Arman Šuta, Amir Zolj, Zlatko Kazazić, Mustafa Kodro, Dženan Duraković, Mirza Ćemalović, Armin Jazvin, Rijad Demić, Jasmin Aličić, Adil Kajan, Armel Škaljić, Amer Mahinić, Admir Velagić, Dženan Zaimović, Admir Kajtaz, te juniori Emir Zuhrić, Fadil Marić, Denis Zvonić i Anis Kalajdžić.Sutra bi se ekipi trebao priključiti i golman Borić, koji se vraća iz Amerike.
Nema, ponestalo nam, idu ko halva!!!HUM je napisao/la:sve hrvati i srbiVFC_MO je napisao/la:Danas su se na prozivci Veleža pojavili Arman Šuta, Amir Zolj, Zlatko Kazazić, Mustafa Kodro, Dženan Duraković, Mirza Ćemalović, Armin Jazvin, Rijad Demić, Jasmin Aličić, Adil Kajan, Armel Škaljić, Amer Mahinić, Admir Velagić, Dženan Zaimović, Admir Kajtaz, te juniori Emir Zuhrić, Fadil Marić, Denis Zvonić i Anis Kalajdžić.Sutra bi se ekipi trebao priključiti i golman Borić, koji se vraća iz Amerike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.