PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

admirr
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la admirr » 24 jul 2016, 00:14

pinoglavi je napisao/la:Jel' to crveni dobio onaj Husic kojeg je Zeljeznicar "oteo" Slobodi?
Nisam gledao utakmicu, cekam forumasa @amazon da napise svoje vidjenje, on je najrealniji i izgleda je opet upravu.
ne treba ti amazon, reci cu ti ja iskreno; ne zna se ko je losiji, mi ili zeljkan. ako se nesto drasticno ne promjeni i jedni i drugi bi na kraju mogli zavrsiti u onoj ligi za opstanak
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 jul 2016, 00:20

Gledaj stoke šta uradi :puke: Ne volim ni ja Želju ali ovo uraditi nekome...Koliko je ljudi i od usta odvojilo da dadne iz ljubavi prema klubu pare da bi se neko poslije iživljavao nad time. :puke: :puke: :puke:
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2016, 00:21

wobly92 je napisao/la:Gledaj stoke šta uradi :puke: Ne volim ni ja Želju ali ovo uraditi nekome...Koliko je ljudi i od usta odvojilo da dadne iz ljubavi prema klubu pare da bi se neko poslije iživljavao nad time. :puke: :puke: :puke:
slika
Samo vracanje za ono sto su oni uradili iako je to malo seljacki vala, ne moras se ponasati kao oni ali eto..a i svakako cemo to sve platiti, to od usta sto je neko odvojao nece propasti, dogovor je da klub plati sve.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 24 jul 2016, 00:24

fali 6 bijelih stolica
joker nije mogao ponijeti vise :mrgreen:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 24 jul 2016, 00:30

slika

e jbg :rol: :rol:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 24 jul 2016, 00:30

admirr je napisao/la:fali 6 bijelih stolica
joker nije mogao ponijeti vise :mrgreen:
:lol:

Kompenzirali. Platis ulaznicu, uzmes stolicu. Fer i korektno, ne vidim u cemu je problem. :P
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 24 jul 2016, 00:32

wobly92 je napisao/la:Gledaj stoke šta uradi :puke: Ne volim ni ja Želju ali ovo uraditi nekome...Koliko je ljudi i od usta odvojilo da dadne iz ljubavi prema klubu pare da bi se neko poslije iživljavao nad time. :puke: :puke: :puke:
slika
Od svih Srba najgore su horde zla.

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 24 jul 2016, 00:36

sakupljači sekundarnih sirovina i u slobodno vrijeme navijači manjeg sarajevskog kluba
sve je laž

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 24 jul 2016, 00:38

lijevokrilo je napisao/la:sakupljači sekundarnih sirovina i u slobodno vrijeme navijači manjeg sarajevskog kluba
ko je to tebe sakupljao??

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 24 jul 2016, 00:40

MortemHz je napisao/la:
slika
Samo vracanje za ono sto su oni uradili iako je to malo seljacki vala, ne moras se ponasati kao oni ali eto..a i svakako cemo to sve platiti, to od usta sto je neko odvojao nece propasti, dogovor je da klub plati sve.
Sta smo mi uradili? Ni blizu kao ovo veceras nikad nije bilo, a uostalom vama ne mozemo stetu napraviti jer je to nas stadion koliko i vas tako da za ovo nema opravdanja, a na kraju krajeva i ovo je najveci krivac sto nas niste uzeli.
Za zivot cijeli !

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 24 jul 2016, 00:41

idi slikaj još nešto iz asortimana donjeg veša pa se vrati. čudi me da ti nisu i internet zabranili nakon što su te uhvatili da roviš po ženskim stvarima. :rol:
"riri" :rol: u pripremi za gledanje derbija ispred tv
slika
sve je laž

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 24 jul 2016, 00:45

izgleda da franto ima rodjaka na forumu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jul 2016, 00:46

admirr je napisao/la:ne treba ti amazon, reci cu ti ja iskreno; ne zna se ko je losiji, mi ili zeljkan. ako se nesto drasticno ne promjeni i jedni i drugi bi na kraju mogli zavrsiti u onoj ligi za opstanak
Da budem iskren, ne mogu se složiti da smo mi toliko loši. Provukli se jesmo, ponajviše zahvaljujući vašem treneru i navijačima, ali nama su falila dva možda i najvažnija igrača, plus golman, tako da gore od ovoga ne možemo. Dobili smo Uglješu, ovog italijana, pa i Pozdera... biće to dobra ekipa kad se ovi vrate.

Vama je problem trener, jer čini mi se da ovaj stvarno ne zna šta radi, čovjek je pravio poteze kao da je mene ili bilo kojeg navijača Želje pitao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 24 jul 2016, 00:47

kako ste degenerični obojica, vjerovatno ste familija. čak mislim da je incest u pitanju. drago mi je da si to spomenuo, znači nisam jedini koji je to primjetio.

a lošeg derbija Allahu dragi šta je ono niko tri para ne može sastaviti :rol: Benko plazi jezik navijačima ko da je retardiran a Said dok se svi zagrijavaju gladi stomak ko seoska lola grob te yebo
Zadnja izmjena: lijevokrilo, dana/u 24 jul 2016, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
sve je laž

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2016, 00:47

4672980102091213 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
slika
Sta smo mi uradili? Ni blizu kao ovo veceras nikad nije bilo, a uostalom vama ne mozemo stetu napraviti jer je to nas stadion koliko i vas tako da za ovo nema opravdanja, a na kraju krajeva i ovo je najveci krivac sto nas niste uzeli.
Otprilike isto nego je Koševo puno vece pa ne vidis (teze je) a i nije ovako blizu nego ste kidali od pocetka pa do kraja pa se teze i vidi jedna ako shvatas o cemu pricam.

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 24 jul 2016, 00:48

Mortem, mi smo dobili itekako po pichki nakon toga, gazili su nas na stadionu, pa poslije po ciglanama

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 24 jul 2016, 00:50

MortemHz je napisao/la:
4672980102091213 je napisao/la: Sta smo mi uradili? Ni blizu kao ovo veceras nikad nije bilo, a uostalom vama ne mozemo stetu napraviti jer je to nas stadion koliko i vas tako da za ovo nema opravdanja, a na kraju krajeva i ovo je najveci krivac sto nas niste uzeli.
Otprilike isto nego je Koševo puno vece pa ne vidis (teze je) a i nije ovako blizu nego ste kidali od pocetka pa do kraja pa se teze i vidi jedna ako shvatas o cemu pricam.
:urnebes: :urnebes:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jul 2016, 00:51

pinoglavi je napisao/la:Jel' to crveni dobio onaj Husic kojeg je Zeljeznicar "oteo" Slobodi?
Husic njima, Subic nama
I can live with that :kafa:
:mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2016, 00:51

Straus1921 je napisao/la:Mortem, mi smo dobili itekako po pichki nakon toga, gazili su nas na stadionu, pa poslije po ciglanama
Ne mogu tu nista reci, 100% je tako bilo.

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 24 jul 2016, 00:53

Chinaglia je napisao/la:
Husic njima, Subic nama
I can live with that :kafa:
:mrgreen:
Ispao je ljakse i mali igrac, ali Subic je kod vas na posudbi i duplo je skuplji od Husica i vraca se u zivot plus sto jos nije minute odigrao, rano je jos pricati...
Za zivot cijeli !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.