FK Željezničar (opšte diskusije)

cruz40
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la cruz40 » 25 jul 2016, 11:29

Hrasno1921 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:http://www.prvimagazin.com/clanak/Crna- ... -policijom

Nisam za nasilje,ali sve je to isto.
Uprava Zelje malo vise dize tenzije,ocito da se vise prica o neredima,nego o igri svog kluba.
Jasna je razlika izmedju par pocupanih stolica, sto vidjamo i na derbijima i na Kosevu ali i na Grbavici i ovog namjernog unistavanja stadiona, divljastvo je pocelo jos i prije samog pocetka utakmice, i sve namjerno zbog pozitivne price i truda i ulaganja kluba i navijaca u stadion, unistavani su toaleti, metalna konstrukcija, zastitna ograda, sve sto se moglo ostetiti ili slomiti, sve ostalo su price umanjivanja samog djela, i vjeruj mi to nece proci, samim tim do "daljnjeg" vam je zabranjen ulaz na Grbavicu, sve sto ste unistili ce te i platiti, a na kraju je i tu i kazna NFSBIH, sve u svemu vise ste pomogli protivniku nego sebi, toliko o mozgovima pojedinaca ;)
Oni su poceli cupati tacno sat prije utakmice , znaci igraci nisu izasli , navijaci lagano pristizu,niko ne navija a oni krenu sa cupanjem. Jesu li to normalni ljudi?

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 25 jul 2016, 13:06

Koja ba zastitna ograda,o cemu vi pricate,ograda s istoka ona koja je bila naprijed prenesena na sjever,zavarena,nidje veze,realno ruglo napravljeno s ogradom,ja nezzz cime vama oci mazu ovi vasi s nekom rekonstrukcijom,al fkt po meni nista narocito nije uradjeno,nezzz koliko je sredstava utroseno i koliko su imali na raspolaganju,al stolice ste vi sami platili i ne vidim da se treba diciti stim :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jul 2016, 14:06

Paljenje i lomljavinu osudjujem . prije derbya je se znalo da se nece skidati stolice i sto god bude unisteno da ce FKS platiti i ovo je radjeno iz "ljubavi " prema sadasnjoj upravi FKS . tako ne znam cemu kmecanje pola stolica ce samo vratiri i zavrnuti a one ograde su smijesne ,to bi se vjerovatno i skidalo poslije derbya . uglavnom dobro ce te proci i nema razloga da glumite neke zrtve.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 jul 2016, 14:22

RedEvil je napisao/la:Koja ba zastitna ograda,o cemu vi pricate,ograda s istoka ona koja je bila naprijed prenesena na sjever,zavarena,nidje veze,realno ruglo napravljeno s ogradom,ja nezzz cime vama oci mazu ovi vasi s nekom rekonstrukcijom,al fkt po meni nista narocito nije uradjeno,nezzz koliko je sredstava utroseno i koliko su imali na raspolaganju,al stolice ste vi sami platili i ne vidim da se treba diciti stim :salut:
Bravo majstore. :lol: :lol: Nisi vidio zapadnu tribinu? Nisi vidio led semafor? Nisi vidio nove stolice na sjeveru? Nisi vidio nove prostorije kluba? Nisi vidio tv studio? Nisi vidio zaštitnu ogradu na jugu? Moraš ići kod oftalmologa dok se nije pogoršalo stanje. Što prije bolje za tebe. ;) ;)

larssonche1337
Kontakt:

Post Postao/la larssonche1337 » 25 jul 2016, 14:23

Mažu nam oči **** ga, hvala ti što nam reče

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 25 jul 2016, 15:56

arelinho je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Koja ba zastitna ograda,o cemu vi pricate,ograda s istoka ona koja je bila naprijed prenesena na sjever,zavarena,nidje veze,realno ruglo napravljeno s ogradom,ja nezzz cime vama oci mazu ovi vasi s nekom rekonstrukcijom,al fkt po meni nista narocito nije uradjeno,nezzz koliko je sredstava utroseno i koliko su imali na raspolaganju,al stolice ste vi sami platili i ne vidim da se treba diciti stim :salut:
Bravo majstore. :lol: :lol: Nisi vidio zapadnu tribinu? Nisi vidio led semafor? Nisi vidio nove stolice na sjeveru? Nisi vidio nove prostorije kluba? Nisi vidio tv studio? Nisi vidio zaštitnu ogradu na jugu? Moraš ići kod oftalmologa dok se nije pogoršalo stanje. Što prije bolje za tebe. ;) ;)
Mozda da ga pozoves da pregleda šoljanine da se vidi u odrazu, al'tek poslije abecede. Da nije on pod K vidio malog leteceg? Ajde sad na jedno oko.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 25 jul 2016, 19:00

arelinho je napisao/la:
Ma Nou Kamp vam nije ravan,a sta ti nisi vidio,ogradu od istoka koja je zavarena na sjeveru onako bezveze,i to je neki napredak semafor je od prosle god.al nejse slavite vi to libo me al nije to tako kako vi predstavljate javnosti ni blizu :salut:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 jul 2016, 19:02

RedEvil je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Ma Nou Kamp vam nije ravan,a sta ti nisi vidio,ogradu od istoka koja je zavarena na sjeveru onako bezveze,i to je neki napredak semafor je od prosle god.al nejse slavite vi to libo me al nije to tako kako vi predstavljate javnosti ni blizu :salut:
Zakazao sam ti termin za sutra. Moraš se pojaviti u 14:00. Samo da sve dobro prođe da ti se stanje nije pogoršalo.

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 25 jul 2016, 19:03

@RedDebil lažu ba samo kakva rekonstrukcija, ne može se igrati evropa na Grbavici, ne mogu ne reprezentacije igrati, sve je laž
sve je laž

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 25 jul 2016, 19:10

:lol: Koji debilizam nije ni cudo :lol: :salut: :salut:

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 25 jul 2016, 19:13

RedEvil je napisao/la::lol: Koji debilizam nije ni cudo :lol: :salut: :salut:
Nemoj biti tako strog prema sebi, nisi ti debil, ti samo izgleda imaš nekih psihičkih problema :wave:
sve je laž

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 25 jul 2016, 19:17

lijevokrilo je napisao/la:
RedEvil je napisao/la::lol: Koji debilizam nije ni cudo :lol: :salut: :salut:
Nemoj biti tako strog prema sebi, nisi ti debil, ti samo izgleda imaš nekih psihičkih problema :wave:
Bolje biti i debil nego navijati za zelju,jos vodjen propagandom i kojekakvim vodjama,jadno i bijedno,budi pozzz bijedoo :salut:

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 25 jul 2016, 21:14

carsijaba je napisao/la:slikaslika
slika
slika
slika
slika

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 jul 2016, 01:06

Nema preko 5 000 KM štete da magarac konja yebe
Digli frku ocm kao da su konstrukciju tribine syebali i treba pola miliona da se obnovi...
Sabrine mi moje!

larssonche1337
Kontakt:

Post Postao/la larssonche1337 » 26 jul 2016, 01:10

evo ga jedan stručnjak, koliko po tvojoj procjeni ima?

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 26 jul 2016, 01:11

ovo je sve fotošop
sve je laž

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 jul 2016, 12:18

BosnianKingdom je napisao/la:slika
Sta zelis time dokazat, pa to su novine koje su ostale kako su ljudi sjedili :lol: gdje su bili navijaci zelje, nisi valjda mislio da fale stolice :urnebes: :crazy: , jestel vi svi kolektivno glupi ili sta
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 jul 2016, 12:23

irfo je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:slika
Sta zelis time dokazat, pa to su novine koje su ostale kako su ljudi sjedili :lol: gdje su bili navijaci zelje, nisi valjda mislio da fale stolice :urnebes: :crazy: , jestel vi svi kolektivno glupi ili sta
:lol: :lol: :lol:

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, Orvel i 23 gosta.