Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Slagao ne slagao tako je.Baader je napisao/la:Ne slažem se. Na Depayu se npr. potpuno kristalno vidi da bi prvi mogao biti nogiran.
Ovo je poenta a ponavljam, pripreme ne mogu biti glavno mjerilo.cilj pripremnih utakmica i jest vidjeti ko je dobar za ekipu, a ko nije.
Zakljucio si po igri danas bez 5 najboljih igraca tima: De Gea,Smalling,Martial,Zlatan i izaberi veznog to je pola ekipe i ne privaljuj se Bogati.Fdbal90 je napisao/la:Meni se ljudi smiju kad kazem da samo cudo moze dovesti united za prvaka EPL. Jer ekipa koju je muronho zatekao je puno slabija od ekipa koje su zatekli konte i pep i plus murinho je dosad odradio jako los prelazni rok. Vezni red je najslabija karika uniteda i prislu sezonu i ako pogba dodje to nece biti dovoljno. Jer za vezu treba makar 2-3 kvaltetna pojacanja da mogu parirati cityu i chelseu
Pa i ne znam bas, onako na prvi Chelsea ima i jacu ekipu dok City bas i nema neku mocnu masineriju ako se dublje pogleda, pogotovo ne za stil koji Pep gaji ali ima jos vremena da mu se dovedu prava pojacanja.Fdbal90 je napisao/la:Meni se ljudi smiju kad kazem da samo cudo moze dovesti united za prvaka EPL. Jer ekipa koju je muronho zatekao je puno slabija od ekipa koje su zatekli konte i pep i plus murinho je dosad odradio jako los prelazni rok. Vezni red je najslabija karika uniteda i prislu sezonu i ako pogba dodje to nece biti dovoljno. Jer za vezu treba makar 2-3 kvaltetna pojacanja da mogu parirati cityu i chelseu
Normalno da ti se smiju, zapitaj se zasto , zasada nam je prijetnji rok dobar a ne los i pogba ako dođe to ce bit odlican rok , a che je doveo dva igrača koja su okej nista posebno , ne uspoređuj njih s nama i conte jos njje bio u eng ligiFdbal90 je napisao/la:Meni se ljudi smiju kad kazem da samo cudo moze dovesti united za prvaka EPL. Jer ekipa koju je muronho zatekao je puno slabija od ekipa koje su zatekli konte i pep i plus murinho je dosad odradio jako los prelazni rok. Vezni red je najslabija karika uniteda i prislu sezonu i ako pogba dodje to nece biti dovoljno. Jer za vezu treba makar 2-3 kvaltetna pojacanja da mogu parirati cityu i chelseu
Da se nadovežem, ko je admin našeg PDF-a i što ne reaguje, jer ako su meni ono jasna pravila foruma, osim u opštim diskusijama, forumi posvećeni individualnom klubu su samo za navijače istog. Tako da me zanima otkud ovi skakavci na našoj temi?Baader je napisao/la:Je li samo ja ne čitam postove ovog disleksičara gore?
reddevil96 je napisao/la:Normalno da ti se smiju, zapitaj se zasto , zasada nam je prijetnji rok dobar a ne los i pogba ako dođe to ce bit odlican rok , a che je doveo dva igrača koja su okej nista posebno , ne uspoređuj njih s nama i conte jos njje bio u eng ligiFdbal90 je napisao/la:Meni se ljudi smiju kad kazem da samo cudo moze dovesti united za prvaka EPL. Jer ekipa koju je muronho zatekao je puno slabija od ekipa koje su zatekli konte i pep i plus murinho je dosad odradio jako los prelazni rok. Vezni red je najslabija karika uniteda i prislu sezonu i ako pogba dodje to nece biti dovoljno. Jer za vezu treba makar 2-3 kvaltetna pojacanja da mogu parirati cityu i chelseu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahaha armensku prevaru , Prijavi se za skauta Uniteda jer ocito si veliki stručnjak, taj ibra je zabio lani 50 golova nemoj reci da je liga slaba pa da je to razlog , stopera jos jednog trebamo dovestSaurman je napisao/la:reddevil96 je napisao/la:Normalno da ti se smiju, zapitaj se zasto , zasada nam je prijetnji rok dobar a ne los i pogba ako dođe to ce bit odlican rok , a che je doveo dva igrača koja su okej nista posebno , ne uspoređuj njih s nama i conte jos njje bio u eng ligiFdbal90 je napisao/la:Meni se ljudi smiju kad kazem da samo cudo moze dovesti united za prvaka EPL. Jer ekipa koju je muronho zatekao je puno slabija od ekipa koje su zatekli konte i pep i plus murinho je dosad odradio jako los prelazni rok. Vezni red je najslabija karika uniteda i prislu sezonu i ako pogba dodje to nece biti dovoljno. Jer za vezu treba makar 2-3 kvaltetna pojacanja da mogu parirati cityu i chelseu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Po čemu će to biti odličan rok.? Po tome da će u napad gurnuti 35godišnjeg Ibru i onu armensku prevaru koja uvijek zakaže kad se lome utakmice.I šlag na kraju Pogba od 120 mil čovjek koji nije u stanju napraviti razliku protiv Albanije.
Odbrana katastrofalna a niko se nije doveo kao wc igrač u istu ili misliš da je treća opcija Villareala taj wc stoper.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.