Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Inace ne kontam nasu upravu zaduzenu oko tih pregovora,svi veliki dolasci nesto se mjesecima dog,pregovara il se mozda dog i ceka se neki poseban trenutak da se objavi,bas ne kontam,pa brate sjedi za sto znas koliko mozes ici visoko sa parama odmah zavrsi i cao,nego 10 nekih sastanaka kao da se usvaja neki zakon u nasem parlamentu,zato svak treba da skine kapu upravi Bajerna,odmah se brate rijese stvari objavi i vozdra
- Feldmarschall
- Kontakt:
Nekad je i United igrao na taj pedigre i imao upravu sposobnu da rješava posao na taj način. Odlaskom Gilla to je nastalo. Woodward je finansijski mađioničar, ali kao sportski direktor ima tek par prelaznih rokova i još uvijek plaća danak neiskustvu, a s njim i kompletan klub koji ne dobija adekvatna i željena pojačanja na vrijeme ili češće uopšte. Ne treba zaboraviti da su s druge strane stola i oko njega uvijek glavešine koje slove za najbolje u igri. Konkretno Juventusovi ljudi su premazani svim bojama i slove za ponajbolje na svijetu čemu svjedoči i nevjerovatan uspon kluba na svim poljima u zadnjih par godina.
-
reddevil96
- Kontakt:
Slažem se da su premazani svim bojama , zato i jesu namještali utakmice HahaFeldmarschall je napisao/la:Nekad je i United igrao na taj pedigre i imao upravu sposobnu da rješava posao na taj način. Odlaskom Gilla to je nastalo. Woodward je finansijski mađioničar, ali kao sportski direktor ima tek par prelaznih rokova i još uvijek plaća danak neiskustvu, a s njim i kompletan klub koji ne dobija adekvatna i željena pojačanja na vrijeme ili češće uopšte. Ne treba zaboraviti da su s druge strane stola i oko njega uvijek glavešine koje slove za najbolje u igri. Konkretno Juventusovi ljudi su premazani svim bojama i slove za ponajbolje na svijetu čemu svjedoči i nevjerovatan uspon kluba na svim poljima u zadnjih par godina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za namjestanje nije potreban poseban premaz, to koristimo samo za od 0,8 do 150 za 3 godine. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
jbt tu pricu,bilo proslo,sad im treba odat priznanje kako su se oporavili od toga i kako sad imaju sigurno ako ne najacu upravu i politiku onda medju dva su najbolja kluba sto se tice toga
Former Manchester United midfielder Paul Scholes has questioned whether the club should spend so much on Paul Pogba, arguing the Juventus star is not in the same league as Cristiano Ronaldo or Lionel Messi.
Sky in Italy understand that Manchester United had an £85m bid for their former player rejected by Juventus on Tuesday.
"I just don't think he is worth £86m. For that sort of money, you want someone who is going to score 50 goals a season……”
Čita mi postove Paul.
Inače sad bi volio da Pogba pređe u Utd čisto da vidim rijeke suza na talijanskom pdf-u.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ajmo Edo, izvali 180m £.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Nema mi nista mrze kad me neko pravi debilom.
Pa ED gdje taj inat ?
Bacis 100 k eura i odes , hoce ili nece , pusti se sapunica i sranja sa transferima , lose utjece i na igrace i navijace .
Pa ED gdje taj inat ?
Bacis 100 k eura i odes , hoce ili nece , pusti se sapunica i sranja sa transferima , lose utjece i na igrace i navijace .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sve je dogovoreno. Pogba prvo mora doći sa odmora da bi se transfer finalizirao.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Moci ces samo vidjeti rijeke novcaSaurman je napisao/la:Former Manchester United midfielder Paul Scholes has questioned whether the club should spend so much on Paul Pogba, arguing the Juventus star is not in the same league as Cristiano Ronaldo or Lionel Messi.
Sky in Italy understand that Manchester United had an £85m bid for their former player rejected by Juventus on Tuesday.
"I just don't think he is worth £86m. For that sort of money, you want someone who is going to score 50 goals a season……”
Čita mi postove Paul.![]()
Inače sad bi volio da Pogba pređe u Utd čisto da vidim rijeke suza na talijanskom pdf-u.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Ne bi nigdje nikad stigli takvim stavom. Moras odobrovoljiti stranu koja prodaje, prvo da uopste proda, a onda jos milion detalja. To se pogotovo odnosi na ovaj transfer koji ce postaviti svjetski rekord. Sumnjam da to uopste utice na igrace, a i ako da, sve bi zaboravili kad na kraju vide kakvo im pojacanje dolazi.avenija je napisao/la:Nema mi nista mrze kad me neko pravi debilom.
Pa ED gdje taj inat ?
Ja mislim da bi transfer trebali objaviti veceras ili sutra.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Na vasem pdfu onaj dan kad se pricalo kao da je sve gotovo se mogla vidit samo grupa ljudi koji se klate na koncu od neizmjerne srece do suicidnog pesimizmachi3llo je napisao/la:Moci ces samo vidjeti rijeke novcaSaurman je napisao/la:Former Manchester United midfielder Paul Scholes has questioned whether the club should spend so much on Paul Pogba, arguing the Juventus star is not in the same league as Cristiano Ronaldo or Lionel Messi.
Čita mi postove Paul.![]()
⭐
Neki pametan momakFeldmarschall je napisao/la:Nekad je i United igrao na taj pedigre i imao upravu sposobnu da rješava posao na taj način. Odlaskom Gilla to je nastalo. Woodward je finansijski mađioničar, ali kao sportski direktor ima tek par prelaznih rokova i još uvijek plaća danak neiskustvu, a s njim i kompletan klub koji ne dobija adekvatna i željena pojačanja na vrijeme ili češće uopšte. Ne treba zaboraviti da su s druge strane stola i oko njega uvijek glavešine koje slove za najbolje u igri. Konkretno Juventusovi ljudi su premazani svim bojama i slove za ponajbolje na svijetu čemu svjedoči i nevjerovatan uspon kluba na svim poljima u zadnjih par godina.
Max Allegri
Ovaj Globo je pogodio po pitanju Firmina u Pool.Manchester United will battle Manchester City for the signing of Gabriel Jesus , according to reports in Brazil.
City are thought to be at an advanced stage of negotiation with the 19-year-old's representatives – but Globoesporte believe United officials have told Jesus' current club Palmeriras they will lodge a formal offer of €38m (£26.8m) in the next 24 hours.
Sto se Matuidija tice, Emery je doveo Krychowiaka, kojeg ce vjerovatno upariti sa Verrattijem u 4231, tak da se otvara prostor za prelazak u slucaju da se situacija sa Pogbom iskomplikuje.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Mino Raiola koči transfer, želi što veći svoj dio [Sky]
Krme debelo.
Krme debelo.
Ma dobit ce on pare, sad koci, ali na kraju ce ga završit.Nitro je napisao/la:Mino Raiola koči transfer, želi što veći svoj dio [Sky]
Krme debelo.
Ako je tacno onda nema problema, igrac ce doci samo je pitanje trenutka. Mi smo ionako spremni nahraniti I Juve I Pogbu i njega I on to savrseno vidi I zeli sto vise za sebe ali takvi uvijek na kraju popuste cim vide da mozda mogu ostati bez icega.Nitro je napisao/la:Mino Raiola koči transfer, želi što veći svoj dio [Sky]
Krme debelo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ocekivao sam nešto sasvim drugacije brate @Rooney88, nešto u tvom stilu. 
Da, tipa nema od toga ništa ili okrenimo se Matuidiju.Belmin6 je napisao/la:Ocekivao sam nešto sasvim drugacije brate @Rooney88, nešto u tvom stilu.
Nije sporan agent fee vec razdioba placanja tog fee-a izmedju dva kluba, ako sam ja to dobro shvatio. Najprije su klubovi to trebali platiti po pola a Juve je to odbacio. Nakon sto su doveli Higuaina trebaju im novci i sigurno ce Pogbu prodati. Zasto ne platiti Raioli 50% fee-a kad ce zaraditi 100 miliona. Mozda Ed ne zeli da sve placa, odnosno da ga skroz izmuzu.Rooney88 je napisao/la:Ako je tacno onda nema problema, igrac ce doci samo je pitanje trenutka. Mi smo ionako spremni nahraniti I Juve I Pogbu i njega I on to savrseno vidi I zeli sto vise za sebe ali takvi uvijek na kraju popuste cim vide da mozda mogu ostati bez icega.Nitro je napisao/la:Mino Raiola koči transfer, želi što veći svoj dio [Sky]
Krme debelo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.