Dobra stvar da je utakmica bolja.
Sarajevo vs Zeljeznicar
Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
Sto ovo pitari, bacaju stolice, stvarno nema smisla neko se trudi i bori za bolje uslove ..jbg...
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 23 jul 2016, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Pa je li moguće da uništavaju stadion...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
svih 1670 navijaca, pardon huligana sarajeva momentalno poslati u jagomir na lijecenje... za njih su primati visa rasa...
Kakvi su ovo seljaci došli na Grbavicu nevjerovatno, odmah stoku otjerati sa sjevera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kad neko pogine kod ovih Pitara ne treba ga zaliti. Ko kad trazi frku, kasnije govore bio je dobar covjek , a on bio huligan ubica.
Ruse stadion u svom gradu, dodju u tudji grad prave probleme i ruse gradove i onda kada neko pogine zrtve kao.
Ruse stadion u svom gradu, dodju u tudji grad prave probleme i ruse gradove i onda kada neko pogine zrtve kao.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 23 jul 2016, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ja mozgaChinaglia je napisao/la:svaka cast pitarima, dovrsite nedovrseno
rusite sugavicu
Ti si bolestan idi malo posjeti jagomir
"Volim te Zeljo"
Jagomir je za njega.Virtu4l je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:svaka cast pitarima, dovrsite nedovrseno
rusite sugavicu
Tako, pa ćeš opet da kmečiš kad dođeš na dnevni red.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Chini za ovo bi trebao postati bivsi clan foruma. Gadljivo za citat.Chinaglia je napisao/la:svaka cast pitarima, dovrsite nedovrseno
rusite sugavicu
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
samoposmatram
- Kontakt:
Hajd sto se drogiraju i devastiraju stadion ..to i mogu razumit. Ali navijati za FK Sarajevo, to je van svake pameti.
Evo ga i Kursadžije humorsamoposmatram je napisao/la:Hajd sto se drogiraju i devastiraju stadion ..to i mogu razumit. Ali navijati za FK Sarajevo, to je van svake pameti.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa sta se vise ceka, istjerajte gamad sa tribina! Koji debil moras biti da rusis prelijepu, nedavno izgradjenu tribinu?! Koja bruka od drzave, pa gdje su specijalci da im ubiju zelju za zivotom? Jos je samo trebalo da prebiju neduzne vatrogasce...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Chinaglija majmune ja sam fukara i ne obravdama ovo sto se desava, pa koji su ovo klosari jbt, ne mogu da vjerujem, treba zbog njih da nam zabrane gostovanje, yebem vam mamu pi c ku retardiranu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
samoposmatram
- Kontakt:
mora se dok cekam nastavak tekmeHeller je napisao/la:Evo ga i Kursadžije humorsamoposmatram je napisao/la:Hajd sto se drogiraju i devastiraju stadion ..to i mogu razumit. Ali navijati za FK Sarajevo, to je van svake pameti.
- Beduin
- Kontakt:
Ma bespotrebno se radi sve to, steti i svome klubu i domacinu, a sutra ce ti Manijaci doci pa mozda namjerno potrgati jos vise stolica na Kosevu, a Bog dao ionako nam klubovi jedva kraj s krajem sastavljaju. Bas ne cijenimo nicijo trud.
A da ne govorim koliku uslugi cine domacinu sa tim prekidom, kad su ih stisli i imaju igraca vise, taman da se Zeljo razabere.
Al nije da nismo navikli na tu kulturu iz Metropole, i onda dodje pubertetlija na forum i proziva tuzlake, zenicane i ostale. Hhh
Zato vratiti miliciju i one old school ovlasti im pa da ubiju brasno u takvima, kad se napravi ovakva glupost i devastiranje.
A da ne govorim koliku uslugi cine domacinu sa tim prekidom, kad su ih stisli i imaju igraca vise, taman da se Zeljo razabere.
Al nije da nismo navikli na tu kulturu iz Metropole, i onda dodje pubertetlija na forum i proziva tuzlake, zenicane i ostale. Hhh
Zato vratiti miliciju i one old school ovlasti im pa da ubiju brasno u takvima, kad se napravi ovakva glupost i devastiranje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Re: RE: Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /140326133Virtu4l je napisao/la:Pa je li moguće da uništavaju stadion...
- pravnik1981
- Kontakt:
Da sam pitar ja ne bih imo sna ne bih spavo ja dok je zelje
kopirajte,kopirajte

-
budimo_realni
- Kontakt:
Kako su samo glupi navijaci Sarajeva, bljak koji idioti. Kad postignu go i kad trebaju da slome protivnika i dobiju utakmicu oni prouzrokuju prekid i igraci ispadnu iz ritma.Cestitam momci vi ste najzasluzniji sto Sarajevo veceras nije pobijedilo.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
1-1.....TOP
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ko je bio onaj sto se setkao po terenu?
-
narodniheroj
- Kontakt:
Stid me bilo gledati utakmicu
Neznaš ko je gori , fuj majku vam yebem svima ublehašku idite u pm sviiiiiiiiiiiiii
PS hvala retardiranim hordama na bodu kojeg smo uzeli na borbenost i vašem pokušaju od trenera.Onakav roster imati a onako amaterski odigrati može samo FKS i niko više.A vi stručnjaci iz naše uprave, vrjednija je Amarova dlaka na glavi nego cjeli stručni štab.Dobro vam je Amar rek'o za Koleta-skijaš marššššššššššššš svi

PS hvala retardiranim hordama na bodu kojeg smo uzeli na borbenost i vašem pokušaju od trenera.Onakav roster imati a onako amaterski odigrati može samo FKS i niko više.A vi stručnjaci iz naše uprave, vrjednija je Amarova dlaka na glavi nego cjeli stručni štab.Dobro vam je Amar rek'o za Koleta-skijaš marššššššššššššš svi
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ExBlueone, Jabroni, laszlo, Pact1921, tutankamon1905 i 25 gostiju.