Mokes je napisao/la:Pet ekipa u novu sezonu ulazi bez ijednog osvojenog trofeja ikada. Predvodi ih tuzlanska Sloboda, a niti jednom državni prvak ili osvajač nacionalnog Kupa nisu bili ni Vitez, Metalleghe, Krupa i Mladost DK.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mokes je napisao/la:Pet ekipa u novu sezonu ulazi bez ijednog osvojenog trofeja ikada. Predvodi ih tuzlanska Sloboda, a niti jednom državni prvak ili osvajač nacionalnog Kupa nisu bili ni Vitez, Metalleghe, Krupa i Mladost DK.
Franto na aparatima!Mokes je napisao/la:Pet ekipa u novu sezonu ulazi bez ijednog osvojenog trofeja ikada. Predvodi ih tuzlanska Sloboda, a niti jednom državni prvak ili osvajač nacionalnog Kupa nisu bili ni Vitez, Metalleghe, Krupa i Mladost DK.
hahahahaha... a ne zaboravi, da svi osim slobode nemaju vise od 3 sezone najviseg ranga ili ukupno 4 sezone u premijer ligi...Mokes je napisao/la:Pet ekipa u novu sezonu ulazi bez ijednog osvojenog trofeja ikada. Predvodi ih tuzlanska Sloboda, a niti jednom državni prvak ili osvajač nacionalnog Kupa nisu bili ni Vitez, Metalleghe, Krupa i Mladost DK.
Znaci o ovome mi mislite i ovako se ponasate 7 sati prije te najbitnije utakmice u sezonidobrinja1 je napisao/la:hahahahaha... a ne zaboravi, da svi osim slobode nemaju vise od 3 sezone najviseg ranga ili ukupno 4 sezone u premijer ligi...Mokes je napisao/la:Pet ekipa u novu sezonu ulazi bez ijednog osvojenog trofeja ikada. Predvodi ih tuzlanska Sloboda, a niti jednom državni prvak ili osvajač nacionalnog Kupa nisu bili ni Vitez, Metalleghe, Krupa i Mladost DK.
Kad je nesto smijesno, smijesno je bez obzira kakva je tekma taj dan. Tako da, pusti ljude da se nasmiju tuzlanskoj bestrofejnosti!tuzlak1987 je napisao/la: Znaci o ovome mi mislite i ovako se ponasate 7 sati prije te najbitnije utakmice u sezoni
a otkud tebi ideja da ja navijam za nekog iz sarajeva?tuzlak1987 je napisao/la:Znaci o ovome mi mislite i ovako se ponasate 7 sati prije te najbitnije utakmice u sezoni
Ne znaju oni ni sta je kompleks, culi prica se pa hajde eto...Osttribine je napisao/la:Ali vidi ovo, navijac Slobode napise navijacima Sarajeva ili Zelje kompleksasi, pa cega ba kompleksi BEZTROFEJNOSTI mozda
Osttribine je napisao/la:Ali vidi ovo, navijac Slobode napise navijacima Sarajeva ili Zelje kompleksasi, pa cega ba kompleksi BEZTROFEJNOSTI mozda
Kakav ti je to bolan bulbasor na avatru, ako i sam ti nisi onMajkl je napisao/la:Ko ima vise trofeja Sloga Simin Han ili Sloboda?Ko je trofejniji?
tuzlak1987 je napisao/la:Kakav ti je to bolan bulbasor na avatru, ako i sam ti nisi onMajkl je napisao/la:Ko ima vise trofeja Sloga Simin Han ili Sloboda?Ko je trofejniji?
Idi prikaci se uz Ermina neka te uvodi na treninge i govori informacije. Nije ovo za tebeMajkl je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Kakav ti je to bolan bulbasor na avatru, ako i sam ti nisi onMajkl je napisao/la:Ko ima vise trofeja Sloga Simin Han ili Sloboda?Ko je trofejniji?
Ne ozbiljno pitam ko je veci klub i ko ima vise trofeja u drugim i trecim ligama?
Kakav ti je to bolan bulbasor na avatru, ako i sam ti nisi on[/quote]Majkl je napisao/la:Ko ima vise trofeja Sloga Simin Han ili Sloboda?Ko je trofejniji?
Po Wikipediji, Sloboda ima jednu titulu prvaka druge Jugoslovenske lige iz 1959. godine i jednu titulu osvajača prve federalne iz 2014.Majkl je napisao/la:Ne ozbiljno pitam ko je veci klub i ko ima vise trofeja u drugim i trecim ligama?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.