PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne daleko od toga kam puste srece da je tako al dijete idi hodaj ganjaj curice ako neces sad kada ces visi po forumu u sta ti mladost prodjeadmirr je napisao/la:pretpostavljam da si ti trenutno negdje gdje mi nikad necemo biti, drustvo ti prave 2-3 pichoke i uzivas. a komentare sa tvog nicka salje sekretaricamerak je napisao/la:
Petak vece a ti u kuci trosis mladost na forumu
samo Sloboda
Nemoj njih. Oni imaju trofej. Nađite nekog ravnog sebi.samirr je napisao/la:Ja te yebem olimpice.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Častim pićem. Prvi normalan frajer.samirr je napisao/la:Ja te yebem olimpice.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Olimpik kad igras to je ludnica, Otoka odjekuje
Samo za tebe sada pjevamo svi
I svako pobjedu ocekuje!
Ole ole ole ole ole ole ole
Samo za tebe sada pjevamo svi
I svako pobjedu ocekuje!
Ole ole ole ole ole ole ole
hvala na savjetu cika merace. potrudicu se da se popravim.merak je napisao/la:Ne daleko od toga kam puste srece da je tako al dijete idi hodaj ganjaj curice ako neces sad kada ces visi po forumu u sta ti mladost prodjeadmirr je napisao/la:pretpostavljam da si ti trenutno negdje gdje mi nikad necemo biti, drustvo ti prave 2-3 pichoke i uzivas. a komentare sa tvog nicka salje sekretaricamerak je napisao/la:
Petak vece a ti u kuci trosis mladost na forumu

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
jurisicduska je napisao/la:Častim pićem. Prvi normalan frajer.samirr je napisao/la:Ja te yebem olimpice.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bi bila zayebancija da padne dogovor i da HZ i Manijaci upadnu na Otoku nekad na poluvremenu neke lijeve tekme i naprave haos atmosferu
Bilo bi k'o u onom Remijevom skecu kad dovede navijace i napuni stadion u nekoj amaterskoj ligi... Ovima se noge odsjekle

Bilo bi k'o u onom Remijevom skecu kad dovede navijace i napuni stadion u nekoj amaterskoj ligi... Ovima se noge odsjekle

Uh!High je napisao/la:Nemoj njih. Oni imaju trofej. Nađite nekog ravnog sebi.samirr je napisao/la:Ja te yebem olimpice.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pisamo i ove sezone i njih i Divove.High je napisao/la:Nemoj njih. Oni imaju trofej. Nađite nekog ravnog sebi.samirr je napisao/la:Ja te yebem olimpice.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nema na cemu valjda skontas dobronamjeran savjet za razliku od cinjenice kada treba upotrijebiti cinizam. Na svu srecu imas sirok spektar smajlijaadmirr je napisao/la: hvala na savjetu cika merace. potrudicu se da se popravim.![]()
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nadam se da ce neko pobjediti sutra u Sa derbiju. To bi znacilo turbolencije u ekipi gubitnika, nestabilnu stolicu treneru. Manje vise moze biti nakon par kola sjebada u ekipi gubitnika i promjena trenera 

Ti si onaj mali tuzlak sto je pisao da mu je zao sto nas nisu sve pobili?
- lijevokrilo
- Kontakt:
- elamalakia
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Nadam se da ce neko pobjediti sutra u Sa derbiju. To bi znacilo turbolencije u ekipi gubitnika, nestabilnu stolicu treneru. Manje vise moze biti nakon par kola sjebada u ekipi gubitnika i promjena trenera
Bilo bi ti fino kad bi vise paznje posvetio slobodi nego Zelji.
tuzlak1987 je napisao/la: Definitivno prestajem pratiti ovaj klub, vidimo se na kraju naredne sezone ako bude sta od vas. Mene necete vise zafrkati, nabijem na qrac sve one pobjede u sezoni kada nema trofeja. U Evropi cemo igrati u Zenici utakmicu i to je to, a drugi neka uzimaju trofeje
Aha, sad kontam

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Memaricu, kakav je ovaj Subic, valja li cemu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta vam se ne svidja, normalno da cu navijati da sutra neko izgubi jer Hurtic i Kostic ne bi znali podici ekipu nakon toga. Vec bi se mozda ranije rijesili jedne ekipe ..
A Hurtic ako ode doci ce Uscuplic. Kostic ako ode doci ce neki levat novi. Win win
A Hurtic ako ode doci ce Uscuplic. Kostic ako ode doci ce neki levat novi. Win win
Nije nam win ako Hurtić ode.
A Kostića ako hoćemo da ode unajmićemo neku pomiju i napuckat je.

A Kostića ako hoćemo da ode unajmićemo neku pomiju i napuckat je.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.