FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Jooooojjjjj i jednih i drugih isto mala djeca ciji je babo jaci,pusti se ba dresova vise naravno da ce navijac Sarajeva reci da je njihov dres bolji,kao i mi za Zeljin treba do sutra naklapati,meni je drago da se renomirane marke vracaju u nasu ligu a ne neke marke frlj naziva i kvaliteta,nego meni je veoma vazno kao nekom ko je starije generacije da sutra ne bude belaja,da sve prodze kako treba,neka pobjedi bolji Zeljo naravno,salu na stranu nevolim potcjenjivanja ni Sarajeva jer zaista ljudi imaju dobrih igraca ali ni potcjenjivanje Zelje koje je veoma izrazeno kod pojedinih navijaca FCS,ima u ovom Zelji dosta materijala eh sada kako su to ukonponovali i jedni i drugi vidjet cemo
?Pitaristok je napisao/la:Cikazubo
Jel vam na svim dresovima pise Sarojevo?
Ovaj Hodžić bi mogao biti sjajan igrač. Možda nije bio konkretan, ali volim igrače koji stalno traže loptu, otkrivaju se i ne boje se. Vidim da ima 22 godine i odavno mi jedan igrač nije ovako leg'o na prvu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ubacite u anketu i opciju od 5-10 mjesta jer je ona najizvjesnija 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Toooo majstoreeeenarodniheroj je napisao/la:Ubacite u anketu i opciju od 5-10 mjesta jer je ona najizvjesnija
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
jes dzamijemi 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Buraz , syeban sam utakmicom.Jeli se to treba budala praviti pa pričati kako smo dobri i vi i mi ? Evo mi nešto možemo srati zbog igrača manje ( mada pola sata nismo pogledali na vaš gol) ali vi ste posebna priča.Benko, Dulja, Ahmet, mali Hodzić (za njega sam znao da je najbolji bek lige)Sarić, beton ekipa a vaš pokušaj od trenera nema igru, nema viziju, nema znanje jednostavno.Njemu Benko i Hodzić sjede na klupi a u državi nema boljih na njihovim pozicijama.Imate igrača više 60 minuta i svaki pokušaj napada ide po bokuadmirr je napisao/la:jes dzamijemi

PS mislio sam da po običaju pretjerujete uvezi trenera, ali ste milion posto u pravu.O nama neću, jer nije mjesto ali mogu samo reći da će ova moja raja Kostiću yebavati sve za par kola, živi bili pa vidjeli.
slazem se sve od rijeci do rijeci. svako ko kaze drugacije, ne razmislja svojom glavomnarodniheroj je napisao/la:Buraz , syeban sam utakmicom.Jeli se to treba budala praviti pa pričati kako smo dobri i vi i mi ? Evo mi nešto možemo srati zbog igrača manje ( mada pola sata nismo pogledali na vaš gol) ali vi ste posebna priča.Benko, Dulja, Ahmet, mali Hodzić (za njega sam znao da je najbolji bek lige)Sarić, beton ekipa a vaš pokušaj od trenera nema igru, nema viziju, nema znanje jednostavno.Njemu Benko i Hodzić sjede na klupi a u državi nema boljih na njihovim pozicijama.Imate igrača više 60 minuta i svaki pokušaj napada ide po bokuadmirr je napisao/la:jes dzamijemi.
PS mislio sam da po običaju pretjerujete uvezi trenera, ali ste milion posto u pravu.O nama neću, jer nije mjesto ali mogu samo reći da će ova moja raja Kostiću yebavati sve za par kola, živi bili pa vidjeli.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
-
- Kontakt:
Trebali ste dobiti tri razlike da nije bilo HORDI(kad ste nas razvaljivali i dali gol oni prave prekid 20 minuta) I HURTICA misa. Do gola je bilo ispitivanje snaga i ravnopravna utakmica,a onda ste dominirali. Rustemovic odlican,a Dulja pravi razliku izmedju nas i vas. Ako ode on Sarajevo je slabije trideset posto najmanje. Na kraju mi puno zadovoljniji, a vi imate za cime zaliti...
Za zivot cijeli !
horde pokazale zasto u najbolji navijaci, pardon huligani u drzavi... lome i pale tudje stadione, nemaju svoj, i jos se hvale time... kakvi moroni, jos nastetise svom timu, pri 1-1... gluplji ne mozes biti
Hvala na informaciji i tvom misljenju, eto nije to vec sinoc prezvakano i ispricano 123 puta, pa jos jednom ponovi.dobrinja1 je napisao/la:horde pokazale zasto u najbolji navijaci, pardon huligani u drzavi... lome i pale tudje stadione, nemaju svoj, i jos se hvale time... kakvi moroni, jos nastetise svom timu, pri 1-1... gluplji ne mozes biti
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ako vasi prihvate da plate ovo nabijanje iznosa stete onda ih kolektivno trebate objesiti
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
naravno da ce prihvatiti. utalice se oni tu zajedno sa misketom i siljkomHrasno1921 je napisao/la:Ako vasi prihvate da plate ovo nabijanje iznosa stete onda ih kolektivno trebate objesiti
Uvalili ste nam hadalja ebo vas svak
Ali na nama ljepse stoji pa da je od plasticni kesa pravljen

Od trećeg kola više nećete bit crno-bijeli, već sivo-rozi.KenoRob je napisao/la:Uvalili ste nam hadalja ebo vas svak

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
hahaha, dobar
https://www.facebook.com/HaadGetaGame/p ... =3&theater
taman debi protiv vas da vidite kako se bolje trci i golovi zabijaju sa hadaljom
taman debi protiv vas da vidite kako se bolje trci i golovi zabijaju sa hadaljom
Šta je ovo ba, prokuhaće u njima.KenoRob je napisao/la:hahaha, dobar

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mi nikad i nismo bili crno-bijeliuNbx je napisao/la:Od trećeg kola više nećete bit crno-bijeli, već sivo-rozi.KenoRob je napisao/la:Uvalili ste nam hadalja ebo vas svak

Ne izgledaju loše dizajnerski, kvalitet, ne znam.
#samoČelik
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjeruj da mi znamo kakav je kvalitet, bas odron i nikad nesto gore nisam vidio. Dizajn je znao nekada biti lijep.Lawer_88 je napisao/la:Mi nikad i nismo bili crno-bijeliuNbx je napisao/la:Od trećeg kola više nećete bit crno-bijeli, već sivo-rozi.KenoRob je napisao/la:Uvalili ste nam hadalja ebo vas svak
Ali na nama ljepse stoji pa da je od plasticni kesa pravljenok lapsus
Ne izgledaju loše dizajnerski, kvalitet, ne znam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Neka, sace zima i blato. Bar je cist
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.