Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nabio tri u aut, mogao bolje kod gola, nije za uzeg izbora, moje misljenje. Rustem, Dulja i Ahmetovic, a kod nas Ugljesa i Lendric. To je toaleksandar_veliki je napisao/la:Meni se dopao Rustemovic, Ahmetovic osim gola u derbiju jak na lopti i u zraku. Ugljesa dobar, golman Fejzic sjajan, Ordagic i Krpic, Stakić. Gledao sam sve tri tekme, morat cu jos jednom. Bice materijala uglavnom.
Golman Fejzic sjajan?Jel ovo ironija neka ili sta?Pa lik je totalno nesiguran i samim time unosi pometnju u odbranu.Linijas je i svaki put krene i stane sto je nesto najgore sto golman moze uraditi.Istu stvar je uradio i kod gola Sarajeva.3-4 ciste lopte je ispucao,ne u aut nego na klupu Zelje.Ono sto je odbranio je islo po sred gola,posebno onaj sut Benke.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni se dopao Rustemovic, Ahmetovic osim gola u derbiju jak na lopti i u zraku. Ugljesa dobar, golman Fejzic sjajan, Ordagic i Krpic, Stakić. Gledao sam sve tri tekme, morat cu jos jednom. Bice materijala uglavnom.
Smetnuo sam s uma, Senad Husic me nasekiraoaleksandar_veliki je napisao/la:Ne mislim na Fejzica iz Zelje, ima Fejzic i u Metallegheu, imao nekoliko fenomenalnih odbrana. Cak i igrac utakmice.4672980102091213 je napisao/la:Nabio tri u aut, mogao bolje kod gola, nije za uzeg izbora, moje misljenje. Rustem, Dulja i Ahmetovic, a kod nas Ugljesa i Lendric. To je toaleksandar_veliki je napisao/la:Meni se dopao Rustemovic, Ahmetovic osim gola u derbiju jak na lopti i u zraku. Ugljesa dobar, golman Fejzic sjajan, Ordagic i Krpic, Stakić. Gledao sam sve tri tekme, morat cu jos jednom. Bice materijala uglavnom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.