jeste li vi platili kiriju za stadion ili ce te opet u vogoscuFilantrop je napisao/la:Jeli vam proradio telefon?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
jeste li vi platili kiriju za stadion ili ce te opet u vogoscuFilantrop je napisao/la:Jeli vam proradio telefon?
Filantrop je napisao/la:Jeli vam proradio telefon?
Glavas ga je najavio kao novog igraca,sutra ja mislim potpisuje ugovorCuspajz je napisao/la:sta je sa stanisom nikolicem rece odlucit ce prije sedama dana i nista
harry_90 je napisao/la:DObar sastav mada mislim da ce Bekic otici,ima ponude jacih klubova,Dzafic tesko da ce doci,al ipak se treba nadat ..
Kakav Mujic,smotan u pm,nek smo ga se rijesili,najvise me nervirao na terenu,a Kasapovic 100% otisao u Svicarsku na probuFrutek je napisao/la:harry_90 je napisao/la:DObar sastav mada mislim da ce Bekic otici,ima ponude jacih klubova,Dzafic tesko da ce doci,al ipak se treba nadat ..
Imaju dvojica, šalim se mislim da ga treba po svaku cijenu zadržati, a žao mi je što je M. Mujić otišao on bi odlično odigrao na ovoj poziciji na kojoj je Okanović, a zna li neko gdje je Kasapović sad
Pantelićharry_90 je napisao/la:Kakav Mujic,smotan u pm,nek smo ga se rijesili,najvise me nervirao na terenu,a Kasapovic 100% otisao u Svicarsku na probuFrutek je napisao/la:harry_90 je napisao/la:DObar sastav mada mislim da ce Bekic otici,ima ponude jacih klubova,Dzafic tesko da ce doci,al ipak se treba nadat ..
Imaju dvojica, šalim se mislim da ga treba po svaku cijenu zadržati, a žao mi je što je M. Mujić otišao on bi odlično odigrao na ovoj poziciji na kojoj je Okanović, a zna li neko gdje je Kasapović sad
nigdje informacije za to veliko pojacanje,znam da je Glavas rekao da ce danas reci o kojem se igracu radi.
ne moze Malkic na beka,on je zadnji vezni...a Stana ce na beka desnog.nadam se da ce ovaj novi Drakul izbacit Jogeta,jer je on kikser nevidjen,samo sto daje golove pa ga svi hvale...a Dzafic kad bi doso to bi bilo extra pojacanje.kakogod mislim da ce iduce sezone sve izledat puno bolje neg ove i da cemo bit u vrhu... Sloboda do groba !Frutek je napisao/la:------------Mujkić/Divković------------
-------------------------------------------
Malkić-Jogunčić-Milošević-Crnogorac
????-------------Gavarić-----------Bekić
-----------------Džafić-------------------
---------Smajlović-Nikolić--------------
Mislim da bi ovo bio jedan od najjacih timova lige jos nekog desno dok se Tarik ne oporavi i ako Džafić dođe, još kad bi Krasića vratilispremni smo za Evropu
Nikolić u napadu igra?Frutek je napisao/la:------------Mujkić/Divković------------
Mislim da bi ovo bio jedan od najjacih timova lige jos nekog desno dok se Tarik ne oporavi i ako Džafić dođe, još kad bi Krasića vratilispremni smo za Evropu
ma nema od KAsapovica nista on sto je prije bio dobar igrac bio je nije vise....ja mislim da je u penziji....hehhehFrutek je napisao/la:harry_90 je napisao/la:DObar sastav mada mislim da ce Bekic otici,ima ponude jacih klubova,Dzafic tesko da ce doci,al ipak se treba nadat ..
Opet pogrešan NikolićHŠKZ-svetinja je napisao/la:Nikolić u napadu igra?Frutek je napisao/la:------------Mujkić/Divković------------
![]()
Nije vezni nego iza špicaPhill Jackson je napisao/la:ako dzafic igra veznjaka onda sam ja samuel l. jackson,a ne phill jackson..i kolko znam nije ni potpiso za vas
ako je tako onda bi vam moro smajlovic sam u napadu bitFrutek je napisao/la:Nije vezni nego iza špicaPhill Jackson je napisao/la:ako dzafic igra veznjaka onda sam ja samuel l. jackson,a ne phill jackson..i kolko znam nije ni potpiso za vas
Ma meni vako ljepse izgleda sa dva spica i jednim izaPhill Jackson je napisao/la:ako je tako onda bi vam moro smajlovic sam u napadu bitFrutek je napisao/la:Nije vezni nego iza špicaPhill Jackson je napisao/la:ako dzafic igra veznjaka onda sam ja samuel l. jackson,a ne phill jackson..i kolko znam nije ni potpiso za vas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.