Zvjezdan Misimović

KONGO
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la KONGO » 01 jul 2010, 04:23

- Nakon što je Srbija ispala, ostala mi je još Španija, kao drugi moj favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva - kazao je Misimović

Ko kaze da je Ciro bio budala kad je rekao da nas je Miske prodao :mrgreen: . Miske je tu da nas gusi u vaznim tekmama, da stopira uspon BH reprezentacije dok kupuje ljubitelje u manjim tekmama kao protiv Estonije recimo.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jul 2010, 05:16

KONGO je napisao/la:- Nakon što je Srbija ispala, ostala mi je još Španija, kao drugi moj favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva - kazao je Misimović

Ko kaze da je Ciro bio budala kad je rekao da nas je Miske prodao :mrgreen: . Miske je tu da nas gusi u vaznim tekmama, da stopira uspon BH reprezentacije dok kupuje ljubitelje u manjim tekmama kao protiv Estonije recimo.
Znaci i ti si ''diverzant'' sa Urugvajskim obiljezjima :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 01 jul 2010, 09:32

KONGO je napisao/la:- Nakon što je Srbija ispala, ostala mi je još Španija, kao drugi moj favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva - kazao je Misimović

Pa svakom je jasno da nas je Ciro prodo,taj ljigo ljigavi,Miske je tu bio iskorišten za vise ciljeve,nije bio ni svjestan u sto je uvučen,prava istina je ta da je ćiroglavi uzeo pare ogromne da nas ne odvede na SP.Zamisli da se nasa zastava zavijorila na Svjetskom Prvenstvu,znas koji bi to bio udarac za ove nase separatiste,sad malo razmislite ko je bio prevaga da ne odemo na SP.dodo normalno,i iskeširo ciru,a ovaj bi za dobre pare dijete prodo (ljigo).I nema veze s tim Misketova izjava,sta dramiš oko toga, ima još masa normalne raje kod nas koji su navijali za Srbiju (ja nikad), i za Španiju tako da ova izjava ništa ne znači.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jul 2010, 09:42

Sve sami detektivi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

blue1987

Post Postao/la blue1987 » 01 jul 2010, 10:07

gori ste od amerikanaca i njihovih čuvenih teorija zavjere... portugal je bio bolja ekipa od nas! posebno na B. polju gdje šanse kako treba nismo napravili. a vidjeli ste i sami koliko su namučili Španiju neki dan. Istu onu Španiju koja nam je s pjesmom zabila 5 komada. Ne razumijem zašto ljudi ne mogu shvatiti da smo mi realno prosječna reprezentacija kojoj je max. baraž
Zadnja izmjena: blue1987, dana/u 01 jul 2010, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 01 jul 2010, 10:08

Izgleda da bi se trebao otvoriti topic u kome bismo samo vrijeđali naše reprezentativce i selektora.

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 01 jul 2010, 10:13

sooooooo what??????????' pa i ja sam navijao za Srbiju ( jednostavno iz razloga sto su definitivno imali repku za velike domete svidjalo se to kome ili ne ali ih je po ko zna koji put ukopao balkanski menatlitet, i imao sam priliku da cujem neke izjave njihovih igraca i to za njihove medije gdje su s puno respekta govorili o nasim igracima i nasem timu) da nebi mozda navijao za Sloveniju pa covjece Slovenci su preuzeli od Srbije ulogu destruktora ovog regiona i blate nas gdje god stignu...al et ode ova rasprava u neki drugi smjer....nego kao i Misketu sada mi ostaje Spanija da za njih navijam.....

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 01 jul 2010, 10:15

Bečki Kongres je napisao/la:Izgleda da bi se trebao otvoriti topic u kome bismo samo vrijeđali naše reprezentativce i selektora.
eeeeeeeeee bravo druzeeeeeee.....u jednoj recenici si rekao sve...i dok jedni moraju pisati 76 recenica da kazu sta misle ti si to odradio u jednoj jedinoj.....aferim

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jul 2010, 10:15

Zašto nema našeg jezika na internet prezentaciji Zvjezdana Misimovića?
Voli te tvoje Sarajevo.

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 01 jul 2010, 12:31

koji si ti bolesnik...

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 01 jul 2010, 12:53

molim se bogu svaki dan da pomogne pojedinim ljudima ali izgleda da je to nemoguca misija, da probamo mozda sa chuck norrisom?
Tracy McGrady!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jul 2010, 14:59

Moram malo :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 jul 2010, 14:59

Kada igra dobro i trudi se za nasu repku stvarno me ne zanima sta mu je duboko u srcu, njegova privatna stvar.
A svi znamo da krv nije voda.

Medjutim u onoj izjavi me malo strecnula jedna druga stvar. Jedno je reci da covjek navija za Srbiju (iz raznoraznih razloga) a drugo da je Srbija favorit. Ako je to sada novinar dobro citirao.
Tko tako nesto kaze stvarno treba jedan mali Reality Check :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 01 jul 2010, 15:10

kimbo je napisao/la:Kada igra dobro i trudi se za nasu repku stvarno me ne zanima sta mu je duboko u srcu, njegova privatna stvar.
A svi znamo da krv nije voda.

Medjutim u onoj izjavi me malo strecnula jedna druga stvar. Jedno je reci da covjek navija za Srbiju (iz raznoraznih razloga) a drugo da je Srbija favorit. Ako je to sada novinar dobro citirao.
Ti stvarno nisi normalan...Kakve to ima veze za koga covjek navija s nasom reprezentacijom,i Srbija je drzava ko i svaka druga,i ona se moze voljeti,naprimjer kao sto ja uz BiH navijam i za Irsku...Zamolio bih te da nas popustis malo s tim omalovazavanjem Misimovica,jer fakat to radis bez razloga.Ako imas nesto pametno da kazes,pa bila to i kritika na racun Misimovica,al OBRAZLOZENA I POTKREPLJENA DOKAZIMA,a ne on se ne trudi on je ovakav onakav.Ubi nas bolan,bolan
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jul 2010, 15:12

kimbo je napisao/la:Medjutim u onoj izjavi me malo strecnula jedna druga stvar. Jedno je reci da covjek navija za Srbiju (iz raznoraznih razloga) a drugo da je Srbija favorit. Ako je to sada novinar dobro citirao.
Ne zanima me za koga navija, s' kim se druži, gdje izlazi, ko mu je u srcu, sve dok ostavlja zadnji atom snage na terenu. Miske nema puno veze sa BiH, to je jasno i najvećem slijepcu, ali za igru mu se ne može prigovoriti, uvijek je bio među najboljima.
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jul 2010, 15:21

Meni je sasvim dovoljno kad je na Kosevu protiv Srbije,grizao i stekao dojam da bi bio najsretniji covjek da im je onomad zapapricio.Kao i to da je na poziv u satro reprezentaciju manjeg entiteta,nazvao zescom gluposcu.
Kao i to da komplet kopacki u rafama sa rednim brojem 10 tima Vukova je amblem BIH zastave.
Sasvim dovoljno da se o njemu ni u snu,lose ne govori.
P.S kada igra on ,kako treba tada repka vecinom i pobjedjuje.Pa vi skontajte plus -minus.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 jul 2010, 19:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 01 jul 2010, 15:57

Kad hare progovori dalja rasprava prestaje. Čoj'k stvarno barate argumentima. :P ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jul 2010, 15:59

U mom selu to se zove autoritet :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 01 jul 2010, 16:00

A u mom seoski kabadahija :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jul 2010, 18:12

NoName je napisao/la:A u mom seoski kabadahija :lol:
A ja sela i konte :roll: :lol:
@Bezimeni, kabadahija ''handri''i kad je u pravu i kad ne.Ja ''odradim posao'',samo onda kad oraha u dzepu nemam. ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.