Oni su poceli cupati tacno sat prije utakmice , znaci igraci nisu izasli , navijaci lagano pristizu,niko ne navija a oni krenu sa cupanjem. Jesu li to normalni ljudi?Hrasno1921 je napisao/la:Jasna je razlika izmedju par pocupanih stolica, sto vidjamo i na derbijima i na Kosevu ali i na Grbavici i ovog namjernog unistavanja stadiona, divljastvo je pocelo jos i prije samog pocetka utakmice, i sve namjerno zbog pozitivne price i truda i ulaganja kluba i navijaca u stadion, unistavani su toaleti, metalna konstrukcija, zastitna ograda, sve sto se moglo ostetiti ili slomiti, sve ostalo su price umanjivanja samog djela, i vjeruj mi to nece proci, samim tim do "daljnjeg" vam je zabranjen ulaz na Grbavicu, sve sto ste unistili ce te i platiti, a na kraju je i tu i kazna NFSBIH, sve u svemu vise ste pomogli protivniku nego sebi, toliko o mozgovima pojedinacaamypitar je napisao/la:http://www.prvimagazin.com/clanak/Crna- ... -policijom
Nisam za nasilje,ali sve je to isto.
Uprava Zelje malo vise dize tenzije,ocito da se vise prica o neredima,nego o igri svog kluba.
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Koja ba zastitna ograda,o cemu vi pricate,ograda s istoka ona koja je bila naprijed prenesena na sjever,zavarena,nidje veze,realno ruglo napravljeno s ogradom,ja nezzz cime vama oci mazu ovi vasi s nekom rekonstrukcijom,al fkt po meni nista narocito nije uradjeno,nezzz koliko je sredstava utroseno i koliko su imali na raspolaganju,al stolice ste vi sami platili i ne vidim da se treba diciti stim 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
Paljenje i lomljavinu osudjujem . prije derbya je se znalo da se nece skidati stolice i sto god bude unisteno da ce FKS platiti i ovo je radjeno iz "ljubavi " prema sadasnjoj upravi FKS . tako ne znam cemu kmecanje pola stolica ce samo vratiri i zavrnuti a one ograde su smijesne ,to bi se vjerovatno i skidalo poslije derbya . uglavnom dobro ce te proci i nema razloga da glumite neke zrtve.
Bravo majstore.RedEvil je napisao/la:Koja ba zastitna ograda,o cemu vi pricate,ograda s istoka ona koja je bila naprijed prenesena na sjever,zavarena,nidje veze,realno ruglo napravljeno s ogradom,ja nezzz cime vama oci mazu ovi vasi s nekom rekonstrukcijom,al fkt po meni nista narocito nije uradjeno,nezzz koliko je sredstava utroseno i koliko su imali na raspolaganju,al stolice ste vi sami platili i ne vidim da se treba diciti stim

-
- Kontakt:
Mažu nam oči **** ga, hvala ti što nam reče
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Mozda da ga pozoves da pregleda šoljanine da se vidi u odrazu, al'tek poslije abecede. Da nije on pod K vidio malog leteceg? Ajde sad na jedno oko.arelinho je napisao/la:Bravo majstore.RedEvil je napisao/la:Koja ba zastitna ograda,o cemu vi pricate,ograda s istoka ona koja je bila naprijed prenesena na sjever,zavarena,nidje veze,realno ruglo napravljeno s ogradom,ja nezzz cime vama oci mazu ovi vasi s nekom rekonstrukcijom,al fkt po meni nista narocito nije uradjeno,nezzz koliko je sredstava utroseno i koliko su imali na raspolaganju,al stolice ste vi sami platili i ne vidim da se treba diciti stim![]()
Nisi vidio zapadnu tribinu? Nisi vidio led semafor? Nisi vidio nove stolice na sjeveru? Nisi vidio nove prostorije kluba? Nisi vidio tv studio? Nisi vidio zaštitnu ogradu na jugu? Moraš ići kod oftalmologa dok se nije pogoršalo stanje. Što prije bolje za tebe.
![]()
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Ma Nou Kamp vam nije ravan,a sta ti nisi vidio,ogradu od istoka koja je zavarena na sjeveru onako bezveze,i to je neki napredak semafor je od prosle god.al nejse slavite vi to libo me al nije to tako kako vi predstavljate javnosti ni blizuarelinho je napisao/la:Bravo majstore.RedEvil je napisao/la:Koja ba zastitna ograda,o cemu vi pricate,ograda s istoka ona koja je bila naprijed prenesena na sjever,zavarena,nidje veze,realno ruglo napravljeno s ogradom,ja nezzz cime vama oci mazu ovi vasi s nekom rekonstrukcijom,al fkt po meni nista narocito nije uradjeno,nezzz koliko je sredstava utroseno i koliko su imali na raspolaganju,al stolice ste vi sami platili i ne vidim da se treba diciti stim![]()
Nisi vidio zapadnu tribinu? Nisi vidio led semafor? Nisi vidio nove stolice na sjeveru? Nisi vidio nove prostorije kluba? Nisi vidio tv studio? Nisi vidio zaštitnu ogradu na jugu? Moraš ići kod oftalmologa dok se nije pogoršalo stanje. Što prije bolje za tebe.
![]()

Zakazao sam ti termin za sutra. Moraš se pojaviti u 14:00. Samo da sve dobro prođe da ti se stanje nije pogoršalo.RedEvil je napisao/la:Ma Nou Kamp vam nije ravan,a sta ti nisi vidio,ogradu od istoka koja je zavarena na sjeveru onako bezveze,i to je neki napredak semafor je od prosle god.al nejse slavite vi to libo me al nije to tako kako vi predstavljate javnosti ni blizuarelinho je napisao/la:Bravo majstore.RedEvil je napisao/la:Koja ba zastitna ograda,o cemu vi pricate,ograda s istoka ona koja je bila naprijed prenesena na sjever,zavarena,nidje veze,realno ruglo napravljeno s ogradom,ja nezzz cime vama oci mazu ovi vasi s nekom rekonstrukcijom,al fkt po meni nista narocito nije uradjeno,nezzz koliko je sredstava utroseno i koliko su imali na raspolaganju,al stolice ste vi sami platili i ne vidim da se treba diciti stim![]()
![]()
- lijevokrilo
- Kontakt:
@RedDebil lažu ba samo kakva rekonstrukcija, ne može se igrati evropa na Grbavici, ne mogu ne reprezentacije igrati, sve je laž
sve je laž

- lijevokrilo
- Kontakt:
Nemoj biti tako strog prema sebi, nisi ti debil, ti samo izgleda imaš nekih psihičkih problemaRedEvil je napisao/la:Koji debilizam nije ni cudo
![]()
![]()

sve je laž
Bolje biti i debil nego navijati za zelju,jos vodjen propagandom i kojekakvim vodjama,jadno i bijedno,budi pozzz bijedoolijevokrilo je napisao/la:Nemoj biti tako strog prema sebi, nisi ti debil, ti samo izgleda imaš nekih psihičkih problemaRedEvil je napisao/la:Koji debilizam nije ni cudo
![]()
![]()

RedEvil je napisao/la:Koja ba zastitna ograda,o cemu vi pricate,ograda s istoka ona koja je bila naprijed prenesena na sjever,zavarena,nidje veze,realno ruglo napravljeno s ogradom,ja nezzz cime vama oci mazu ovi vasi s nekom rekonstrukcijom,al fkt po meni nista narocito nije uradjeno,nezzz koliko je sredstava utroseno i koliko su imali na raspolaganju,al stolice ste vi sami platili i ne vidim da se treba diciti stim
carsijaba je napisao/la:

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nema preko 5 000 KM štete da magarac konja yebe
Digli frku ocm kao da su konstrukciju tribine syebali i treba pola miliona da se obnovi...
Digli frku ocm kao da su konstrukciju tribine syebali i treba pola miliona da se obnovi...
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
evo ga jedan stručnjak, koliko po tvojoj procjeni ima?
- lijevokrilo
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sta zelis time dokazat, pa to su novine koje su ostale kako su ljudi sjedili

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Hrasno1921
- Kontakt:

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
- Kontakt:
to im je u genima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 118 gostiju.