Vidjećete da Vidal nije bolji, dosta teško reći jer je Vidal perfekcija, ali Martin je po mnogo čemu i previše poseban.
Najbolji i najkorisniji igrač što svijet može gledati.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ovi trenutni koji treniraju i plus Vidal, cini mi se. Povrijedjeni i oni ostali sa Eura ne idu.dsulejm je napisao/la:Jel ima neko pouzdanu informaciju koji igraci putuju u SAD?
-Hvala
nista od toga, nije Conte budala pa da ga proda.....Karlo je napisao/la:HOCU HAZARDA do kraja prelaznog roka.
dsulejm je napisao/la:Jel ima neko pouzdanu informaciju koji igraci putuju u SAD?
-Hvala
Pa dao tako što je Pogbu poslao Joseu jel' možda i mi trebamo nešto slično uraditi mislim da ne.Karlo je napisao/la:momci sramota ,malo je reci da sam ljuti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,mrtvi JUBEEEEE da da 90 i koji milion za higuaina a mi jos nista ne dovodimo.HOCU HAZARDA do kraja prelaznog roka.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato benko sinoc nije poceo derbi. Eto vama igrac koji je dao 15-20 golova u premier ligi igra i ocekujete ligu prvaka pa cak ni veliki anceloti koji je majstor za ligu prvaka nece moci nistagerdmuller je napisao/la:dsulejm je napisao/la:Jel ima neko pouzdanu informaciju koji igraci putuju u SAD?
-Hvala
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 4 gosta.