jel to husic, nemere to cojek biti4672980102091213 je napisao/la:Ispao je ljakse i mali igrac, ali Subic je kod vas na posudbi i duplo je skuplji od Husica i vraca se u zivot plus sto jos nije minute odigrao, rano je jos pricati...Chinaglia je napisao/la:Husic njima, Subic namapinoglavi je napisao/la:Jel' to crveni dobio onaj Husic kojeg je Zeljeznicar "oteo" Slobodi?
I can live with that![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- AzaKamikaza
- Kontakt:
KOEEEEEEEEEEEEE PRVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
zna li se razlog zbog kojeg manijaci nisu navijali? jel u pitanju neki bojkot, ili sta 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Lažeš da si ovo napisaoadmirr je napisao/la:zna li se razlog zbog kojeg manijaci nisu navijali? jel u pitanju neki bojkot, ili sta
- elamalakia
- Kontakt:
zanimljiva noc u glavnom gradu BiH 
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Hvala navijacima manjeg Sarajevskog kluba sto ce ucestvovati u rekonstrukciji stadiona Grbavica
Jer ce placanjem polomljenih i ostecenih stolica morati platiti i demontazu slomljenih stolica te montazu novih, sto FKZ nije placao, jer sve to je platio sponzor kluba, usput i zahvala na prekidu, sa igracem manje mnogo su pomogli FKZ, sve pohvale

Jer ce placanjem polomljenih i ostecenih stolica morati platiti i demontazu slomljenih stolica te montazu novih, sto FKZ nije placao, jer sve to je platio sponzor kluba, usput i zahvala na prekidu, sa igracem manje mnogo su pomogli FKZ, sve pohvale
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Hrasno1921 je napisao/la:Hvala navijacima manjeg Sarajevskog kluba sto ce ucestvovati u rekonstrukciji stadiona Grbavica![]()
Jer ce placanjem polomljenih i ostecenih stolica morati platiti i demontazu slomljenih stolica te montazu novih, sto FKZ nije placao, jer sve to je platio sponzor kluba, usput i zahvala na prekidu, sa igracem manje mnogo su pomogli FKZ, sve pohvale![]()
sto, jel se ne smije pitati?? ako su vam zabranili da ovdje pisete, moze objasnjenje na ppAzaKamikaza je napisao/la:Lažeš da si ovo napisaoadmirr je napisao/la:zna li se razlog zbog kojeg manijaci nisu navijali? jel u pitanju neki bojkot, ili sta
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Sad tek vidim kojem idiotu sam replicirao.admirr je napisao/la:sto, jel se ne smije pitati?? ako su vam zabranili da ovdje pisete, moze objasnjenje na ppAzaKamikaza je napisao/la:Lažeš da si ovo napisaoadmirr je napisao/la:zna li se razlog zbog kojeg manijaci nisu navijali? jel u pitanju neki bojkot, ili sta
Izvini menstrualni
- lijevokrilo
- Kontakt:
Fejzić -
kakva smijurija od golmana, kakva komedijaška reakcija kod gola
onaj gol ide njemu na dušu koliko i Kosoriću.
Memija - taj momak je igrac manje kad igra na beku, za šta nije Kerim kriv. Siniša Stevanović za njega Cafu što se tice te pozicije.
Bokaćini- solidan, zna se postaviti, zna iznijeti loptu ali nekakav spor i previše nonšalatan za ovakve utakmice.
Kosorić - sasvim dobar do 60 minute i onda neobjašnjiv prenos u glavi
u saradnji sa Fejzićem krivac za najsmiješniji gol na derbijima.
Husić -
strašno pojacanje koje napravi dva žuta kartona za nepunih 30 minuta.
Bevab - lik rutinski pokloni tri kornera pitarima
izgubljen slucaj na terenu, nabijanje lopte bezveze i tako to ...pred kraj se malo popravio.
Bekrić -
nekad veliki igrac, danas samo sjenka od starog Bekrića...bezveze uzima mjesto mladom Žeriću.
Zapravo, samo Radinović i Lendrić imaju prolaznu ocjenu
posebno Uglješa.
I za kraj Kostić
za par kola ce se Željo rastati sa tim likom 
Memija - taj momak je igrac manje kad igra na beku, za šta nije Kerim kriv. Siniša Stevanović za njega Cafu što se tice te pozicije.
Bokaćini- solidan, zna se postaviti, zna iznijeti loptu ali nekakav spor i previše nonšalatan za ovakve utakmice.
Kosorić - sasvim dobar do 60 minute i onda neobjašnjiv prenos u glavi
Husić -
Bevab - lik rutinski pokloni tri kornera pitarima
Bekrić -
Zapravo, samo Radinović i Lendrić imaju prolaznu ocjenu
I za kraj Kostić
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 jul 2016, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
Jel' ono na sjeveru bila fina graCka raja?
Kakvi bivoli Bože sačuvaj
Kakvi bivoli Bože sačuvaj
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Straus1921
- Kontakt:
laku noc

Da je bar..admirr je napisao/la:fali 6 bijelih stolica
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
vidi svi se okrenuli i gledaju u paroluStraus1921 je napisao/la:laku noc
Najjace mi je, kazu kone, oni se ne sjecaju da su ikad stolicu na Kosevu slomili. Jeste normalni ba? Pa onaj derbi kad je bilo 0-0, kad smo titulu osvojili, lik sa juga baca na istok cesmu koju je odvalio u WC-u!
Lomili ste i vi, samo vi vise na patetiku okrenete! Jesu pretjerali nasi, ali nista neobicno za derbi, samo im je tajming bio prelos. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Straus1921
- Kontakt:
bravo majstoreadmirr je napisao/la:vidi svi se okrenuli i gledaju u paroluStraus1921 je napisao/la:laku noc
hvala jbg. sad se bar zna zasto niste navijali, niste mogli jer vam je trebalo sahat vremena da zajedno procitate i pokusate odgonetnuti sta ste napisali
![]()
Ma lomilo se stolice na bilo kojem stadionu. Ovo se znalo da ce se desiti i nesto me posebno i ne dodiruje. Sve ce se naplatiti i cao. Trebao se napraviti dogovor sa sarajevom da plati demontažu i ponovnu montazu stolica. Mozda bi jeftinije bilo. Ovako ce ih masno koštati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.