HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Piaca kompa cuvajte se Barica 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ako ti gajis optimizam na Baricu, svaka ti cast
@19FKS46
Pa kad ste toliki giganti i galaktikosi kakvo je ono sinoć mućko ponašanje Peljte sa kartonima da nas sjebe prije tekme s vama!??! Mislim ono očigledno je bilo da nam hoće isključit 1-2 igrača iz prve postave kako bi što slabiji došli u sarajevo..
Pa kad ste toliki giganti i galaktikosi kakvo je ono sinoć mućko ponašanje Peljte sa kartonima da nas sjebe prije tekme s vama!??! Mislim ono očigledno je bilo da nam hoće isključit 1-2 igrača iz prve postave kako bi što slabiji došli u sarajevo..
Re: RE: Re: RE: Re: HŠK Zrinjski
19FKS46
Kad je ovaj Irfan potpiso za vas? Jel bio skup , izgleda da ce bit pojacanje za Sarajevo.On je i poniko u Sarajevu?
Kad je ovaj Irfan potpiso za vas? Jel bio skup , izgleda da ce bit pojacanje za Sarajevo.On je i poniko u Sarajevu?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Ma ono je Žera zagužvao bez potrebe ondje uz aut liniju...Besic je napisao/la:Piaca kompa cuvajte se Barica
Vidim tenzije rastu pred tekmu i na forumu, to je dobro...
Samo konstruktivna rasprava, bez vrijeđanja i gluposti i biće OK...
Je li potvrđen termin u nedjelju u 19:45 ili će biti promjena?
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Smijesni ste sa komentarisanjem sudjena i povezivanjem toga sa FKS. Ako u tome trazite alibi, to je zalosno. A vi ste vjerovatno zadnji koji trebaju komentarisati sudije i sudijske odluke. Sjetite se samo vasih utakmica sa sirokim i budite malo realni.
Više smo mi primili golova nakon prekršaja i iz zaleđa nego što vi imate stolica na stadionu. Tako da i ako nam se to nekad vrati, radi se o pravdi.19FKS46 je napisao/la:Smijesni ste sa komentarisanjem sudjena i povezivanjem toga sa FKS. Ako u tome trazite alibi, to je zalosno. A vi ste vjerovatno zadnji koji trebaju komentarisati sudije i sudijske odluke. Sjetite se samo vasih utakmica sa sirokim i budite malo realni.

Licemjerno je da navijac Zrinjskog o sudijama prica, ostale bih mozda i razumio.ALOBOLA je napisao/la:19FKS46
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vi i pravda ne idete zajedno u istu recenicu.
Valjao vam je Peljto i Cuic prosle sezone u sirokom kad su sudili u vasu korist. Sad vam odjednom ne valja. Kako da ne, bas ste pravedni...
Valjao vam je Peljto i Cuic prosle sezone u sirokom kad su sudili u vasu korist. Sad vam odjednom ne valja. Kako da ne, bas ste pravedni...
-
Sudac nas jeste sinoć bez potrebe izmasakrirao kartonima ali to nam neće biti prepreka da na Koševu uzmemo 3 boda....joker90 je napisao/la:Licemjerno je da navijac Zrinjskog o sudijama prica, ostale bih mozda i razumio.ALOBOLA je napisao/la:19FKS46
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
pitari pričaju a žalili se na jakupovića koji im ne poništi dva gola iz ofsajda, pa im u proteklim sezonama sudio penala i penala
Pa nama poneki sudac nešto i da..A brate mili zato vama svi suci natežu, il penal il crveni il zaledje.. A inače imaš opće diskusije pa te malčice molimo da otpepaš sa naše teme. Ni19FKS46 je napisao/la:Vi i pravda ne idete zajedno u istu recenicu.
Ne kazem da nije, samo mi je smijesno da za sudijske greske se odmah krivi FK Sarajevo i trazi neki alibi. Ako budete bolji, pobjedite, bujrum.PiazzaGrande je napisao/la:Sudac nas jeste sinoć bez potrebe izmasakrirao kartonima ali to nam neće biti prepreka da na Koševu uzmemo 3 boda....joker90 je napisao/la:Licemjerno je da navijac Zrinjskog o sudijama prica, ostale bih mozda i razumio.ALOBOLA je napisao/la:19FKS46
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Hahaha...neka sam i ovo dočekao...sarajlija brani širokobriježane...19FKS46 je napisao/la:Vi i pravda ne idete zajedno u istu recenicu.

Volim te bola'!
Volim te bola'!
pošten komentar.
Re: RE: Re: HŠK Zrinjski
Ne branim ja nikoga. Nego vi niste realni. Osudjujete Peljtu i teretite nas klub da ime veze s tim. Mimo svake pameti. Kao sto kolega rece, bujrum na Kosevo pa ako budete bolji pobijedite. Ali nije vam FKS kriv sto ste dobili crveni u mecu sa Radnikom.PiazzaGrande je napisao/la:Hahaha...neka sam i ovo dočekao...sarajlija brani širokobriježane...19FKS46 je napisao/la:Vi i pravda ne idete zajedno u istu recenicu.
Valjao vam je Peljto i Cuic prosle sezone u sirokom kad su sudili u vasu korist. Sad vam odjednom ne valja. Kako da ne, bas ste pravedni...ipak ima nade za nas...peace
-
A šta bi ti kolega pomislio da igrate utakmicu protiv Mladosti DK ( a sljedeće kolo igrate sa Slobodom ) i sudi vam sudac iz Tuzle koji vam u miroljubivoj utakmici podjeli pet kartona i isključi Duljevića npr...U najmanju ruku čudnojoker90 je napisao/la:
Ne kazem da nije, samo mi je smijesno da za sudijske greske se odmah krivi FK Sarajevo i trazi neki alibi. Ako budete bolji, pobjedite, bujrum.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Pa daj nam te situacije ako imaju snimljenje, kad je Katanecu dao dva kartona da vidimo i mi sto se zalite. Sta ako su opravdani kartoni?
Donekle te i shvatam, i meni su napamet padale razne teorije zavjera nakon zadnjeg derbija na Kosevu i slicno, ali ipak najizglednije od svega je da imamo nesposobne sudije. Nekad te poguraju, nekad zakolju na terenu, to je nasa liga. Objektivno, imali smo u sampionskoj sezoni dosta odluka na nasu ruku, vi ste isto imali u prosloj, tako da pricati o tome ko drzi sudije u saci i placa je nezahvalno. Siroki pokrade zeljeznicar sa onim ofsajdom, oni budu zakinuti protiv vas, sve ide u krug, kao sto rekoh, prije ce biti sudijska nesposobnost nego nesto vise.PiazzaGrande je napisao/la:A šta bi ti kolega pomislio da igrate utakmicu protiv Mladosti DK ( a sljedeće kolo igrate sa Slobodom ) i sudi vam sudac iz Tuzle koji vam u miroljubivoj utakmici podjeli pet kartona i isključi Duljevića npr...U najmanju ruku čudnojoker90 je napisao/la:
Ne kazem da nije, samo mi je smijesno da za sudijske greske se odmah krivi FK Sarajevo i trazi neki alibi. Ako budete bolji, pobjedite, bujrum.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
A tako je to...i ja sam slično nešto o tome pisao...To je tako sa sucima i gotovo...Nadam se da naša Uprava neće izlaziti u javnost sa nekim priopćenjem...
Zaklopi knjigu i odloži je...Idemo dalje!
Zaklopi knjigu i odloži je...Idemo dalje!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.