Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Steta sto nismo ozbiljnije zagrizli za malog, cini mi se da se na neki nacin izjasnio kao fan Uniteda.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Blind još jednom pokazuje da je vrhunski igrac.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Re: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ma nije nam to frka, možemo nakon 2-3 god za 100 milDevi1 je napisao/la:Steta sto nismo ozbiljnije zagrizli za malog, cini mi se da se na neki nacin izjasnio kao fan Uniteda.

Hajd sad bar ovu djecu da pokusamo stici ako ne mozemo protiv ovih malo iskusniji
- theboss_RD07
- Kontakt:
Vidis da igraDesperado09 je napisao/la:Igra li Miki?

⭐
A jbt pa jest prijateljska al se brukat to NE
Vracaj Luju. 

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
mourinho outtajger je napisao/la:A jbt pa jest prijateljska al se brukat to NE
Kakva bomba Castra.. Shaw se polako vraća i ne boji se duela što zaista obećava da opet bude na nivou. Nema veze ovaj rezultat, ne bi mi smetalo da svaku pripremnu izgube ubjedljivo samo da ne škripi nigdje u sezoni, ovako se samo može dobro analizirati ekipa. Borussia isto ima kvalitetnu ekipu i dosta mladih igrača..
-
- Kontakt:
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ima onaj jedan momak koji mi uvijek da snimak tekme kad trazim. Bio bi mu zahvalan kad bi opet to uradio 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobro je. Zadovoljan sam jer su momci dali Joseu dosta materijala za popravku i uštimavanje iz prve ruke. Nešto od toga smo gledali u takmičarskim utakmicama prošle sezone (mene je u oči bola očajna pas igra i još očajnija igra Marcosa Roja). Svjestan sam rezultata, naravno da tim nisam zadovoljan ali i druge faktore treba uzeti u obzir.
Zadovoljan sam što je Luke odigrao svih 90 i kusur minuta i što je Blind sjajnom asistencijom počeo betonirati svoje mjesto u sredini.
Idemo dalje.
Zadovoljan sam što je Luke odigrao svih 90 i kusur minuta i što je Blind sjajnom asistencijom počeo betonirati svoje mjesto u sredini.
Idemo dalje.
To od mene nećeš vidjet da napišem,a znam da voliš malo podjebavatBelmin6 je napisao/la:mourinho outtajger je napisao/la:A jbt pa jest prijateljska al se brukat to NE
tajger je napisao/la:To od mene nećeš vidjet da napišem,a znam da voliš malo podjebavatBelmin6 je napisao/la:mourinho outtajger je napisao/la:A jbt pa jest prijateljska al se brukat to NE

Nisam mogao gledati cijelo drugo poluvrijeme, dosta u prekidima, ali izgleda da se nista nije ni poboljsalo u nastavku. Koliko god ovo bile tek pripreme, vracanje kondicije i uigravanje, ipak se ne moze ignorisati da neka imena mozda vise nemaju mjesta u ovom timu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ma ima tu dosta cirkusanta koji ni sad ne kontaju kako nose dres Uniteda al očisti to čika Mourinjo
Ispravite me ako griješim, ali nekako mislim da cilj pripremnih utakmica i jest vidjeti ko je dobar za ekipu, a ko nije. Ono, vrlo moguće da je tako.
Tesko da manager moze vidjeti da li je neko dobar za ekipu il ne na osnovu tri - cetiri pripremna meca gdje su igraci na 70 % spreme.
Cak i da se npr. jedan Ado odlicno pokaze, msm da ga Jozo vec ima na spisku za posudbu.
Cak i da se npr. jedan Ado odlicno pokaze, msm da ga Jozo vec ima na spisku za posudbu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ne slažem se. Na Depayu se npr. potpuno kristalno vidi da bi prvi mogao biti nogiran.
A znao on dobro ko vrijedi bez ovih pripremnih tekmi,imao je skoro polusezonu da prati jer sam ubjedjen da je on vec tada znao da ce naslijedit onog klosara,a ovih par tekmi ga samo moze ubjedit u to sto vec zna
Jesi li kumio i plakao balavče ?Belmin6 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.