Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Pusti tog gore,ne znam sta on ima pricat koji qrac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Sto ste nervozni ba, yebala vas tema. Ccc
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nije to stvar nervoze nego se svaka tema unisti hejtanjem istih koji su tu samo za prikazati negativno. I kada tako sjebu nekoliko tema covjek se s pravom zapita. Ali sto se mene tice svi imaju pravo pisati, samo glavna da se ostavi navijacima Uniteda I to je to.Gefufna je napisao/la:Sto ste nervozni ba, yebala vas tema. Ccc
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Naravno da je armenska prevara svaka jača utakmica i čovjek se pretvara u Caspera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Debelo krme nanjusilo pare i kravu MUzaru.Saurman je napisao/la:Naravno da je armenska prevara svaka jača utakmica i čovjek se pretvara u Caspera.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mogli su pametnije uložiti, prvo pokušati dovesti Hummelsa i tako ojačati klimavu odbranu onda ići po Sanchesa umjesto natezanja sa Juventusom cijeli prelazni rok oko Pogbe.U napad dovesti Benzemu i Pjanića umjesto Armenca.Gefufna je napisao/la:Debelo krme nanjusilo pare i kravu MUzaru.Saurman je napisao/la:Naravno da je armenska prevara svaka jača utakmica i čovjek se pretvara u Caspera.
Benzema xD
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trebali smo dovest staklenog Hummelsa,neka vam ga
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Hahaha benzema pjanic i hummels los si managerSaurman je napisao/la:Mogli su pametnije uložiti, prvo pokušati dovesti Hummelsa i tako ojačati klimavu odbranu onda ići po Sanchesa umjesto natezanja sa Juventusom cijeli prelazni rok oko Pogbe.U napad dovesti Benzemu i Pjanića umjesto Armenca.Gefufna je napisao/la:Debelo krme nanjusilo pare i kravu MUzaru.Saurman je napisao/la:Naravno da je armenska prevara svaka jača utakmica i čovjek se pretvara u Caspera.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako su se neki smijali i prošle sezone pa pravac u EL al' polako vidjećemo te wc virtouze na djelu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čuj Hummelsa dovesti, a čovjek želio u Bayern ići, nije bilo šanse za njega, Sanchesa ste vi doveli prije dolaska Joze, iskoristili to i ugrabili ga. Benzema ne ide nigdje iz Reala i smiješno je uopšte pokušavati tu nešto. Pjanić je jedini koji se realno mogao dovesti, ali ne vidim da bi nešto tu bilo bolje sa njim.
Realno se nije moglo puno bolje od ovoga (meni je najviše žao što nismo Dembelea uzeli, on se mogao za siću dovesti), kod Luje se mogao odraditi bolji posao sa pojačanjima,ali ono što je Jozo tražio je i dobio, ostaje još taj veznjak (Pogba) i eventualno još jedan stoper ili bek i to je to.
Realno se nije moglo puno bolje od ovoga (meni je najviše žao što nismo Dembelea uzeli, on se mogao za siću dovesti), kod Luje se mogao odraditi bolji posao sa pojačanjima,ali ono što je Jozo tražio je i dobio, ostaje još taj veznjak (Pogba) i eventualno još jedan stoper ili bek i to je to.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Treba Murinjo vidit sta Yarmolenko radi kod mene na menadzeru 

⭐
-
- Kontakt:
Ma sto ce nam pjanic Hah nikakav upgrade u odnosu na trenutne veznjake
U vrhu imamo jednu od najjacih 9-ki Evrope plus mladog Rasha. To sto je Ibra u 35. god ne znaci nista, jer je npr. prosle sezone odigrao j.ebena 54 meca, sto dovoljno govori o spremi pomenutog.
To su igraci van svakog zakona, tipa Giggsa (koji je u 38. god. odigrao oko 30 meceva jos imao odlican ucinak), pa jedan Pirlo u 34. izadje na 40 itd.
Na krilu jedan od najjacih mladih igraca epl-a za proslu sezonu, veza sa doktorom Carrickom koji jos uvijek moze izaci na 20 tekmi, a u odb mozda i najbolji stoper epl-a trenutno uz strasnog Davida na golu.
Kada na sve ovo dodamo top managera dobijemo jasnu sliku da vec ove sezone United zeli min top 4 a iduce i titulu.
Generalno losa slika je stvar nepodobnih managera pa se cini da ovaj klub raspolaze prosjekom a vrijeme ce pokazati da nije tako.
To su igraci van svakog zakona, tipa Giggsa (koji je u 38. god. odigrao oko 30 meceva jos imao odlican ucinak), pa jedan Pirlo u 34. izadje na 40 itd.
Na krilu jedan od najjacih mladih igraca epl-a za proslu sezonu, veza sa doktorom Carrickom koji jos uvijek moze izaci na 20 tekmi, a u odb mozda i najbolji stoper epl-a trenutno uz strasnog Davida na golu.
Kada na sve ovo dodamo top managera dobijemo jasnu sliku da vec ove sezone United zeli min top 4 a iduce i titulu.
Generalno losa slika je stvar nepodobnih managera pa se cini da ovaj klub raspolaze prosjekom a vrijeme ce pokazati da nije tako.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Recimo prelazni rok koji je odradila borusija dortmund je odlican prelazni rok.reddevil96 je napisao/la:Kog bi ti doveo da bude odlican rok ? Messia higuaina thiaga silvu i modrica ?
O tome cemo kada pocne sezona ali se ni s ovim ni pod razno ne slazem.Fdbal90 je napisao/la:Recimo prelazni rok koji je odradila borusija dortmund je odlican prelazni rok.reddevil96 je napisao/la:Kog bi ti doveo da bude odlican rok ? Messia higuaina thiaga silvu i modrica ?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Sta je uradio Bvb? Doveo sva igraca koji nisu igrali ,jedan propadao u Chelsea drugi u Bayern a ok je za ovu mladost al oni se trebaju dokazat i sad smo mi trebali ko oni mlade dovodit i propale e svasta
Zeljeznicar! 1921 !
Ne mislim da je united trebao dovoditi iste igrace kao dortmund. Vec da je trebao da dovede makar po 2 igraca i u odbranu i u vezni red normalno koji su nivoa uniteda. Mada recimo napad dortmundov sa rojsom geceom sirleom i abuom u vrhu je meni bolji od unetedovog sa ibrom rooneyem i marsijalom i mikijem. Ali hajde da vas vise ne zamaran javit cu se kad sezona pocne ili cete se vi sami mene sjetiti.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Necu reci jel bolji napad il ne,tek trebamo vidjet ibru i Mikija u Unitedu a Sirle je prosjek cistiFdbal90 je napisao/la:Ne mislim da je united trebao dovoditi iste igrace kao dortmund. Vec da je trebao da dovede makar po 2 igraca i u odbranu i u vezni red normalno koji su nivoa uniteda. Mada recimo napad dortmundov sa rojsom geceom sirleom i abuom u vrhu je meni bolji od unetedovog sa ibrom rooneyem i marsijalom i mikijem. Ali hajde da vas vise ne zamaran javit cu se kad sezona pocne ili cete se vi sami mene sjetiti.
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: HalaMadrid i 3 gosta.