Olimpik Sarajevo

fender13
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la fender13 » 25 jul 2016, 08:14

Puno ste se radovali kada smo ispali zapinjali ste ko niko protiv Zvijezde ali sljedeće godine ste u cirkus ligi dobro došli

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2016, 11:24

Sumnjam da ce i ovu sezonu privesti kraju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jul 2016, 11:42

fender13 je napisao/la:Puno ste se radovali kada smo ispali zapinjali ste ko niko protiv Zvijezde ali sljedeće godine ste u cirkus ligi dobro došli
Vi ste sami od sebe cirkus.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2016, 13:56

Bio bih beskrajno zahvalan forumasu pod nickom @Mancini kad bi prestao da mi salje privatne poruke uvrijedljivog sadrzaja.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jul 2016, 13:59

Virtu4l je napisao/la:Bio bih beskrajno zahvalan forumasu pod nickom @Mancini kad bi prestao da mi salje privatne poruke uvrijedljivog sadrzaja.
Prestani lagati godinama cijeli forum.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2016, 14:04

Samo sam rekao da Olimpic ispada i da postoji sansa da se ugasi, to je pretpostavka koja na kraju moze biti tacna ili netacna, nikako laz. Sigurno da to nije razlog da mi psujes u inbox.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 25 jul 2016, 15:05

High je napisao/la:Mak Varešanović je u Udineseu?
Da :) Dobro je igrao dok je bio kod nas, a pise da je odusevio na probi. Znao sam ja da ce napredovati, samo nisam ocekivao ovako rano. Nek' mu je sa srecom.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jul 2016, 15:15

Virtu4l je napisao/la:Samo sam rekao da Olimpic ispada i da postoji sansa da se ugasi, to je pretpostavka koja na kraju moze biti tacna ili netacna, nikako laz. Sigurno da to nije razlog da mi psujes u inbox.
Širiš dezinformacije po raznim pdf-ima već odavno. I niko ti nije psovao.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 jul 2016, 15:17

Virtu4l je napisao/la:Bio bih beskrajno zahvalan forumasu pod nickom @Mancini kad bi prestao da mi salje privatne poruke uvrijedljivog sadrzaja.
Nije mu strano i meni je to radio sto sam iznosio istinu, da nisu bez duga nego da imaju dug kao i ostali klubovi.
Isfrustriran decko.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 25 jul 2016, 15:23

Ma balavac neki, nema kome nije prijetio preko pp.
sve je laž

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 25 jul 2016, 15:38

fender13 je napisao/la:Puno ste se radovali kada smo ispali zapinjali ste ko niko protiv Zvijezde ali sljedeće godine ste u cirkus ligi dobro došli
Gdje? I sto bi vas pustili?
Mokroguz je napisao/la:Podrska i pozdrav :salut:
Povlacim podrsku i pozdrav - gonite se u pm uvijek nam se hebalo za vas Kolumbo.
Virtu4l je napisao/la:Samo sam rekao da Olimpic ispada i da postoji sansa da se ugasi, to je pretpostavka koja na kraju moze biti tacna ili netacna, nikako laz. Sigurno da to nije razlog da mi psujes u inbox.
Jel' se ti zezas? :rol:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jul 2016, 15:47

bhsport je napisao/la:
Nije mu strano i meni je to radio sto sam iznosio istinu, da nisu bez duga nego da imaju dug kao i ostali klubovi.
Isfrustriran decko.
Nisi ti nikakvu istinu iznosio nego si izmišljao.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 jul 2016, 15:54

Mancini je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Isfrustriran decko.
Nisi ti nikakvu istinu iznosio nego si izmišljao.
Pogledas popis duznika koji je javan i skontas da nisi u pravu, da zaoblizis istinu. Predstavljate se da ste cisti a imate dugovanja. ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jul 2016, 15:57

Pogledas popis duznika koji je javan i skontas da nisi u pravu, da zaoblizis istinu. Predstavljate se da ste cisti a imate dugovanja. ;)[/quote]
Ko se predstavljao? :lol:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jul 2016, 15:59

lijevokrilo je napisao/la:Ma balavac neki, nema kome nije prijetio preko pp.
Klonirani, od tebe sam vjerovatno duplo stariji.

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 25 jul 2016, 16:03

Onda je to još gore po tebe ako si stariji a prijetiš ljudima po pp. Tužno kako god okreneš. Bolje da si se poklopio pa da to pripišemo mladalačkom ludilu.
sve je laž

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jul 2016, 16:09

lijevokrilo je napisao/la:Onda je to još gore po tebe ako si stariji a prijetiš ljudima po pp. Tužno kako god okreneš. Bolje da si se poklopio pa da to pripišemo mladalačkom ludilu.
Kome i kada klonirani? A pošto vidim da me pokušavate "ubaciti" u vaše besmislene rasprave i "uništavanje" teme ja se povlačim a vi slobodno nastavite sa "uništavanjem" iste. ;)

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 25 jul 2016, 16:37

Prva tri kola izrazito teska za nas U cetvrtom kolu moramo pobjediti Celik i onda cemo vidjeti u Krupi gdje ide nas voz. Ako bi izgubili prva tri kola a pobjedili u 4,5,6,8 kolu onda bi to znacilo da cemo opstati.
Ja vjerujem u ovu ekipu i smatram da necemo biti na posljednje dvije pozicije.
Malo ce start biti zeznut jer cemo vjerovatno ostati zakovani za dno i zavisit ce koliko ce to na igrace uticati.

Moze li mi samo neko reci da li kad se formiraju liga za opstanak oduzimaju bodovi sa ekipama koje ste pobjedili a koje se takmice u ligi za prvaka ili sve ostaje isto??

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 25 jul 2016, 18:11

gorazdak je napisao/la:Prva tri kola izrazito teska za nas U cetvrtom kolu moramo pobjediti Celik i onda cemo vidjeti u Krupi gdje ide nas voz. Ako bi izgubili prva tri kola a pobjedili u 4,5,6,8 kolu onda bi to znacilo da cemo opstati.
Ja vjerujem u ovu ekipu i smatram da necemo biti na posljednje dvije pozicije.
Malo ce start biti zeznut jer cemo vjerovatno ostati zakovani za dno i zavisit ce koliko ce to na igrace uticati.

Moze li mi samo neko reci da li kad se formiraju liga za opstanak oduzimaju bodovi sa ekipama koje ste pobjedili a koje se takmice u ligi za prvaka ili sve ostaje isto??
U pravu si.
Mislim da ostaje sve isto, nisam vidio da su negdje naveli da se oduzima.

Ja sam pozitivno iznenadjen kako smo se snasli unatoc problemima, imamo skoro kompletnu startnu postavu koja moze pobjediti bilo koga u ligi uz koncentraciju, trud i rad. Samo treba nam se odbrana dobro uigrati, i dvije pozicije rijesiti(lijevog beka i barem jednog zadnjeg veznog), i onda smo vrlo snazni posto nam je napad strasno zeljan i talentovan.
Isic, Udovicic, Bandovic, Kobiljar, Lelic, Hadzic, Mahovic, Regoje su definitivno dobri na svojim pozicijama zasad.
Sahovic definitivno zasluzuje jos sansi, ima neki potencijal, Vrdoljaka i Drljevica nisam bas mnogo vidio pa valja jos pregledati.
Raspored pomaze po tome da se ekipa uigrava jos prije rivala, a i nadjemo najbolju kombinaciju sto se tice postave.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 jul 2016, 20:29

Gdje se igra utakmica i koliko su karte?

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.