FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Samo Željo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Samo Željo » 01 jul 2010, 00:31

Dino_TM je napisao/la:Dovedi ti bolje igrace. Prolaskom toga sto si ti naveo mi smo vec napravili veliki uspjeh (ako dodje do toga) tako da bi i blamaza u daljem toku takmicenja bila oprostiva.
a jel ti mislis da apetiti nebi porasli kad bi prosli Hapoel,znajuci da nam dolazi mozda i duplo slabiji protivnik od Hapoela :roll:

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 01 jul 2010, 00:31

jel sutra izvlacenje parova za pl
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 01 jul 2010, 00:35

boccaccio je napisao/la:
Samo Željo je napisao/la:Ja vidim reprizu utakmice Alborg-Slavija ove godine vezano za mec Zeljo-Hapoel,imam neki osjecaj da ce upravo nesto slicno se desiti,ali pitanje je sta bi bilo kad bi prosli Hapoel,dobili bi laganijeg protivnika kojeg bi sigurno prosli,i sta dalje,sa ovim igracima dalje nebi smjeli ni pomisljati ,a niti ih skloniti na klupu jer bi iznijeli teret i to nebi bilo bas fer prema njima,ali opet kazem sta bi bilo kad bi bilo :roll:
pa to je sigurno scenarij koji svi prizeljkujemo...to bi bilo recimo ostvarenje nekog sna...u pravu si da sa ovim igracima ne bi mogli na toliko frontova...uprava bi sigurno reagovala i prosto bi bilo neminovno prosiriti kadar,a nekoliko njih bi sigurno preselili na klupu ...u stvari bi to bilo ono nesto vise od uspjeha...prirodna stvar bi bila ojacati ekipu,i krenuti u nove pobjede,sa poletom koji bi bio nevidjen,a igraci koji bi preselili na klupu nisu odstranjeni,nego apsolutno u igri ,jer bi svakako bila potreba da veci broj igraca cirkulise...
lijepo receno
@themaniaks sutra izvlacenje cini mi se u 12 nisam siguran,tako da ne zamjeri ako ne bude u 12 :lol:

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 01 jul 2010, 02:34

Dobio dodatnu snagu i motiv kod Osima

Pro­te­klih da­na na pri­pre­ma­ma u Foj­ni­ci sa prvo­tim­ci­ma Že­lje­zni­ča­ra pri­pre­ma­lo se dva­de­se­tak no­vaj­li­ja, naj­ta­len­to­va­ni­jih ju­ni­ora i ne­ko­li­ko igra­ča iz dru­gih klu­bo­va. Me­đu nji­ma je bio i Fa­ruk Ho­džić (17), za ko­jeg struč­nja­ci ka­žu da je naj­ta­len­to­va­ni­ji gol­ma­nu BiH. Ka­ko je Osim že­lio kon­cen­tra­ci­ju uoči nas­tu­pa sa Ha­po­elom, odvo­jio je prvo­tim­ce, a ne­ke no­vaj­li­je su vra­će­ne, dok će ne­ki bi­ti pod bu­dnim okom Osi­mo­vih sa­ra­dni­ka.

Gol­man Ho­džić o im­pre­si­ja­ma sa Grba­vi­ce ka­že:

- Za­hva­lan sam me­na­dže­ru Osi­mu, te nje­go­vim sa­ra­dni­ci­ma što sam do­bio pri­li­ku da tre­ni­ram sa Že­ljom. Že­ljo ima dva vrsna gol­ma­na, Še­hi­ća i Ka­ri­ća, ali mo­ja je že­lja da se od­bra­na­ma u ju­ni­or­skom ti­mu na­me­tnem i u sko­ri­je vri­je­me do­bi­jem po­ziv za prvi tim. Na­kon su­ges­ti­ja i sa­vje­ta od Ama­ra Osi­ma, Adna­na Gu­še i Ru­smi­ra Cvi­ke, do­bio sam do­da­tnu sna­gu za do­ka­zi­va­njem - ka­že Ho­džić, i nas­tav­lja:

- Iako sam mlad, ni­sam od ju­čer na go­lu. Već dvi­je se­zo­ne sam u prvom ti­mu Kra­ji­šni­ka. U Prvoj fe­de­ral­noj li­gi ja­ko je te­ško bra­ni­ti. Mo­ja je sre­ća što sam imao pra­ve tre­ne­re, ka­kvi su Ke­mal Ha­fi­zo­vić i Fa­hru­din Še­hić. Po­se­bno mi je po­mo­glo tre­ni­ra­nje sa Še­hi­ćem. On me naj­vi­še na­učio gol­man­skim taj­na­ma - pri­zna­je za San Sport ju­ni­or­ski re­pre­zen­ta­ti­vac BiH, Fa­ruk Ho­džić, ko­ji je upi­sao i fa­kul­tet u Sa­ra­je­vu.

M.S.

Šmi­ga­lo­vić za­do­vo­ljio, ali...

Al­mir Šmi­ga­lo­vić je na­kon ne­ko­li­ko tre­ning uta­kmi­ca sa eki­pom Že­lje­zni­ča­ra po­ka­zao da je izu­ze­tno na­da­ren na­pa­dač, jak na lop­ti, brz i sja­jan te­hni­čar. Na­kon foj­ni­čkih pri­pre­ma oti­šao je ku­ći. - Za­hva­lio sam se tre­ne­ri­ma Že­lje i oti­šao na­zad u Bu­du­ćnost. Ni­sam ljut ni na ko­ga, svi su bi­li ko­rek­tni, po­se­bno Osi­mo­vi sa­ra­dni­ci, Đur­bu­zo­vić, Me­mić, Cvi­ko... Oni su ko­rek­tno obja­sni­li da je klub kon­cen­tri­san na evrop­ske nas­tu­pe, a ja sam nes­trpljiv. Shva­tio sam da mo­gu igra­ti sa naj­bo­lji­ma - ka­že Šmi­ga­lo­vić te do­da­je: - Že­lim Že­lji da ode što da­lje u Evro­pi i da od­bra­ni ti­tu­lu, ali ću u su­sre­tu pro­tiv njih da­ti sve od se­be da Bu­du­ćnost po­bi­je­di mo­jim go­lom - ka­zao je Šmi­ga­lo­vić, ko­ji je pro­šao Slo­bo­di­nu ško­lu, a igrao je još u Slo­zi, Bo­sni...
AMAR OSIM!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 jul 2010, 11:46

Mujkanović pojačao Drinu

Sada već bivši fudbaler sarajevskog Željezničara, Semir Mujkanović, u narednoj sezoni nosit će dres novog premijerligaša, zvorničke Drine.

Novi premijerligaš, zvornička Drina pojačala je svoje redove nekadašnjim igračem Željezničara Semirom Mujkanovićem.

Mladi napadač, koji je u posljednjih pola godine nosio dres Slavena iz Živinica i Drina su dogovorili jednogodišnju saradnju

Dobra vijest je da smo se kutarisali ovog, nazovi, igraca .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 01 jul 2010, 11:48

Stole iz Bora je napisao/la:Mujkanović pojačao Drinu

Sada već bivši fudbaler sarajevskog Željezničara, Semir Mujkanović, u narednoj sezoni nosit će dres novog premijerligaša, zvorničke Drine.

Novi premijerligaš, zvornička Drina pojačala je svoje redove nekadašnjim igračem Željezničara Semirom Mujkanovićem.

Mladi napadač, koji je u posljednjih pola godine nosio dres Slavena iz Živinica i Drina su dogovorili jednogodišnju saradnju

Dobra vijest je da smo se kutarisali ovog, nazovi, igraca .. :mrgreen:
trebo je naslov biti "Mujkanovic pojacao Zelju, presao u redove zvornicke Drine" :mrgreen: :D
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 jul 2010, 12:01

Prijateljska utakmica Zeljeznicar - CIbalija se igra 08.07. na stadionu Grbavica.
AMAR OSIM

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 01 jul 2010, 12:16

Stole iz Bora je napisao/la:Prijateljska utakmica Zeljeznicar - CIbalija se igra 08.07. na stadionu Grbavica.
kako to sad, zasto? zar nije trebalo da se igra 9. u petak? da nije mozda zato sto je utakmica protiv Hapoela 13. pa i oni pomjerili dan ranije prijateljsku?
odani! THE MANIACS 1987

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 01 jul 2010, 12:17

nedaTM87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Prijateljska utakmica Zeljeznicar - CIbalija se igra 08.07. na stadionu Grbavica.
kako to sad, zasto? zar nije trebalo da se igra 9. u petak? da nije mozda zato sto je utakmica protiv Hapoela 13. pa i oni pomjerili dan ranije prijateljsku?
"Cibaliju ćemo ugostiti 8. jula na Grbavici. Prvobitno je bilo planirano da protiv Vinkovčana igrama 9. jula. Međutim, oni 10. i 11. jula igfraju turnir u okolici Slavonskog Broda, pa smo udovoljili njihovim zahtjevima".
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 01 jul 2010, 12:23

themaniaks je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:
"Cibaliju ćemo ugostiti 8. jula na Grbavici. Prvobitno je bilo planirano da protiv Vinkovčana igrama 9. jula. Međutim, oni 10. i 11. jula igfraju turnir u okolici Slavonskog Broda, pa smo udovoljili njihovim zahtjevima".
aha, hvala :)
odani! THE MANIACS 1987

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 01 jul 2010, 12:35

Stevo Nikolic potpisao za Borac,znaci sto se spekulisalo sa njim spekulisalo se :lol: i kad je ovo izvlacenje ocito sam pogrijesio da je u 12 :(

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 01 jul 2010, 12:37

Samo Željo je napisao/la: izvlacenje ocito sam pogrijesio da je u 12 :(
u 12 h je ...samo niko ne prenosi ...suti se ;)
A C A B !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 jul 2010, 12:38

S priprema Željezničara
Radno u Međugorju

Fudbaleri Željezničara nalaze se na pripremama u Međugorju, a prema riječima Rusmira Cvike, pripreme teku prema planu.

"Uslovi u Međugorju su i više nego idealni i doista se u ovom malom hercegovačkom gradiću osjećamo fenomenalno", rekao je za SportSport.ba Rusmir Cviko i dodao:

"Pripreme teku prema planu i programu. Svaki dan na programu su dva treninga i svi igrači svoje obaveze izvršavaju krajnje profesionalno. Nema povrijeđenih i to nam je u ovom trenutku najbitnije. Još uvijek nemamo zakazanih utakmica, no nadam se da će ih biti".

Iako se gotovo svi premijerligaški klubovi pojačavaju u Željezničaru, bar što se tiče toga, nema novih vijesti.

"Trenutno nema novih akvizicija, a da li će biti, to vam još uvijek ne mogu potvrditi", zagonetno je rekao Cviko.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 jul 2010, 12:50

Prvo kolo Olimpik-Zeljo na Grbavici.

Derbi je 11. kolo na Grbavici.
AMAR OSIM

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 01 jul 2010, 12:55

Imas li citav raspored ? Samo za nas, ne trebaju nam ostali.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 jul 2010, 13:00

Dino_TM je napisao/la:Imas li citav raspored ? Samo za nas, ne trebaju nam ostali.
Ovaj sto je na izvlacenju gore je trenutno nedostupan tako da sad nemam nista vise. Ako ga dobijem ili ako izadje na orgu postavit cu.
AMAR OSIM

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 01 jul 2010, 13:08

prvo kolo olimpik-zeljo...
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 01 jul 2010, 13:09

ahahaha ovaj zrijeb je i vise nego dobar 1. kolo pa odma musko tj. gostovanje sa kojeg sigurno odnosimo 3 boda bolje nije moglo poceti...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 01 jul 2010, 13:13

zna li neko koliko su karte za prijateljske tekme, konkretno željo cibalija?????

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 01 jul 2010, 13:15

madridista je napisao/la:zna li neko koliko su karte za prijateljske tekme, konkretno željo cibalija?????
mislim da ce biti 5 KM max cener
Cuva Bog Zelju svog!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.