Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Gunner4 » 25 jul 2016, 19:09

Porediti Suareza i Icardija je jednako porediti Henrya i Girouda. :urnebes:

Suarez koliko god bio divljak u pitanju je cista klasa i takav se mogao i trpiti. Ne znam da sam i jedan ovdje post procitao pre 2 godine o tome da neko ne zeli Suareza? Mozda neko u zayebanciji?

Sa druge strane Icardi za sada nije nista pokazao u karijeri osim skandala. Ne znam na cemu baziras da je on tri puta bolji od Lacasettea pa ga jos uporedjujes sa Suarezom?! :rol: Mali maneken umislio da je svijetska klasa pa da moze da radi sta hoce!
Novi Balotelli sa tim sto je Balo vise obecavao od njega...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 25 jul 2016, 19:46

Marsal je napisao/la:
anell je napisao/la:Kako je, ima li šta novo ?
Dje si ti uopšte ba? :rol:
U misijoj rupi :lol:
Evo me u Dojclandu, otiso malo raditi, a u stanu nemam neta pa moram otici do grada kad imam slobodbno da se apdejtujem.
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 25 jul 2016, 19:47

anell je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Evo me u Dojclandu, otiso malo raditi, a u stanu nemam neta pa moram otici do grada kad imam slobodbno da se apdejtujem.
Jel to fatas pokemone pe.deru? :rol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

anell
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la anell » 25 jul 2016, 19:51

bega_afc je napisao/la:
anell je napisao/la:
Marsal je napisao/la: Dje si ti uopšte ba? :rol:
Jel to fatas pokemone pe.deru? :rol:
Aha, gledaj gdje me pokemoni odvedose :D

Jeb.ote pokemoni jesmol koga doveli ?
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 jul 2016, 19:51

anell je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Da ne radiš gdje u restoranu brze hrane? :urnebes: :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 25 jul 2016, 19:59

anell je napisao/la:
bega_afc je napisao/la: Jel to fatas pokemone pe.deru? :rol:

Cuj je.bo te pokemoni.Pa samo njih i skupljamo u ovom prelaznom roku. :lol: :lol:

Imas li neko konkretnije pitanje, dok si pri internetu? Svakakve gluposti ti padaju na um. :mrgreen: :urnebes:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 jul 2016, 20:04

Gunner4 je napisao/la:Porediti Suareza i Icardija je jednako porediti Henrya i Girouda. :urnebes:

Suarez koliko god bio divljak u pitanju je cista klasa i takav se mogao i trpiti. Ne znam da sam i jedan ovdje post procitao pre 2 godine o tome da neko ne zeli Suareza? Mozda neko u zayebanciji?

Sa druge strane Icardi za sada nije nista pokazao u karijeri osim skandala. Ne znam na cemu baziras da je on tri puta bolji od Lacasettea pa ga jos uporedjujes sa Suarezom?! :rol: Mali maneken umislio da je svijetska klasa pa da moze da radi sta hoce!
Upravo ovo. Suarez i Icardi su nebo i zemlja. I ja bi Suareza docekao ispred Emiratesa ako treba rasirenih ruku i onda i sad. Suarez je klasa samo sto ima svojih nazovi "momenata" ali za Icardija je spaceshuttle, Messi i Ronaldo u jednom. Icardi je do sad pokazao da je jedno neizljivljeno svorenje kojemu je najveci uspijeh u zivotu to sto je covjeku koju mu je bio prijatelj, prihvatio ga i pomogao mu mnogo u zivotu, zabio noz u leda i zavrsio sa njegovom zenom. To ce napraviti samo ljigavac i 0 od covjeka. Da je on tu zavrsio, nego je covjeka jos nastavio i provocirati sa doticnom. I dan danas ne zna dalje od nosa i zene koja mu je centar svijeta i univerzuma. Ko ne vjeruje lijepo neka provede minutu vremena na njegovom instagramu. Samo minutu. Ako dode, naravno to nece biti razlog da je prestanem navijati za Arsenal jer bi to bilo suludo, ali moje misljenje o njemu ce ostati isto pa taman dao 50 golova u sezoni. Ne komentarisem njegove igracke sposobnosti jer on los igrac nije uopste, al ko covjek je ljiga i to je to. Sto se mene licno tice daleko mu lijepa kuca.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 25 jul 2016, 20:07

bega_afc je napisao/la:
anell je napisao/la:
bega_afc je napisao/la: Jel to fatas pokemone pe.deru? :rol:

Cuj je.bo te pokemoni.Pa samo njih i skupljamo u ovom prelaznom roku. :lol: :lol:

Imas li neko konkretnije pitanje, dok si pri internetu? Svakakve gluposti ti padaju na um. :mrgreen: :urnebes:
Zanima me kako su Simen i Paja, jesul i dalje zajedno?
@topnike :mrgreen: Blizu si :salut:
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 jul 2016, 20:15

Anele, de u pp molim te pošalji gdje radiš :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 jul 2016, 20:17

A znas kako kod nas ide. Standard. Povezani sa svim mogucim zvijezdama a na kraju prelaznog roka popijemo pricu kako nije bilo kvaliteta na marketu. :) Nakonn dvije utakmice kunemo sudbinu i klub za koji navijamo. Nista drugacije ti nije ni sad. Sve je isto... :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 25 jul 2016, 20:23

anell je napisao/la: Zanima me kako su Simen i Paja, jesul i dalje zajedno?
@topnike :mrgreen: Blizu si :salut:
Naljutio se Paja, kaze nije grah slan bio. :lol: :lol:

Kad sam vec kod graha, naumpade mi jedna prica. Bio kaze lik na Vjetrenicama(brdasce izmedju Viteza i Zenice) i kasno se ozenio, ono 35+. Citav zivot frajer, nije se htio zenit dok ne prozivi, imo i pare, a volio pojest domacu kuhinju, ono sto mati spremi. I kad se zenio, jedini uslov bio da zena zna kuhat. Nadje potencijalnu- Znas li kuhat?- Znam. I ozeni je. Prvi rucak, naredio da se grah pristavi. Mlada skuhala pun pretis lonac, al ono grah neslan skroz. Puko loli film i natjera je da sjedne na prag sa sve punim loncem graha i kasikom. Nije ustala dok sve nije pokusala. Legenda kaze da nijedan obrok do kraja zivota nije bio neslan.

Legenda isto tako kaze da se mlada nije prezivala Xhaka. :salut:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 jul 2016, 20:35

Gunner4 je napisao/la:Porediti Suareza i Icardija je jednako porediti Henrya i Girouda. :urnebes:

Kad poredis Icardija i Suareza poredi Suareza iz Ajaxa i Icardija danas jer su tu negdje godinama, lako je biti pametan i reci da je Suarez klasama iznad Icardija eto to je bas tesko za zakljuciti. Niko ne moze reci da ce Icardi biti dobar kao Suarez i vjerovatno i nece ali ako bude nesto losiji od njega nama bi i takav dobrodosao a ko to moze garantovati isto tako da Icardi mozda nece biti svjetska klasa? Sigurno ima potencijal, z arazliku od Lacazetea panja koji ne moze igrati u Francuskoj pored Panjouda i Gignaca a cak nije ni na sirem spisku jer je i Gameiro ispred njega. Peti napadac francuske reprezentacije je eto klasa a Icardi maneken. Baloteli je klaun ne mozes njega porediti sa Icardijem, koga on yebe i kome je trebu mazno to se navijaca Arsenala ne treba da tice, mene zanima teren a Icardi je na terenu a i van njega miljama ispred klauna Balotelija sa kojim ga poredis.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 25 jul 2016, 21:04

BFG out 5 mjeseci :mrgreen:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 25 jul 2016, 22:34

glavno da uzoran život vodi nosati panj,nema veze šta u 4 sezone forsanja bez konkurencije nemože doći do 20 golova u ligi :rol:

Arsenal missed more clear-cut chances than any other Premier League team last season, failing to convert a remarkable 57 opportunities which Opta deem they should reasonably be expected to score.

Of Premier League strikers to have scored over seven goals last season, Giroud has the worst big-chance conversion rate of them all.

The striker has missed 68.4 per cent of the clear-cut chances to fall his way.

:rol: :rol: :rol: :rol:

pljuje se po icardiju kao da je gotov igrač i uspoređuje ga se s suarezom,pa vojaerski klaunovi šta nekažete da je icardi mlađi 7 godina od suareza,a 2 godine mlađi od francuskog titana lacazetea kojeg mnogi priželjkuju :rol: bilo bi zanimljivo viditi šta bi napravio sa jednim kreativcem ala ozil iza sebe,kad bi metnuo 20 komada u ligi u prvoj sezoni,vojaeroljupci bi završili na aparatima šutili kao mrtve **** kao što smo mogli već viditi hrpu puta,za usporedbu suarez je s 24 godina došao u redse i tad je omah sigurno prema voajeroljupcima bio gotov igrač na svome vrhuncu :rol: najbolje od icardija tek slijedi,a vi klošari vojaeroljupski uživajte u igrama nosatog panja i vlažite kožice na spomen mogućeg dolaska arapskog titana od jedne sezone za kojeg bi veliki stručnjak voajer dao 50 milki,a za jednog suareza nije htio dati više od 40 milki :lol:

Higuain - 5.2 shots per game, 36 goals = 19.8%
Dybala - 3.1 shots per game, 19 goals = 21.1%
Bacca - 2.0 shots per game, 18 goals = 25.0%
Icardi - 1.7 shots per game, 16 goals = 29.4%
Pavoletti - 2.7 shots per game, 14 goals = 23.6%
Salah - 2.1 shots per game, 14 goals = 20.8%

:kafa:

serem se na šiptarski proljev ala beton od dmf-a :rol: i mogući dolazak arapskog kozojeba

Kalidou Koulbaly's agent Bruno Satin to Radio CRC:

"The player wants to leave the club. He doesn't want to renew."

slika

:kafa:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 jul 2016, 22:39

Na 1.7 šuteva po utakmici, i Mirza Kovač bi imao 29% :rol:
A.F.C. Bournemouth!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 25 jul 2016, 22:43

rambo16 je napisao/la:Na 1.7 šuteva po utakmici, i Mirza Kovač bi imao 29% :rol:

glavno da je panj higuain na 1.6 :rol:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 jul 2016, 22:44

Higuain u jednoj utakmici šutne isto onoliko puta k'o Icardi u 4 :rol:
A.F.C. Bournemouth!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 25 jul 2016, 22:47

rambo16 je napisao/la:Higuain u jednoj utakmici šutne isto onoliko puta k'o Icardi u 4 :rol:

normalno da šutne više kad panju kao što je higuain treba 6 uadaraca za pišljivi gol :kafa: a kad dođe finale napuni gaće kao mali majmun

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 jul 2016, 22:47

Kako 6 šansi kad 5 puta šutne? :(
A.F.C. Bournemouth!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 25 jul 2016, 22:55

rambo16 je napisao/la:Kako 6 šansi kad 5 puta šutne? :(

u jednog fula čitavu loptu :kafa:

jedan od najdražih poteza titana :geek:

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.