Mokes je napisao/la:Pet ekipa u novu sezonu ulazi bez ijednog osvojenog trofeja ikada. Predvodi ih tuzlanska Sloboda, a niti jednom državni prvak ili osvajač nacionalnog Kupa nisu bili ni Vitez, Metalleghe, Krupa i Mladost DK.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima na buvljacima kod ciga nekakvih pehara i trofeja i medalja i to marka dvije po komadu đab đabe.. 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Franto na aparatima!Mokes je napisao/la:Pet ekipa u novu sezonu ulazi bez ijednog osvojenog trofeja ikada. Predvodi ih tuzlanska Sloboda, a niti jednom državni prvak ili osvajač nacionalnog Kupa nisu bili ni Vitez, Metalleghe, Krupa i Mladost DK.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
hahahahaha... a ne zaboravi, da svi osim slobode nemaju vise od 3 sezone najviseg ranga ili ukupno 4 sezone u premijer ligi...Mokes je napisao/la:Pet ekipa u novu sezonu ulazi bez ijednog osvojenog trofeja ikada. Predvodi ih tuzlanska Sloboda, a niti jednom državni prvak ili osvajač nacionalnog Kupa nisu bili ni Vitez, Metalleghe, Krupa i Mladost DK.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci o ovome mi mislite i ovako se ponasate 7 sati prije te najbitnije utakmice u sezonidobrinja1 je napisao/la:hahahahaha... a ne zaboravi, da svi osim slobode nemaju vise od 3 sezone najviseg ranga ili ukupno 4 sezone u premijer ligi...Mokes je napisao/la:Pet ekipa u novu sezonu ulazi bez ijednog osvojenog trofeja ikada. Predvodi ih tuzlanska Sloboda, a niti jednom državni prvak ili osvajač nacionalnog Kupa nisu bili ni Vitez, Metalleghe, Krupa i Mladost DK.
Kad je nesto smijesno, smijesno je bez obzira kakva je tekma taj dan. Tako da, pusti ljude da se nasmiju tuzlanskoj bestrofejnosti!tuzlak1987 je napisao/la: Znaci o ovome mi mislite i ovako se ponasate 7 sati prije te najbitnije utakmice u sezoni
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
a otkud tebi ideja da ja navijam za nekog iz sarajeva?tuzlak1987 je napisao/la:Znaci o ovome mi mislite i ovako se ponasate 7 sati prije te najbitnije utakmice u sezoni
- Osttribine
- Kontakt:
Ali vidi ovo, navijac Slobode napise navijacima Sarajeva ili Zelje kompleksasi, pa cega ba kompleksi BEZTROFEJNOSTI mozda 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne znaju oni ni sta je kompleks, culi prica se pa hajde eto...Osttribine je napisao/la:Ali vidi ovo, navijac Slobode napise navijacima Sarajeva ili Zelje kompleksasi, pa cega ba kompleksi BEZTROFEJNOSTI mozda
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Osttribine je napisao/la:Ali vidi ovo, navijac Slobode napise navijacima Sarajeva ili Zelje kompleksasi, pa cega ba kompleksi BEZTROFEJNOSTI mozda
Das Ist Walter
Hajde hajde, dosli ste nakon "nike" majica i sarajevskih kerova i vi na svoje 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ko ima vise trofeja Sloga Simin Han ili Sloboda?Ko je trofejniji?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav ti je to bolan bulbasor na avatru, ako i sam ti nisi onMajkl je napisao/la:Ko ima vise trofeja Sloga Simin Han ili Sloboda?Ko je trofejniji?
tuzlak1987 je napisao/la:Kakav ti je to bolan bulbasor na avatru, ako i sam ti nisi onMajkl je napisao/la:Ko ima vise trofeja Sloga Simin Han ili Sloboda?Ko je trofejniji?
Ne ozbiljno pitam ko je veci klub i ko ima vise trofeja u drugim i trecim ligama?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Idi prikaci se uz Ermina neka te uvodi na treninge i govori informacije. Nije ovo za tebeMajkl je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Kakav ti je to bolan bulbasor na avatru, ako i sam ti nisi onMajkl je napisao/la:Ko ima vise trofeja Sloga Simin Han ili Sloboda?Ko je trofejniji?
Ne ozbiljno pitam ko je veci klub i ko ima vise trofeja u drugim i trecim ligama?
Koliki moras biti kompleksas da pricas od Slobodi par sati prije vjecitog derbija. Koje ste vi prdekane od navijaca, idite napolje popijte pivo prije utakmice zabavite se, ostavite se Slobode.
Kakav ti je to bolan bulbasor na avatru, ako i sam ti nisi on[/quote]Majkl je napisao/la:Ko ima vise trofeja Sloga Simin Han ili Sloboda?Ko je trofejniji?
Ne ozbiljno pitam ko je veci klub i ko ima vise trofeja u drugim i trecim ligama?[/quote]
Idi prikaci se uz Ermina neka te uvodi na treninge i govori informacije. Nije ovo za tebe
Koliki moras biti kompleksas da pricas od Slobodi par sati prije vjecitog derbija. Koje ste vi prdekane od navijaca, idite napolje popijte pivo prije utakmice zabavite se, ostavite se Slobode.[/quote]
E **** ja ozbiljno pitam,ti tako.Zasto si takav prijatelju ,budi sretan jer ces danas da gledas veliki derbi,budi sretan jer imas tu priliku, poslije drugoligaskih godina imas priliku da gledas na Tusnju Sarajevo i Zelju.
A ovo te fakat ozboljno pitam ko je trofejniji i koje veci klub (naravno mislim na drugu i trecu ligu,jer znamo svi da nikad niste nista ni jedni ni drugi u elitnom razredu osvojili )
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Idi izadji malo napolje, uzivaj u derbiju..
Po Wikipediji, Sloboda ima jednu titulu prvaka druge Jugoslovenske lige iz 1959. godine i jednu titulu osvajača prve federalne iz 2014.Majkl je napisao/la:Ne ozbiljno pitam ko je veci klub i ko ima vise trofeja u drugim i trecim ligama?
Sloga Simin Han ima dvije titule druge federalne lige (sjever), tako da vjerovatno imaju isto trofeja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Derbi je. Manimo se pseudoklubova.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.