Pantelija je napisao/la:Ipak su to sad naša djeca koja vole klub naspram njihovih plaćenika
Placenici koji su slabo i neredovno placeni i tu je velika razlika.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pantelija je napisao/la:Ipak su to sad naša djeca koja vole klub naspram njihovih plaćenika
Dajte ba, necemo se sluziti njihovim idotizmima. Imamo ekipu, slozni su, super. I kad jesu i kad nisu, to je nasa i samo nasa stvar. Hilmo gore napisa da nemamo losiji strucni stab od ostalih, Hilmo dragi drzi se ti brisanja postova, mi covjece nemamo strucni stab. I pravo mi je krivo zbog ove ekipe, ovih igraca, da je tako.Pantelija je napisao/la:Ipak su to sad naša djeca koja vole klub naspram njihovih plaćenika
InStat je odlična platforma za trenere, naši iz Zrinje su postali njihovi klijenti prije cca. pola godine a još im je Široki klijent iz naše zemlje te Dinamo i Rijeka iz CRO i Vojvodina i Partizan iz SRB...Analiza timova i svakog igrača ponaosob i još mnogo dobrih stvari...Prava stvar...miky_hz je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/cetvoric ... anu/201494
Prema statistici portala InStat Scout, četvorica bh. fudbalera našli su se među 19 najboljih igrača za četiri balkanske lige za sezonu 2015/2016.
I
nače, InStat Scout je platforma preko koje se prate fudbaleri i koja daje sve statističke podatke o njihovom individualnom učinku.
amorovski je napisao/la:Mogo bi Projekat bit onaj stari. Šta vi mislite?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa vratio se uzlaznom putanjom jos pri kraju prosle sezone, samo je nastavio gdje je stao. Druga je stvar sto mi to ne vidimo objektivno zbog dobro poznate situacijeamorovski je napisao/la:Mogo bi Projekat bit onaj stari. Šta vi mislite?
mislim da mu trebamo dat podrsku, derbi je odigrao vrhunski. Pogrijesio je, pao je pod uticaj mahale, bolje i za nas i za njeg da zaboravimo to sve. I da ga ne zovemo vise projekat i slicno, treba njemu to.amorovski je napisao/la:Mogo bi Projekat bit onaj stari. Šta vi mislite?
Bas zato i govorim. Momak je derbi fino odigro. Ako ovako nastavi moze se vratit na staro aBd..Bosniacum Lilium je napisao/la:Pa vratio se uzlaznom putanjom jos pri kraju prosle sezone, samo je nastavio gdje je stao. Druga je stvar sto mi to ne vidimo objektivno zbog dobro poznate situacijeamorovski je napisao/la:Mogo bi Projekat bit onaj stari. Šta vi mislite?
mi uopšte nemamo stručni štab drug, mi imamo štabhilmo je napisao/la:Ono što je najbitnije nemamo najgori kadar u ligi niti imamo najslabiji stručni šab, a kroz neke priče dalo se zaključiti da je upravo tako. Mnogo negativnih stvari se proširilo među rajom da kada s nekim na ulici pročaš stekneš dojam da smo najgori a to uopće nike tako.
Nije nam sve med i mlijeko i ne treba ga tako predstavljati, ali isto tako nije sve ni crno. Čak šta više, bliže je medu i mlijeku.
U plasiranju loše atmosfere veoma važnu ulogu igraju i pojedini mediji koji potenciraju neke stvari samo kada smo mi u pitanju.
Treba upozoravati na greške ali isto i isticati ono što je dobro.
Nema potrebe širiti dezinformacije i unositi nemir. U Travnik su otišli igrači koji su manje igrali protiv komšija.zlo87 je napisao/la:Leon Benko nije produzio ugovor i danas je otisao sa drugom postavom u Travnik sa Kadusicem i Radovcem. HURTICU ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE
Je li za Istok?joker90 je napisao/la:Kupljena godisnja! Daj Zrinjski da vidimo kako stojimo u odnosu na prvaka.
Zar ima drugih tribina?High je napisao/la:Je li za Istok?joker90 je napisao/la:Kupljena godisnja! Daj Zrinjski da vidimo kako stojimo u odnosu na prvaka.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Fouzi1, Giuseppe1, James1987, kosevodom, muhamedhulk, skoJaa, Zigazaga i 87 gostiju.